Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...

Към момента е само заподозрян
Обновена: 16 авг 2019 10:12 | 16 авг 2019 10:12,
214
Кой е убиецът от Сотиря? Саможив, без приятели, не работи...
Кадър: Bulgaria ON AIR

Заподозреният за зверското убийство на 7-годишно момиченце в сливенското село Сотиря - Мартин Трифонов, е криминално проявен, не е въоръжен и е имал предишни прояви и към деца.

Той е саможив, няма приятели, не работи, не е завършил училище, семейството му се намира в тежко материално състояние. Това каза на специален брифинг главният секретар на МВР Ивайло Иванов по повод издирването на Трифонов.

Още по темата


Иванов разкри, че сигналът за убийството е подаден вчера. Той е за момиченце с множество травми и наранявания, което въпреки усилията на медиците е починало.

Главният секретар уточни, че към момента Трифонов е само заподозрян и се издирва. Мобилизирани са служители на гранична и военна полиция и горското стопанство.

По данните на родителите на заподозрения, той има голям страх от кучета. Затова такива участват и в издирвателните действия на полицията. В момента към мястото пътуват психолози от МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
31
 
! Отговори
272727 преди 4 години
Пътуват психолози..... тоя е убиец, трябва да пътува само Поп, без значение от формата на залавяне!
39
1
 
15
 
! Отговори
1 преди 4 години
Поредния ужасен случай в България! Държава няма! Обществото е болно! "Впечатлен" съм и от "журналиста" на Днес.бг! Г-н Бързаков, Вие сте срам за журналистиката в България.
38
17
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 4 години
Пак ли тоя Сорос, бе кратуно! И в село Сотиря ли е той намесен? Колко малко копчета на тоя компютър, който омразните ти либерали постигнаха да притежаваш свободно, надявайки се да те ограмотят, ти трябват, за да си направиш справка и видиш истината! Но ти никога няма да го направиш, защото желаеш да тънеш в невежеството на предубежденията си.
37
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще го хванат.
36
2
 
7
 
! Отговори
идеалист преди 4 години
До: 49На мен пари не ми трябват. Аз живея от духовна храна. И се чувствам много по-щастлив отпреди, когато имах няколко частни компании, яхта, реактивен самолет и вила на Бахамите.Разпродадох всичко и сега ловя риба в морето, всеки ден си хапвам вкусна рибена чорба, радвам се на морския бриз и живея в малка и скромна, но спретната колибка на брега на морето. Какво друго ми трябва да съм щастлив?
35
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виновни са БХК! Ние българите не сме виновни, невинни жертви сме!
34
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виновен е Путин, 45 години социализъм и руска окупация!
33
2
 
15
 
! Отговори
Тодар Неделев преди 4 години
Сотиря е на 2 км от Вилната Зона на Сливен..А самата Вилна Зона е под Урановите Мини на Природен Парк ''Сините Камъни''..Добре че Филип Димитракис през 1992 година закри завинаги тези радиационни мини..И днес шахтите и сипейте им се виждат чааак от пътя София-Бургаз . Никъде другаде в СВЕТА няма Уранови Мини в Природен Парк .Да търсят индо-турчина в някои от тези мини .
32
5
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ШЕФЪТ НА ГДБОП Е КАЗАЛ, ЧЕ ПРОБАТА НАМЕРЕНА В МОМИЧЕНЦЕТО СЪВПАДА С ТАЗИ ОТ ПОСОЧЕНИЯ ОТ ТЯХ ИЗВЪРШИТЕЛ :D ВЪПРЕКИ, ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ГО ХВАНАЛИ ЗА ДА НАПРАВЯТ СРАВНЕНИЕ ;D
31
3
 
5
 
! Отговори
СПАРТАК преди 4 години
Прав си, ти не можеш да мислуиш. На тебе сорроссс ти спуска "фактите" барабар със шекелите грант.
30
1
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 4 години
Дали точно той е убиеца е само част от трагедията. Най-важното е, че в България *** стават все повече и повече! Нацията се изража!
29
0
 
9
 
! Отговори
От задни проблеми преди 4 години
Какво общо има с детето ми? Казвам факти, това се случва с педофилите там.
28
2
 
2
 
! Отговори
До спартак преди 4 години
Не "мислуим" форумно лаладжийче, а знам!!! Фактите го доказват!
27
0
 
17
 
! Отговори
Ветеринар преди 4 години
След като смъртно наказание не може защо няма химическа кастрация?
26
1
 
10
 
! Отговори
задни проблеми преди 4 години
Единственото хубаво оттук натам за тва нещо ще е, че няма да има проблем с изхождането ... Ще е с постоянна клизма в затвора, денонощно.
25
2
 
21
 
! Отговори
До 26 Shark преди 4 години
Новите господари от ЕС никога няма да позволят референдум за смъртното наказание.Каквото кажат европейците това става в Бг-то.
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Баба виА защо се раждат?
23
3
 
15
 
! Отговори
СПАРТАК преди 4 години
"Тази смъртна присъда би трябвало да задоволява сляпата жажда за мъст, но никога няма да намали такъв вид престъпления."Мислуиш луи милу луибераулно мишлуенце?
22
5
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
нема да го гоните момчето щото е невинно и е нашо момче и бате бойко много го убича и се разбира с него а *** не го убичат
21
0
 
28
 
! Отговори
Турко преди 4 години
След 30 години се очертава тази територия ще мине в ръцете на индианците.Честито на всички:)