Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени
Обновена: 10 окт 2018 11:09 | 10 окт 2018 09:30,
207
Северин (Селайдин) – задържан. Чакаме екстрадиция, присъда!
Снимка: bTV

Разследването на убийството на Виктория Маринова ще приключи успешно – с осъдителна присъда, прогнозира бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Тепърва предстои версиите и доказателства да бъдат проверени, преди делото да стигне в съда.

По думите му дейността на разследващите по случая с убийството, а и със задържането на Северин Красимиров, не се е забавила, но "дори и бавно, по-добре разследващите действия да се извършат качествено", поясни той.

Още по темата

Според Емануил Йорданов тенденциозното изнасяне на информация от досъдебното производство пред медиите се е превърнало в обичай у нас.

"Още в самото начало бях склонен да оставя на заден план версията, че убийство е свързано с работата на Виктория Маринова, защото говорим за сравнително малка медия и човек, който няма ярка биография в сферата. Нека не забравяме, че България е на 109 място по свобода на словото. Тежки проблеми с медиите не могат да се очакват от когото и да е – очевидно проблемите с медиите у нас се решават по друг начин, а не чрез убийства.

Ако се твърди, че е заради професията ѝ, то би следвало да се посочи конкретен детайл от нейната работа, който би могъл да доведе до някаква толкова драстична намеса. Кой ще бъде толкова глупав да убие журналист, когато следите на работа на журналиста биха могли да отведат към него?", попита бившият вътрешен министър.

"Задържаният в Германия заподозрян за убийството на Виктория Маринова трябва да бъде върнат у нас, за да продължат действията по досъдебно производство", настоя Емануил Йорданов пред "Фокус" .

Според бившия МВР шеф нов случай на етническо напрежение, от който се опасяват русенци, не е необходим в този момент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
5
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОНЗИ КОЙТО УБИ ВЕРОНИКА САМО КАТО ГО ВИДИШ СИ ЛИЧИ, ЧЕ Е УБИЕЦА И БЕЗДУШНО СЪЩЕСТВО ОТ МАЛЦИНСТВАТА! БОЙКО БОРИСОВ МОЖЕ ДА СЕ ПУКНЕ ОТ ЯД НО МОЖЕ ДА ИЗЛЪЖЕ САМО ЕЛЕКТОРАТА СИ , ЧЕ ТОВА Е УБИЕЦА!ДА МОЖЕ ДА Е ОТ МАЛЦИНСТВАТА И НАЙ-ВЕРОЯТНО Е НО НЕ Е ТОЗИ!
112
3
 
11
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Този е продукт на демокрацията ,такава си я искахте ,такава стана ,нали ревахте по площади навремето ,радвайте й се сега ;) !!!
111
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 124И като не е студент, или не работи, автоматично е изнасилвач и убиец, по твоята схватлива логика.Пълна демонизация, нали, драги ми атакисте!Много удобно се оказа за вас, убиецът да е ро.м. Мечтаехте да е ро.м. Внушавахте го от първия ден.
110
4
 
10
 
! Отговори
До Ннякой го "п преди 5 години
До някой го "продаЕвала, братле, срам ме хвана колко съм несхватлив, и колко ти си голям специалист щом по снимка го разбра ТОЯ какъв е. За твое сведение, нормалните хора на 21г.,( като е ТОЯ на снимката) са студенти, или работят, или са студенти които работят! Ти как мислиш, за какво ходят нашите ***.и. в Германия? Само не се заблуждавай, че кандидатстват за работа, ходят на интервюта, сключват трудови договори, спазват си работното време, работят съвестно, плащат данъци и осигуровки!
109
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мамин сладък убавец! С блузка на черепчета!
108
3
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ ПРОКУРАТУРАТА КАРА НАРКОМАНИ ДА ОБВИНЯВАТ СИНА НА УБИТИЯ РЕСТОРАНТЬОР ОТ УЖ 6-ГОДИШНОТО ДЕТЕ С ПИСТОЛЕТА ДАДЕН МУ! КАРА ГИ ДА КАЗВАТ, ЧЕ ТОЙ ИМ БИЛ ПРОДАЛ ДРОГАТА ЗА ДА ГО СПЛАШАТ ДА НЕ ПОДАВА СИГНАЛИ ДО ИНСТИТУЦИИТЕ ЗА УБИТИЯ МУ БАЩА!!! ДОБРЕ, ЧЕ ИМА И СЕСТРА КОЯТО ПРАВИ ТОВА!ГЕПБ Е РАВНО НА МАФИЯ ТОВА ДА ВИ Е ЯСНО СУПЕР ПРЕСТЪПНА МАФИЯ КОЯТО НЕПРЕСТАННО ПОВДИГА ФАЛШИВИ ОБВИНЕНИЯ И ФАЛШИФИЦИРА ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!
107
12
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
РОМСКОТО НАСЕЛЕНИЕ В РУСЕ Е ЕДВА 1500 ДУШИ НА 150 000 ИЛИ САМО 1 %! МНОГО ТРУДНО СЕ ТЪРСИ ИЗКУПИТЕЛНА ЖЕРТВА ПРИ ТОЛКОВА МАЛЪК БРОЙ :D
106
12
 
5
 
! Отговори
някой го "прода преди 5 години
До Най-новата хипотезаКакви глупости пишеш? Имал жена, майка в чужбина, при която заминава... Човек с поглед другаде, а не по разни паркове да причаква, изнасилва и убива.Във вашите глави са еднотипни стереотипи и предразсъдъци и вкарвате всеки човек от различен етнос в тези ваши стереотипи. Тоя има вид на интегриран. Ди.ваците не се занимават със спорт- имал е треньор, общувал е със спортисти, спазвал дисциплина- режим, тренировки, килограми...
105
10
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До Анонимен 117 КонспирациятаПРИЗНАЛО Е ЕДИНСТВЕНО , ЧЕ ТЕ Е ОПЪВАЛО ЯКО КОМУНДЕНЦЕ ЛЪЖЛИВО :D
104
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Конспирациите нямат край...Не разбрахте ли, че момчето си е признало всичко, споделило е в квартала и се знае още от неделя....Защо продължавате да бълвате врели-некипели? Егати разбирачите и чудото.
103
1
 
