Разследващ: Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!

Скандалната миска се притеснявала какво ще кажат хората
29 авг 2016 08:00,
72
Разследващ: Мъжът на Мейзер е умрял от глупост!
Снимка: Facebook

Мъжът на скандалната "Мисис България" Анита Мейзер е починал от глупост и самонадеяност, присъщи за това семейство, заявява участник в разследването на случая, цитиран от в. "168 часа".

Всичко, огласено до момента сочи, че до смъртта на Николай Димов се е стигнало след абсолютно безотговорно отношение отстрана на самия Димов и на жена му и без да има умисъл.

Още по темата

"Трудно е да си го представиш, но наистина хора умират от глупост и от липса на елементарния инстинкт за самосъхранение", коментира участникът в разследването.

Според самата Анита в нощта срещу 13 август мъжът ѝ решил да демонстрира силата си като къса свински опашки само със силата на мускулите си. Казал на жена си да пристегне ръцете краката и врата му с пластмасовите каишки.

Мейзер твърди, че идеята била тя само да снима. Мъжът ѝ лесно скъсал свинските опашки на ръцете и краката му и накарал Анита да сложи две на врата му.

Самият Николай на два пъти я призовал да пристяга повече. Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар. Когато се върнала, тя видяла, че Николай е мъртъв и започнала да удря и блъска тялото.

Според полицаите, дошли на място, бившата Мисис България повече се притеснявала какво ще кажат хората, отколкото от факта, че съпругът ѝ е починал.

Анита Мейзер е обвинена за убийството на съпруга си Николай Димов на 13 срещу 14 август и за предлагане на подкуп на длъжностно лице. Във вторник, 23 август, Апелативният съд във Варна реши да я остави за постоянно в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
46
 
! Отговори
истината преди 7 години
Докато той се напъвал, тя решила да помогне и отишла на пазар през нощта да купува ножици. Междувременно срещнала една съученичка и се заприказвали за времето и новите тенденции в ръчното плетиво и това я забавило. Като се върнала в къщи отрязала каишките с нож за филетиране на сьомга /ножици не успяла да купи/и правила сърдечен масаж и изкуствено дишане на около 3 часа, после се обадила на комшията да я посъветва какво да прави.
13
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да е отишла да търси вериги, бе!
12
0
 
43
 
! Отговори
ss преди 7 години
ще го оставиш със свинските опашки на шията и ще отидеш до магазина през 2 часа (явно за още свински опашки) ама е разбрала че железарията е затворена и като се прибрала човека починал, изложил се и не можал да ги скъса с мускулите на врата, ама защо не си е помогнал с ръцете нали тях ги е скъсал???
11
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На кой ли му дреме всъщност за този неизвестен анабол... Ако пък и тя си беше заминала, щеше да е чудесно.
10
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Участникът в разследването" всъщност е адвокатът на красавицата-звяр. Тази *** версия е негова и се самоопровергава лесно.
9
0
 
43
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
"Докато мъжът ѝ се мъчел да скъса пластмасовите каишки, Анита Мейзер отишла на пазар." Е нали идеята била да снима!?? Защо не е снимала а отишла на пазар в 3 сутринта??И защо е хукнала точно тогава толкова спешно ли и е трябвало нещо?И къде е намерила денонощен магазин наблизо?Има ли я на камерите в магазина?Още докато четеш лъха на корупция ,много пари и лошо измисленио оправдание на корумпираните елементи....
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как бе ? !?! Те са инТЕЛЕгентне хора.
7
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тотално скалъпена история за наивници!
6
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако се умираше от глупост този "участващ в разследването" отдавна да е умрял. Ама не е, ей го на, жив е и ръси глупости.
5
1
 
29
 
! Отговори
Мармот преди 7 години
И един мармот завива шоколада в станиол.
4
0
 
35
 
! Отговори
Lora преди 7 години
Мда. От мускули и анаболи вероятно е да не му е останала нито една гънка в мозъка. Те повечето мусулести "мъжаги" са напълно лишени от мисъл
3
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е защо е отишла на пазар, като идеята е била да го снима как къса опашките?!
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимени извършителите няма да гушнат букета от старост на свобода
1
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пък бях се заблЮдил че е гушнал чимшира от старост!