Заподозрян за убийството на 7-годишното момиче от Сотиря – съсед, на 21 години

Той е лежал в затвора за кражби, вчера започна издирването му
Обновена: 16 авг 2019 07:21 | 16 авг 2019 07:00, Александър Попов
75

Има заподозрян за жестокото убийство на 7-годишно момиче в сливенското село Сотиря. Детето бе намерено вчера в безпомощно състояние на метри от дома си в края на селото, пребито и изнасилено. Било е откарано в болница, но лекарите не са успели да я спасят.

Има заподозрян, че убиецът е 21-годишен жител на Сотиря на име Мартин. Семейството му живеело в съседство с това на жертвата.

Още по темата
Местни жители разказаха, че в четвъртък следобед заподозреният видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, за да си купи сладолед, а мъжът пиел алкохол пред търговския обект. Те твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година.

Издирваният и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Вече е изтрил профила си във Facebook.

Малкото момиченце живеело с баба си и дядо си, тъй като майка й работела на морето.

Криминалисти от София, военни и пожарникари, както и следови кучета, са по петите на заподозрения 21-годишен мъж. Предполага се, че той се укрива в гората. Село Сотиря се намира на 4-5 км от Сливен и граничи с вилната зона на града.

По-рано през деня от Областната дирекция на полицията са разпространили съобщение за издирван 21-годишен мъж. Не е ясно дали той има връзка със случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
народ преди 4 години
За такива *** трява да има трудови лагери да работят до края на живота си за дьржавата и за блиските на починалото дете .
37
1
 
10
 
! Отговори
пламен преди 4 години
да се върне смъртната присъда.а не да го храни държавата от данаците на хората.
36
0
 
11
 
! Отговори
танатос преди 4 години
още един коментар за острата нужда от смъртни присъди, ама без приспиване и да са нехуманни, а жестоооооки. с европейско превъзпитаване, психотерапии и хапчета не става
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А сигурно ли е, че е този? Какви са доказателства? Не подозренията, а доказателствата.
34
0
 
16
 
! Отговори
iceblast88 преди 4 години
ТРУДОВ ЛАГЕР!!! НЕ НА ЗАТВОРА КЪДЕТО ДА СЕ ИЗХРАНВА И ДА ЛЕНТЯЙСТВА ЗА СМЕТКА НА ДАНЪЦИТЕ НА ЖЕРТВИТЕ СИ!!! ТРУДОВ ЛАГЕР КЪДЕТО ДА РАБОТИ ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО И КОЛКОТО ЗАРАБОТИ ЗА ДЕНЯ, ТОЛКОВА ДА МУ Е ИЗДРЪЖКАТА!!! КАТО ИЗКАРА 2 ЛЕВА, ЩЕ ЯДЕ ЗА 2 ЛЕВА!!! САМО ТАКА ЩЕ НАМАЛЕЯТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА!!! СЕГА ЗАТВОРА Е ПОЧИВНА СТАНЦИЯ ЗА СМЕТКА НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!
33
0
 
14
 
! Отговори
УМЕН преди 4 години
Нека съдията, който ще издаде присъда на този изверг много добре да си помисли каква ще е тя. Ако е някаква подигравка несъразмерна с мъките и страданията на това момиченце и близките му, аз с чиста съвест проклонам този съдия да му се случи същото и друг негов колега да го "овъзмезди" по същия начин със същата присъда.
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
хора , време е за кардинални промени !!!!
31
0
 
30
 
! Отговори
Име преди 4 години
Не искам да храня това чудовище!!! Повръща ми се при мисълта парите ми да се дават да живее, докато малкото ангелче е умряло в страх и адски мъки, ще финансирам лично едно въже или патрон в корема.
30
2
 
23
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Не бързайте защото из мержата се върти една снимка ,на доста добре сложено бяло момче.Е вярно,мяза да е с психични отклонения,*** нека поне го заловят и ще говорим.Не си мислете,че няма възмездие.Просто като го вкарат в затвора на вечерната проверка ,надзирателите казват на тарторите,този за какво е вкаран.После,по добре да не знаете какво става...
29
1
 
19
 
! Отговори
Justice преди 4 години
Ако го хванат ще го изпратят зам.консул във Валенсия да си другарува с другия престъпник...
28
0
 
30
 
! Отговори
Ивайло преди 4 години
В сайта на МВР можете да видите снимка на този красавец. Поредния малоумнук-изнасилвач без завършен първи клас. 30% от децата в България ще се превърнат в подобни ***, които ще убиват и изнасилват. До кога?
27
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов и Патриоти да си подават оставките поединично , и да си купят еднопосочен билет за южна Африка
26
2
 
35
 
! Отговори
Forever преди 4 години
Великият вожд излезе публично да се възмути и похвали,че строи магистрали,а за престъпленията по улиците е безмълвен,това нито го вижда,нито го чува.
25
2
 
31
 
! Отговори
И защо е станало? преди 4 години
Всеки път когато някой луд извърши подобно нещо роднините трябва да съдят държавата, че не е предприела мерки лудите да са в психиатриите. Не като във всяко районно да не ги знаят точно кои са смахнатите в околността
24
2
 
30
 
! Отговори
Поредният хахо е преди 4 години
Там е работата, че това е просто поредният психар, който не лежи в лудницата а се разхожда на свобода. Пълно е с такива хахави и никой, абсолютно никой не ги прибира
23
0
 
46
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Доживотна присъда... Този ще влезе в затвора... да пляска белот с останалите роми там... с данъците на роднините на поредната ромска жертва... И това ако не е перверзно.. не знам кое е.Апропо - не било цивилизовано - да има смъртна присъда... Миналия месец в Япония, изпълниха 2...та значи - България е по-цивилизована от Япония.Хм... Не знаех..
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
една полит.партия беше раздала на "избирателите" си тениски с надпис - "България - това си ти" .
21
0
 
28
 
! Отговори
хм преди 4 години
За такива престъпления само доживот без право на замяна след като няма смъртно.
20
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Все още съм убеден, че тези които реват против смъртните присъди не са прави. Отвреме навреме трябва да се произнасят и изпълняват такива. Веднъж-дваж годишно е едно добро начало!
19
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ромски драми пак.