Шофьорът с 26 кг кокаин се оказа бивш полицай

Остава в ареста, адвокатът му твръди, че не знаел за дрогата
14
Шофьорът с 26 кг кокаин се оказа бивш полицай
Снимка: Булфото, архив

36-годишният Александър Бойчинов, който бе арестуван и обвинен за контрабанда на 26 кг кокаин на ГКПП "Кулата", е бивш служител на полицията в Хасково.

Още по темата

Окръжният съд в Благоевград го остави в ареста с постоянна мярка задържане под стража, съобщи "24 часа".

Преди три дни на ГКПП "Кулата" митничари и гранични полицаи откриха в два тайника на камион идващ от Испания и натоварен с фитнес уреди, огромното количество дрога.

Защитата на Бойчинов, адвокатът Албина Анева обясни, че той не е знаел за тайниците и наркотиците. Камионът му бил няколко дни на паркинг в Испания.

Бойчинов бил от изключително уважавано семейство от Хасково и допреди няколко години е бил служител на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
мери преди 7 години
До Vastonабе пич ,кой знае и ти какъв ли си откъсан шофьор.Пожелавам ти да изпаднеш в това положение на мястото на този младеж,или да се случи на твоето дете!Тогава ще те видя какви коментари ще правиш
10
0
 
1
 
! Отговори
Mustafa преди 7 години
ЩО не търсят големите риби, а хващат балъците!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Pepi преди 7 години
За сетен път се убеждавам, че живеем в абсурдна държава. Един съдия не го е еня за живота на един млад човек, вярвайки в думите на един служител от митницата. Същият "честен" служител казва, че лицето е било видимо притеснено. В тази връзка искам да попитам съдията, как така той повярва на думите на "честния" свидетел и решава, че лицето е опасен престъпник?
8
0
 
1
 
! Отговори
ВАСИЛЕВА преди 7 години
Защо всички упрекват шофьора? Защо не попитат собственика на камиона, който още не са си направили труда да потърсят от полицията?
7
1
 
0
 
! Отговори
Vaston преди 7 години
Аз съм настоящ. За първи път попадам на толкова "обгрижван" тираджия с режийни за хотел. Аман от добри семейства произвели ***.
6
1
 
5
 
! Отговори
Криминално преди 7 години
Направо съм шок че е бивш полицай
5
1
 
14
 
! Отговори
Живко Марков БНРП преди 7 години
Гълабин Боевски също не знаеше какво носи в куфарите си но лежа в Бразилия.Да видим на тоя синковец как и защо ще му се размине с условна.Нали е от бившите на Бойко...
4
0
 
12
 
! Отговори
БЕДНЯК преди 7 години
Един обикновен българин никога няма да се захване с наркотрафик.Каналите са още от социализма и се обслужват от разведки и полицаи ,Един прованел канал се замества с нов.Кой *** би имал достъп до такова количество наркотици. е има и мулета *** пренасящи кока в презервативи в кухините или погълнати .
3
0
 
11
 
! Отговори
Грух преди 7 години
Б. Чворова нещо мълчи по въпроса.
2
2
 
26
 
! Отговори
селянин преди 7 години
То и друг не може да бъде освен бевш или настоящ полицай.Ми вижте от задържаните трафиканти каналджии и контрабандисти на цигари към този доходен бизнес са именно гранични полицаи и от охранителна полиция Нищо не е пречка че е добро семейство ако не е притежавал такива биографични данни едвали щял да е полицай.
1
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има си хас да не е бивш,настоящ, или бъдещ такъв.