Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени
Обновена: 10 окт 2018 11:09 | 10 окт 2018 09:30,
207
Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!
Снимка: bTV

Разследването на убийството на Виктория Маринова ще приключи успешно – с осъдителна присъда, прогнозира бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени, преди делото да стигне в съда.

По думите му дейността на разследващите по случая с убийството, а и със задържането на Северин Красимиров, не се е забавила, но "дори и бавно, по-добре разследващите действия да се извършат качествено", поясни той.

Още по темата

Според Емануил Йорданов тенденциозното изнасяне на информация от досъдебното производство пред медиите се е превърнало в обичай у нас.

"Още в самото начало бях склонен да оставя на заден план версията, че убийство е свързано с работата на Виктория Маринова, защото говорим за сравнително малка медия и човек, който няма ярка биография в сферата. Нека не забравяме, че България е на 109 място по свобода на словото. Тежки проблеми с медиите не могат да се очакват от когото и да е – очевидно проблемите с медиите у нас се решават по друг начин, а не чрез убийства.

Ако се твърди, че е заради професията ѝ, то би следвало да се посочи конкретен детайл от нейната работа, който би могъл да доведе до някаква толкова драстична намеса. Кой ще бъде толкова глупав да убие журналист, когато следите на работа на журналиста биха могли да отведат към него?", попита бившият вътрешен министър.

"Задържаният в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова трябва да бъде върнат у нас, за да продължат действията по досъдебно производство", настоя Емануил Йорданов пред "Фокус" .

Според бившия МВР шеф нов случай на етническо напрежение, от който се опасяват русенци, не е необходим в този момент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
0
 
0
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ Е преди 5 години
избрана за член на съвета за"ПРАВАТА НА ЧОВЕКА" Но никой не дава определения що е човек? Тези права за *** отнасят ли се?Убиеш ли някой - минаваш в категория ЗВЯР без никакво права!ЗАТВОР ДО ЖИВОТ!
152
0
 
1
 
! Отговори
do 163 преди 5 години
На база какво да се определя този етност? С ДНК тест или по самоопределяне?
151
0
 
2
 
! Отговори
rushi.gonamushi преди 5 години
В урановите мини да се вкара веднага!!!!
150
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо Република България не вписва в паспортите националност/етнос? До кога ще наричаме "българи" същества, които не само нямат нашето ДНК, но и ни мразят и работят срещу нас? И защо даваме на подобни да гласуват и пътуват свободно с български документи за самоличност без да са българи? Ние имаме ли етнически интереси като българи или винаги трябва да работим за чужди интереси?
149
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ДръндерАбе не се пени толкова. За българската журналистика може да се говори много и не е чак толкова много за вярване това което казва и пише тя. Отдавна съм разбрала, че смели и правдиви журналисти няма. Или смелостта им идва след дъжд качулка, когато от нея вече няма никаква полза. По -скоро трябва да се научим да мислим с главите си, да преценяваме нещата със собствения си ум и виждайки фактите сами да си правим изводите. За другото няма сигурност защото всичко е въпрос на интереси.
148
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ташакТоя конкретно не е българин. Но такива като него отдавна разказват играта на България по всички възможни начини. За друго не ги бива, но представете си и те си научиха урока - имали права. Абе дето е казано, да хвана една гьостерица че да видят те права. Но това бих го направила аз, за правната ни система не знам.
147
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а аз чакам закриването на задунайската губерния и като гледам, не остава още много чакане
146
0
 
14
 
! Отговори
До Жорж преди 5 години
Максималната както каза адвокат Марковски е 20 години, за добро поведение и ако работи след 10 години, т.е. на около 30 ще е навън... нито е първият, нито ще е последният, миналата година нали имаше пак същият случай с една на гарата и какво стана, никой освен роднините не я помни...
145
2
 
0
 
! Отговори
Жорж преди 5 години
След 30, 40 години ще го пуснат! Ще си дойде за...
144
3
 
6
 
! Отговори
Една българка преди 5 години
Лъжа е лъжат лъжци
143
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дръндер АБЕ ДРЪНДАР ТОЧНО ПРОКОПИЕВЦИ И КОМУНИСТИ НА КОИТО СА 95% ОТ МЕДИИТЕ СА СЕ ОПЛАКАЛИ И ЗАТОВА СМЕ НА "111МЯСТО".Скудоумци "умнокрасиви".*** СИ ТИ А НЕ АЗ.
142
6
 
20
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
До АнонименТи се засрами анонимен гербав ***. Защото ако си направиш труда да провериш ще разбереш, че сме на последно място в ЕС по свобода на словото, последни на Балканите а в Европа само Беларус, Русия и Турция са след нас. Отделно преди нас са държави като Габон, Кувейт, Непал, Ливан, Тунис, Бутан, Никарагуа, Того и прочее. За какво говорим когато мюсюлмански емирства са по напред от нас? Я да млъкваш.
141
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ще има СЪД за драскачи от "първата власт"както ги нарече Борисов???Докога платени драскачи под маската на журналистиката ще изпълняват гнусни политически поръчки и няма да носят отговорност??Докога в България а оказва се не само тук т.н. журналисти ще си позволяват да предизвикват истерии водени единствено от извратеното желание на шефовете им за ненормален т.н. рейтинг??Нямало свобода на словото ,морее има СЛОБОДИЯ НА СКУДОУМИЕТО!!!Психично"десните'и червените мъ..тии ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
140
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Притиснаха ги от Брюксел и ООН и сега много бързо ще го `хванат`.А може и да го самоубият.
139
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Българин 146Кое отлагаш и защо отлагаш?Недей отлага! Направи Сребреница 2, щом това е мечтата ти.И запомни едно- натискът върху другите етноси се засилва, когато ОБЩЕСТВОТО Е В КРИЗА.Постове като твоя и изобщо индивиди като теб, "българино", показват, че Бг е в криза. Много тежка криза.
138
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак почнаха с присъдите и манипулациите! Виновен, невинен... всеки е невинен до доказване на противното!
137
5
 
11
 
! Отговори
Типичен турчин преди 5 години
Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!
136
3
 
6
 
! Отговори
65 преди 5 години
,,малка медия и човек без ярка биографияМного е обидно да се каже това.Звучи ми ,като че тя е била никой.Да но вече има международен отклик за зверството и те не мислят така.Може и подрепяна в сянка да е ,,настъпила лъва.Но това кльощаво момче или са му платили или не е той.,или нещо яката се крие
135
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИнженерЗа да си психопат не е нужно да си грозен(въпреки,че този е), и въобще как я изкара тази логика не знам...
134
0
 
6
 
! Отговори
ахааа преди 5 години
Как да го екстрадират като най-вероятно и този е като украйнския румънец с няколко паспорта......я някой да се пробва за румънски паспорт.....