Разследващ: Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!

Скандалната миска се притеснявала какво ще кажат хората
29 авг 2016 08:00,
72
Разследващ: Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!
Снимка: Facebook

Мъжът на скандалната "Мисис България" Анита Мейзер е починал от глупост и самонадеяност, присъщи за това семейство, заявява участник в разследването на случая, цитиран от в. "168 часа".

Всичко, огласено до момента сочи, че до смъртта на Николай Димов се е стигнало след абсолютно безотговорно отношение отстрана на самия Димов и на жена му и без да има умисъл.

Още по темата

"Трудно е да си го представиш, но наистина хора умират от глупост и от липса на елементарния инстинкт за самосъхранение", коментира участникът в разследването.

Според самата Анита в нощта срещу 13 август мъжът ѝ решил да демонстрира силата си като къса свински опашки само със силата на мускулите си. Казал на жена си да пристегне ръцете краката и врата му с пластмасовите каишки.

Мейзер твърди, че идеята била тя само да снима. Мъжът ѝ лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката му и накарал Анита да сложи две на врата му.

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото.

Според полицаите, дошли на място, бившата Мисис България повече се притеснявала какво ще кажат хората, отколкото от факта, че съпругът ѝ е починал.

Анита Мейзер е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 40Дарвинова награда.
33
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво е наказанието, определено по НК за "смърт от глупост"!?
32
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ее, измислиха го най сетне. Цяла седмица се пускат разни версийки, коя от коя по-абсурдна, за да се провери колко ще издържи.Но вече след като се разпределили правилно комисионите(не може само полицай да вземе рушвет, и съдията е човек), вече каквото и да се каже, е като истина.
31
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, някой все пак е взел онези 30 000 евро, значи! Иначе няма как да тиражира като жива истина легендите на г-жа Мейзер за това, че в три часа посреднощ стегнала врата на безкрайно любимия и после отишла на пазар. А като се върнала, кво да види - чудо, задушеният се задушил и хвърлил топа, простакът му с ***!
30
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-много ми хареса изказването на един от прокурорите ден-два след инцидента. Човекът беше изключително прям: "За първи път ми се налага да разследвам престъпление, извършено с г.з."
29
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко удобно....отишла на пазар.....Оставила го е да се мъчи, много злоба има в тази женаОдъртява, той я изоставя....тя го убива, как го излъгала да се остави да го върже незнам.....сигурно и е имал доверие..Случая разкрит......20 г затвор
28
0
 
10
 
! Отговори
Дарвин преди 7 години
Дайте му награда!
27
2
 
26
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 7 години
По-смешно обяснение не бях чувал! А истината е следната:Тия от нямане какво да правят, вече им е омръзнал нормалния секс и се чудят какви простотии да измислят. Тази го е стегнала за врата със тия свински опашки, обаче ги е затегнала повече, и е нямала с какво да ги отреже. А всеки знае, че ако са от по-дебелите, трудно се късат и режат! Явно са се правили на динковци! И да, заминал си е от глупост човека!
26
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тази три пъти си смени версията- веднъж коментираха че го е клала, втори път че не била там пък я заснели камерите и чак накрая - със свинските опашки. А полицая какъв е че да дава излявления?
25
2
 
11
 
! Отговори
/// преди 7 години
Като не може да го дигнеш от зоб почваш да мислиш некви други щуротии и става белята
24
0
 
45
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
Идеята е била да заснеме ,как къса примката, но в този момент тя отива на пазар. Ами снимането на събитието - нали затова мъжът си слага примката? Някой да ме каже логика на разследващия полицай, който пропуска този факт?
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 18Няма да спра да се учудвам на дълбокото невежество на такива, като теб!Загинали по пътищата по данни на МВР:2016 до 28.08 -423 души2015-708 души2014-661 души2013-601 души2012-601 души2009-901 души2008-1 061 души1990-1 567 души
22
0
 
19
 
! Отговори
gffg преди 7 години
ай сиктир с тези глупости , ТЯ Е ВИНОВНА
21
2
 
17
 
! Отговори
До 18 преди 7 години
Не си далече от истината, както е тръгнало и 1 млн. няма да останем ако не променим нещо в държавата. На пътя умират по 10000 годишно - един град, от глупост!!!
20
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напълно възможно, не изглежда умен.
19
1
 
35
 
! Отговори
Бай Стоян преди 7 години
Аз пък ям доматите с колците,и се бръсна на ръба на покрива.То бива,то може, ама чак пък да сме толкова прости небива
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е то няма да е от умност я, при тез двамата това е невъзможно.
17
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То верно трябва да си много прозз , че да се ожениш за такова чудо. Ама само от глупост ако се умираше, в БГ щеше да останат живи не повече от 1млн.
16
1
 
27
 
! Отговори
Станиол преди 7 години
И един станиол завиваше мармоти в шоколад
15
0
 
44
 
! Отговори
Александър преди 7 години
Наградите Дарвин са шеговити награди, които ежегодно се присъждат на хора, които са направили услуга на човечеството, като сами са се премахнали от генетичния му фонд.Наградата се дава най-често на хора, които вследствие собствената си глупост са загубили живота си