Майката на Мартин от Сотиря призна: Давах храна на сина си

Тя обаче не вярва, че той е убил 7-годишното момиченце
17 авг 2019 12:29, Красимир Ангелов
66
Майката на Мартин от Сотиря призна: Давах храна на сина си
Снимка: Bulgaria ON AIR

Майката на заподозрения за убийство на 7-годишното момиче в сливенското село Сотиря не вярва, че синът й е убиец.

Тя призна пред bTV че е помагала на сина си, докато се е укривал от полицията. В крайна сметка той беше задържан с употреба на полицейска сила и в момента остава в сливенската болница. Той ще остане там поне седмица и в момента е под засилена полицейска охрана.

Още по темата
От болницата обясниха, че са му направени две операции заради огнестрелните рани, като беглецът е уцелен от полицейски куршуми в лявото бедро и дясната подбедрица.

Според полицията майка му е знаела какво е извършил, но го е укривала. Самата Стоянка разказа, че във фаталния ден Мартин отишъл до магазина рано сутринта и се върнал чак следобед. Той само казал на майка си да му оправи багажа и веднага хукнал в гората.

Жената обаче призна, че докато е издирван, синът й е идвал за храна вкъщи.

Днес изтича 24-часовата мярка за задържане на Мартин и тя ще бъде удължена на 72 часа. За bTV Окръжният прокурор на Сливен каза, че ще му бъдат повдигнати три обвинения - за убийство по особено жесток начин, за изнасилване и блудство.

Ако бъде признат за виновен го грозят 30 години затвор, доживотен или доживотен затвор без право на замяна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При убийство НЕ ТРЯБВА да има съкратен процес и намаляване на присъдата! Това е гавра с убитите и техните близки!!!
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен воевода преди 4 години
ми ако не е па той, м? още недоказано и неосъден и още преди да го хванат- " той е" , първо казаха, че той алкохол не пиел, сега па пиян бил и за това го извършил; първо беше неграмотен и учил до осми,сега пък адвокатина му казва че учил и средно и бил интелигентно момче;първо казаха че не бил общителен, нямал приятели, асоциален и си вървял и мислел някакви си негови неща, сега пък бил интелигентено и подробно расказал всичко, бил наясно и осъзнавал, а пък той "защитника" му - направо обвинител
36
1
 
17
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"Ако бъде признат за виновен го грозят 30 години затвор, доживотен или доживотен затвор без право на замяна." - Това е абсолютна нагла прокурорска лъжа, при признаване на вината има съкратен процес и получава автоматично намаляване на присъдата с 1/3. Престанете да ни правите на балами.
35
0
 
3
 
! Отговори
... преди 4 години
До Анонимен 36Чакай малко, не бъркай нещата, . Народен съд, значи да съдят хора от народа. Какво общо има комунизма? И да ти кажа още нещо. Историята не е това което се е случило а това което е написано.Аз искам Народен съд а не това което ти казваш че е Народен съд. Искам да съди Народа а не тези, които народа уж избрал. Защото това не е избор. Аз искам Драган за съдия а те ми предлагат Петкан и Иван и ми казват да избирам. Това не е моя избор. Драган искам за съдия и толкова.
34
0
 
6
 
! Отговори
Темидор преди 4 години
Всъщност , Наистина трябва да се въведе отново в действие "Народен Съд" . Но не комунистическата му разновидност а западния вариант. Където граждани - съдебни заседатели от различни социални групи, но с определен образователен ценз определят присъдата а не КОРУМПИРАНИТЕ НИ СЪДИИ и НЕКАДЪРНИ СЛЕДОВАТЕЛИ .
33
0
 
18
 
! Отговори
До нина преди 4 години
А мен не ме е жал за нито един психопат, понеже това е в гените му. Затова майк а му е същата като него. Затова никакво образование не е могло да му повлияе. Не ме е жал. Искам смъртна присъда като в САЩ, да имам право да го видя на ел. стол как писка с минути преди да умре. Друго не е заслужил. А за майк ата за съучастие и укриване на убиец трябва да лежи до живот без право на замяна и предсрочно освобождаване.
32
14
 