21
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Време е да се върне смъртното наказание по бързата процедура. Особено за този етнос.
102
2
 
10
 
! Отговори
Лоша работа преди 5 години
Лошо е,че такива като този *** нашите деца ще срещат все по-често.Все по-често ще срещат и наркомани и психопати и рецидивисти.Имам две момичета(малки все още),но смятам от рано да ги обуча как да се справят с такива. В повечето случай човек ако момиче/жена е добре подготвено има не малки шансове срещу нападение,особено с цел изнасилване.Някой да е виждал преследвач със свален панталон и отхапан член?
101
4
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
До СлънчарскиНЯМА ДА ТИ МИНЕ НОМЕРА ГЕРБЕРУНГЕЛЕ НЕ И ТУК НЕ И ДОКАТО СЪМ АЗ СЪМ В ТАЗИ ТЕМА!ДАНО БОГ ТЕ НАКАЖЕ ПОДОБАВАЩО!
100
3
 
4
 
! Отговори
jgjg преди 5 години
Eй, ама тука пълно с философи и любители на конспирацията. Вие какво очаквате? Някой професор или д-р на науките да я е убил и изнасилил? Или още по правдоподобно за вас някой академик и ББ :DМного ясно ,че е някой ***. Казах го още в началото. Почерка на убийството сочи към този извод. Тази жена си е съвсем обикновен гражданин. Нито е бизнесдама ,нито е свързана с ъндърграунда... така че няма логика за поръчкови убийства и т.н. тъпотии дето пишете. Много сте прости ,чак изоблени
99
6
 
4
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
До АнонимеН 104Че това какви доказателствени доводи са? Доста откачалки има, които са били женени и са извършвали подобни престъпления. Например онзи австрийски дядка, който държал дъщеря си заключена в тайно мазе 24 години заедно със 7 деца от нея, докато жена му не знаела нищо в къщата. А за билетите - може да е решил да направи престъплението, точно защото заминава и си е мислил, че никой няма да го намери в чужда страна и да използва това като вид алиби. Нали имат ДНК, ще се разбере.
98
3
 
4
 
! Отговори
Веско преди 5 години
Мене лично ми прави впечатление един момент в следствието и реакциите. Много хора смятат, че този младеж е подходяща изкупителна жертва. Управниците ни обаче не усещат ли обратния ефект. Излиза, че е напълно в реда на нещата и обществено приемливо, хората от уязвимите социални групи да си убиват и изнасилват когато решат!? Аз, ако бях от БХК, бих се притеснил.
97
5
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВИЕ ТУКА ВЯРВАТЕ НА БОЙКО КОЙТО ВИ Е ЛЪГАЛ БЕЗБРОЙ ПЪТИ ВАША СИ РАБОТА!!!!!АЗ КАЗВАМ, ЧЕ НЕ Е ТОВА ИЗВЪРШИТЕЛЯ!!!! НЕ ОТГОВАРЯ НА ПРОФИЛА НА УБИЕЦА!!!ИМАЛ Е ЖЕНА, ИМАЛ Е МАЙКА В ГЕРМАНИЯ КЪДЕТО МОЖЕ ДА РАБОТИ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ НЕ ЗАМИНАВА САМ А ЗАЕДНО СЪС СВОЙ ПОЗНАТ ЗА ГЕРМАНИЯ ТОВА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОРГАНИЗИРА ОТ ДНЕС ЗА УТРЕ!!!!!!АБСОЛЮТНО НЕ Е ТОЙ КАТЕГОРИЧЕН СЪМ НЯМА НУЖНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ!АЗ КАЗАХ, ЧЕ ЧЕЦИ Е ВИНОВЕН ОЩЕ КОГАТО ПОКАЗАХА НЕГОВА СНИМКА ЗА ПЪРВИ ПЪТ И БЯХ ПРАВ!
96
4
 
9
 
! Отговори
Най-новата хипотеза преди 5 години
Д.е.г.р.а.д.и.р.а.л. р.е.н.е.г.а.т., без образование, без цели в живота, без перспектива в безперспективна държава. Свикнал всичко да му е наготово, свикнал БХК да му защитават "правата", свикнал Държавата да му е длъжна. Изкушаваш го с 15-тина години държавна издръжка, плюс още малко парички. А и ти е в ръцете заради стари "подвизи" с цветни метали( а бе, крал е жица). Е, от 100 такива 1% да се съгласят - ето ти я обществено удобната версия.
95
3
 
21
 
! Отговори
Един преди 5 години
Абе, че ромите не са гении, това на всички ни е ясно. Ама да прибере вещите и дрехите на жертвата в къщата си!? Хайде стига бе ... Много прозрачна работа, господа ушеви, много прозрачна.
94
3
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА СА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО ОБЯВИХА, ЧЕ ИМАЛИ БЕЛЕЖКА НА КОЯТО ПИШЕЛО КАК ДА СЕ ПРЕБИЯ И УБИЯТ ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ И ВКАРАХА В ЗАТВОРА ЕДИН КУП ХОРА НА БАЗАТА НА ТАЗИ БЕЛЕЖКА :DАКО КОМУНИСТ НЕ ВИ ИЗЛЪЖЕ ТА КОЙ!!!!!!!!!!