Заподозрян за убийството на 7-годишното момиче от Сотиря – съсед, на 21 години

Той е лежал в затвора за кражби, вчера започна издирването му
Обновена: 16 авг 2019 07:21 | 16 авг 2019 07:00, Александър Попов
75

Има заподозрян за жестокото убийство на 7-годишно момиче в сливенското село Сотиря. Детето бе намерено вчера в безпомощно състояние на метри от дома си в края на селото, пребито и изнасилено. Било е откарано в болница, но лекарите не са успели да я спасят.

Има заподозрян, че убиецът е 21-годишен жител на Сотиря на име Мартин. Семейството му живеело в съседство с това на жертвата.

Още по темата
Местни жители разказаха, че в четвъртък следобед заподозреният видял жертвата си в магазин в селото. Момиченцето отишло там, за да си купи сладолед, а мъжът пиел алкохол пред търговския обект. Те твърдят още, че издирваният е лежал в затвора за кражби. Свързват името му и с фатален инцидент, станал преди година.

Издирваният и друг път е посягал на деца, разказват още съселяните му. Заплашвал малчугани с палки и ножове. Вече е изтрил профила си във Facebook.

Малкото момиченце живеело с баба си и дядо си, тъй като майка й работела на морето.

Криминалисти от София, военни и пожарникари, както и следови кучета, са по петите на заподозрения 21-годишен мъж. Предполага се, че той се укрива в гората. Село Сотиря се намира на 4-5 км от Сливен и граничи с вилната зона на града.

По-рано през деня от Областната дирекция на полицията са разпространили съобщение за издирван 21-годишен мъж. Не е ясно дали той има връзка със случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 38На други места го казват - от югоизточните ни съседи е.
17
25
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези които оцветяват политически, това гнусно престъпление и намесват етноси са коплексари.
16
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не закачайте електората на ББ!
15
0
 
49
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
И преди посягал на малчугани ......така ли не се намери някой от това село да му строши ръцете предварително ? То е ясно че и сега да го хванат ще полежи малко и ако в затвора не го убият след като му пръснат дзамбата ...ще излезе .....*** !
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Етнос?
13
4
 
52
 
! Отговори
АК-47 преди 4 години
По време на "престъпния" комунистически режим, когато обикновените хора ходехме на море всяка година и вечер свободно и спокойно се прибирахме по осветените, чисти и здрави улици, този *** щяха да го осъдят веднага на смърт. По това време един такъв *** изнасили и уби 5 годишно момиченце в Бухово. Осъдиха на смърт и изпълниха присъдата. Нямаше тогава антибългарски хелзински комитет. А, да видим това едноклетъчно дали ще си получи заслуженото???
12
1
 
20
 
! Отговори
DDD преди 4 години
Щото електората требе да се пази!?!
11
18
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиецът е познат като активист на герб в селото.
10
25
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВЪВ АРАБСКИЯ СВЯТ НА 9 ГОДИНИ ВЕЧЕ СА ОМЪЖЕНИ И ИМ Е ПЪРВАТА БРАЧНА НОЩ!!А В ИНДИЯ ПЪК ЗА ДЕЦАТА МОМИЧЕТА БРАКОВЕТЕ СТАВАТ НА 5 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ!! АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА ДА ГЛЕДА СЕРИАЛА МАЛКАТА БУЛКА!
9
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що при социализма тъмните не смееха да шавнат повече от разрешеното?
8
3
 
62
 
! Отговори
Еврей преди 4 години
Ако не се вземат мерки относно индийският етнос след 20 години във българия щее по опасно от колкото във авганистан! помислете българи такова бъдеще ли искате за децата си!? турското робство ще ни се струва приказка по сравнение със ромското!!
7
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Сотиря има ли поне един българин, или са само египтяни?
6
2
 
27
 
! Отговори
12 преди 4 години
Разбрахме за бабата, дядото, майката, издирвания, а бащата къде е, какво прави?
5
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На бойко електората се вихри необезпокояван денонощно и винаги намира уникален начин за забавление. Ето например, когато не бере, а си почива, за разнообразие убива. А всички се правят на ни чули, ни видели.
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Сотиря е дива Индия...
3
3
 
46
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Мартин... Северин Красимиров... А познайте, кои са тези с "фенсито" имена
2
2
 
31
 
! Отговори
Циник преди 4 години
Преди (вече) 2години днес. бг ни "обещаваше", че ромите в България ще станат 3 000 000... Е... Каунтдауна си върви.. Останаха 8! Когато българите правеха демонстрации в Катуница, Асеновград, Русе... Родната жандармерия ги въдворяваше в ред - с щитове и палки. А ромите в Столипено излязоха на многохилядна "контрадемонстрациа"Идат... Идат... Светлите бъдни времена.
1
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** мръсен ,искаме смъртно наказание !