5
 
! Отговори
Нина преди 4 години
На мен ми е жал за такива хора като убиеца малко или много, защото вина имат родителите му и учителите, комшиите, всички. Родителите му са алкохолици, може би е бил изнасилен като дете от някой роднина. Никой тогава не е обърнал внимание на това дете и ето го резултатът сега.Но никой не спомена в нито един коментар, нито в един сайт, а аз прочетох доста, че ВИНА ИМАТ И БАБАТА И ДЯДОТО на това дете, защото знаейки, че имат съсед-бивш затворник, са го оствили само да се разхожда до магазина?
31
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ... 19Прочети малко история, да вденеш поне малко какво означава "Народен съд" в България 1944 г. - 1947г.Дано ти светне, че народът не е имал нищо общо с клането и разстрелите без съд и присъда, а колко НАРОД е изгорял покрай червените цър..ли - от 50 години досега, наследниците му сами си знаят тегобата и клеймото "враг на народа" - и за образование, и за жителство, и за работа - най-свястната част от народа ни.
30
4
 
9
 
! Отговори
Валя преди 4 години
Тая гад чак са я оперирали.....а не е трябвало през това време някой може да е имал нужда от помощ?
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПламенДа не са луди, там ще ги нападат всеки ден такива като тоя. По-скоро ще избягат да мият чинии и да метат стълбите, а след някое поколение ще се интегрират. Тук ще останат пенсионерите да ги **** ромите. След това наред са онези мутри, които не са избягали. По-умните мутри вече разпродават и бягат, пример Триумф Пловдив. Кой оставя 100к оборот дневно? Умния, който знае че още може да му вземе пари. Деградацията е пълна, държавата е пред закриване.
28
3
 
5
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
И каква стана тя: цъфнем и вържем. А всъщност истината - оскотя българинът, оскотя. Оттам идва всичко. Въпросът тук не е Лаваца или Кимбо на кой плажен бар на Сънито, въпросът тук е да се съберат 1лв. за хляб! И по-зле ще става, идва зима, глобална рецесия. Ще вдигнат лихвите по кредитите, намалят заплатите и фалити, ще ни върнат всичкото РОМ от Европата. Изходът е семейното обединение, с цел на физическо оцеляване. Ще се събират цели фамилии по селата и с мотиките, живот в една-две стаи.
27
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тази къща където е живял този изверг трябва да се изгори пепел да не остане от нея а относно изверга тои ще си получи заслуженото в затвора от бавна и мъчителна смърт там може да са затворници но имат някакъв морал бял ден няма да види този изверг до края на дните си
26
3
 
36
 
! Отговори
Екшънмен преди 4 години
Защо къщата на предполагаемия извършитеш не е била поставена под наблюдение??? Много добре са знаели, че не разполага нито с пари, нито с подготовка да оцелява в балкана... Щяха да го хванат много по - бързо, заедно с майка му
25
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
що ше обие дете да обие някои равен кат е толкос готин
24
2
 
31
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Браво на полицаите- Само че са допуснали една малка грешка- по нагоре е трябвало да се целят!!
23
1
 
41
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Ама защо го оперирате ТОЗИ БРЕ? Оставете го да умре на леглото там !! Няма да плащаме наши пари от джобовете ни - за да спасяваме един НЕЧОВЕК !! Едно подобие на човек ! Що не изнасили майка си -? като има такъв сексуален нагон ? Тя щеше да му прости вероятно!
22
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ама те вече даже и го осъдиха, а той нямал повдигнато обвинение още.
21
3
 
22
 
! Отговори
До Sicht Punkt преди 4 години
Смешкото си ти. Не знам в САЩ да е имало комунизъм, но там виновността по наказателните дела се постановява от 12съдебни заседатели, между които домакини, безработни, чистачи, бели, цветнокожи и дори съдята няма право да променя тяхното решение.
20
1
 
21
 
! Отговори
ами преди 4 години
30 години....Как пък не,като се признае за виновен и хоп намаляне с една трета....
19
10
 
6
 
! Отговори
Sicht Punkt преди 4 години
Народен съд трябва да има за такива.Ха-ха *** това да не ти е зрелият комунизъм? Абсолютно несъобрзено с реалността предложение. Кой ще съди, тоз който ще съди какво образование ще има. Или престъпници ще съдят престъпници. Абсурдно!!