Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...

Към момента е само заподозрян
Обновена: 16 авг 2019 10:12 | 16 авг 2019 10:12,
214
Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Още по темата


Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
6
 
! Отговори
До 26 преди 4 години
А стига с тези средновековни крясъци! Да не мислиш, че извършилият на тази чудовищност би имал представа от НК на България, че изобщо да се сети и спре, под най-вероятно тежкото му алкохолно опиянение, и да пощади жервата си от страх, че ще бъде наказан със смърт. Тази смъртна присъда би трябвало да задоволява сляпата жажда за мъст, но никога няма да намали такъв вид престъпления.
19
3
 
21
 
! Отговори
Диабло преди 4 години
Стандартен ***, клиент на бхк, избирател на " не било в тикви ами в кратуни ".!.
18
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР."Как да коментирам? Ако го беше страх от клоуни, с клоуни ли щяхте да го издирвате? А психолозите сте ги изпратили там да не вземе и тоя да се "самоубие" ли? Или да го успокояват след нахапванията от кучета? Къв е тоя цирк?!?
17
2
 
27
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Връщане на смъртното наказание. Референдум за това!
16
4
 
30
 
! Отговори
като преди 4 години
като ни управлява човек чел една книга за индианци то ин-дийците ще ни изтребятизвода ??не трябва да оставяме индианци и шведи да решават съдбата ни
15
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По времето на престъпният комунизъм, подобен индивид нямаше да има възможност да тормози никой друг освен себе си.
14
1
 
9
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Извинявам се за грешката! Естествено, че имах предвид - никой нормален не може да НЕ е потресен! Ограничението в знаците за коментар понякога създава такива недоразумения, въпреки че съм съгласен с него.
13
0
 
46
 
! Отговори
реалист преди 4 години
Повечето римляни, които населяват сега България са с генни мутации и увреждания. Това в комбинация с оскотяването им, редовната консумация на алкохол и евтина дрога, води до зачестяването на такива случаи. Всеки ден изнасилени и убити българи от ***
12
2
 
35
 
! Отговори
,,, преди 4 години
500 000 като ТОЯ, избират ОНЯ !!и си разиграват К-ОНЯ - а ние седим , чоплим клавиатурата , а властта каквато и да ни занимава с глупости.Уредили поредният консул....
11
2
 
26
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
Да почива в мир, горкото дете... Днес.бг, не е ли цинично във форума да забранявате епитети, които използвате в заглавието на предишната си публикация относно издирването на, както МВР ви е напомнило, все още заподозряният! Това в случай, че журналистическа етика и правова държава значат нещо за вас. Никой нормален не може да е потресен! Може би това е извършителят, дано получи най-тежкото наказание и да не види бял ден. Може би и жертвата е ромче! Във форума за него никой не жалее...
10
0
 
31
 
! Отговори
такаа преди 4 години
хора .... издирвачи...пуснете кучетата да свършат работата ми избягали животните , немерили го..нека песовете дават обяснения после бъдете хора, бащи..пуснете кучетата
9
1
 
27
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Тоя трябва да бъде измъчван много дълги години докато превърти и тогава да бъде хвърлен на кучетата ! Бати грозната съдба ...преди година кучетата да не разкъсат тоя *** ми собственика си ......
8
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е идеалния запоздрян.
7
2
 
37
 
! Отговори
мдааа преди 4 години
такъв , онакъв..асоциален ...но нали му спазваме правата ?има и право да гласува нали?представете си , че такива...масово гласуват и определят бъдещето ниТрябва ценз за гласуване .. такива същества / нецензурно /...още //50 думи // - нецензурни..
6
2
 
51
 
! Отговори
Бау преди 4 години
"той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията" - добре, че не го е страх от лъвове ... логиката е 0 лв....
5
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е възможно най-лошата комбинация - човек който с никого не мели брашно. Дано го открият по-бързо полицията, преди да е направил друга беля.
4
1
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"..имал предишни прояви към деца.." ЗАЩО ТОГАВА НЕ Е В ПАНДЕЛАТА???? КОЙ ГО Е ОСТАВИЛ НА СВОБОДА??? СПИ ЛИ СЕГА СПОКОЙНО???
3
2
 
39
 
! Отговори
.. преди 4 години
НА ДРЪВНИКА!
2
0
 
77
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
"Не работи"каква изненадатия от неговия цвят 95% неработят
1
8
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НЯМА СВИДЕТЕЛИ И ГО ОБВИНИХА ТОЯ ЩОТО И БЕЗ ТОВА БИЛ ПУСНАТ ЗА ИЗДИРВАНЕ!СЪЩАТА РАБОТА КАТО С БИН ЛАДЕН! И ТОЙ ПОЛУЧИ ОБВИНЕНИЕ БЕЗ РАЗСЛЕДВАНЕ САМО 1 ЧАС СЛЕД АТАКАТА НАД КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ :D---------ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАМ, ЧЕ Е НЯКОЙ СЕВЕРИН НО ДАЛИ Е ТОЧНО ТОЯ !!! ВАЖНОТО Е ПО ГДБОП ДА ОБВИНЯТ НЯКОЙ ДА ЗАМАЖАТ НЕЩАТА С НЕГО!