Убийството във влака: За обида – отговорът с нож!

Обвинените: Ако знаехме, нямаше да се качваме!
19 ное 2018 18:10, Красимир Ангелов
102
Убийството във влака: За обида – отговорът с нож!
Снимка: Булфото

Ако знаехме какво ще стане, нямаше да се качваме във влака!

Това обявиха пред Софийския окръжен съд Красимир и Запринка Мутафчийски, братът и сестрата, които бяха задържани в петък заради убийството във влак в посока София, съобщава "24 часа".

Още по темата

Двамата са обвинени за смъртта на 50-годишния Ангел Цветанов.

38-годишният Красимир е неграмотен и се изхранва от ровене по кофите. Той е с обвинение за убийство, а сестра му Запринка, родена през 1972 година, е негов помагач.

Жената има 6 деца и също се препитава като обикаля по софийските кофи за боклук.

Скандалът между обвинените и убития Ангел избухнал в купето на бързия влак от Ихтиман за София.

Според обвинения в убийството, жертвата се нахвърлила срещу него и сестра му с обиди и псувни и налетял да ги бие. Това станало причина Красимир да извади нож и да го наръга.

Въпреки бързата намеса на лекарите, в крайна сметка човекът умира малко по-късно на път за болницата.

Според прокуратурата постъпката на нападателите е безпричинна демонстрация на неуважение към обществото.

Освен това двамата избягали, като слезли на гара Вакарел и после известно време се крили.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
24
 
1
 
! Отговори
Ром преди 5 години
Седим в ресторант аз и детето и двама по 17-18 години и започват да ме обиждат и аз не знам какво да правя ,не е аз зная какво да правя с тези двама които ме обиждат,но не исках при детето ,но си заслужаваха предах и то добър,но се въздържах. Я си представете -Вие отивате на заведение и двама ви обиждат и всички сами да си отговорят какво биха направли -само без убийства моля Ви.
41
1
 
8
 
! Отговори
Чичо Колт... преди 5 години
Аз, подреждам Света, беее...!Не МВР-то...!!!!!НЕ сте ли го разбрали??!
40
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жертвата с гърб ли ги е нападнала? Прободен е в гърба! Като му видях на примата физиономията!? Видя и интелектуалното ниво на съседите им! 6 деца! От кой са? В САЩ, образец за демокрация, който не иска да спазва законите в резерват.
39
1
 
42
 
! Отговори
Ум преди 5 години
Българската родна действителност - ровещи из кофите с 6 деца, чалга във влака, разхождат се с ножове, неграмотни ... няма какво да допълня, къртинката е точна.
38
1
 
18
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До ? до А бе -тоАми *** да живееш в Столипиново или Факултета(което ти е по-близко) и ще ти се изясни ботаниката.Впрочем моето мнение се споделя от болшинството,а твоето?
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БХК ще се самосезира ли?
36
25
 
1
 
! Отговори
? до А бе -то преди 5 години
ТИ КОЙ СИ ДА РЕШАВАШ КОЙ Е ПЛЕВЕЛА ,КОЙ Е БОГОИЗБРАН ....НЕЩО СИ СЕ УВЛЕКАЛ МАЙ....и скоро време когато ти се случи нещо лошо спомни си,че си вживил в бог и си наказан за това . Очаквай нещо лошо скоро време,ИНАЧЕ въпроси нямам-но ти ще имаш скоро време въпроси. )
35
1
 
19
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До ? до всички ...Ами докторът(от Пловдив) е културното(полезно) растение а крадецът-плевела!Още въпроси?
34
3
 
8
 
! Отговори
До Сата Нато преди 5 години
"Не си е предствял, че и в тях има искра достойнство"Е, ти го нямаш със сигурност. Не е нужно да си представяме каквото и да било.
33
1
 
44
 
! Отговори
Миризливци преди 5 години
Лошия българин направил забележка на невинните ромчета и видиш ли ти му забили ножа от безизходица..горките те..нека им дадем добавки и медали за смелост! Заслужават си
32
2
 
24
 
! Отговори
СПАСЕНИЕТО Е: преди 5 години
ПРОТЕСТИ ДО ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО ГЕНОЦИДНО ТИКВЕНОКАЛИНКОВО ПРАВИТЕЛСТВО!
31
1
 
20
 
! Отговори
Алоо преди 5 години
Ей псевдожурналя спрете да триете коментари бе или и вашите деца тряя да бъдат убити и изнасилени от тая *** за да гледате с други очи..няма свобода на словото
30
1
 
36
 
! Отговори
баба яга преди 5 години
Тя ги нацвъкала 6,води се самотна майка, от моята и вашата заплата вземат за да ги хрантутят, но за моето дете няма детски, защото работим и надхвърляме определения финансов праг. За българските деца няма детски, но за тях винаги има! Сега убиеца ще го поразпитат и ще го пуснат. Да се върне СМЪРТНОТО наказание за умишлено убийство!
29
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Kade e nationalniat bg ombudsman?! Kade e bg prokuror?! Kade e bg sadia?! Uuuuuuuuuu, teroristiiiii!
28
1
 
17
 
! Отговори
Една добра идея преди 5 години
Да възстановим производството на аРОМатизирани миещи препарати!България има нужда от такава индустрия!
27
1
 
12
 
! Отговори
Шопо преди 5 години
Какво неуважение ,бе !!! Това е УБИЙСТВО !!!
26
1
 
31
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Ало,политиците,заедно с полицаите.Вземайте се в ръце да спрете убийствата и терора на хрантутниците наречени роми.Тая *** има 6 деца.След 20 години ще станат 36.След още 20 ще са 216 ***,а след 60 години ....1296 баци$ лчета.Около 300 от тях ще ги издържаме в затворите,а останалите 1000 на социални помощи.В това време децата на убития ще са се възпроизвели на около 8 човека,от които едно или две ще са убити от ония 300 престъпника??????? Имаше България и българи в историята......
25
2
 
22
 
! Отговори
! преди 5 години
затвор и за двамата!
24
2
 
25
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Хващам се на бас, че лъжат като шведи! Но това си им е в психиката. Нищо де, присъдата, каквато и да е, ще е малка. Предлагам да им направим на всички незавършили основно един резерват - да речем в родопите - всичкото команчи - там. Като кучетата - на всеки да му се падат 10 квадратни метра земя и да си живеят там. Който иска да се интегрира - да се научи да чете и пише, да завърши средно и да покаже, че желае да е човек а не биомаса. Всичко друго е ала-бала.
23
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всеки пътически влак задължитно пъуват двама полицаи, или поне трябва да пътуват. Къде са теи полицаи и защо не изхвърлят подобна *** в мига в който ги видят, че се качват, а оставят нормалните пътници да се разправят с тях. Представете си как бихте се чувствали ако платите 15лв за билет за влка и при вас се трънсат два миризливи у*р*о*д*а, които пътуват гратс, стоя на вашето място за което сте платили, пушат и крещят. Това се случва веки ден.