Оставиха в ареста "Валиумния изнасилвач"

Стелингверф поиска, но не получи мярка "домашен арест"
Обновена: 16 яну 2020 19:20 | 16 яну 2020 19:17, Александър Попов
78
Оставиха в ареста "Валиумния изнасилвач"
Снимка: Булфото

Софийският районен съд остави в ареста за постоянно Йохан Стелингверф, известен като "валиумния изнасилвач". Според магистратите има достатъчно доказателства, че той е извършил престъплението за което е обвинен за насилие над унгарска гражданка на 26 октомври миналата година. 

Съдът реши още, че той може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Още по темата
Това е второ обвинение за Стелингверф, след като той бе задържан за брутално изнасилване на 32-годишна майка на три деца от София, месец след това, припомня Нова тв.

Според защитниците му разследващите нямат доказателства, а единствено разпит на  унгарска гражданка, който наподобява еротичен разказ на шестокласник.

Защитата изтъкна, че Стилингверф има чисто съдебно минало, а прокуратурата трупа червени точки, повдигайки тези обвинения.

Нидерландецът пък поиска да бъде под домашен арест, тъй като в затвора бил бит и ритан.

Ако бъде признат за виновен той може да получи от 2 до 8 години затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
9
 
! Отговори
179 преди 4 години
Неустоим за Българските дами. Аз ако бях боса щях да го пусна човека на свобода да видя колко още жени ще се оплачат от нещо ,което те сами са си търсили и после всички тях ще пратя във Сливен. За разидание да видят колко са виновни. Все пак никой не ги кара да му ходят във дома. Те сами си решават. 100 процента едно 20-30 са останали доволни и не са казали нито дума за срещата си със този господин.
27
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
само дето не съобщавате подробностите - въпросната женена с три деца излиза на бар с приятели (очевидно си е захвърлила децата), харесва си 'бруталния изнасилвач' на съседната маса, заговаря го, разбира че е холандец, зарязва си приятелите и им казва, че отива у тях. а там са били само двамата, върви доказвай,че си изнасилена след като си си зарязала децата, хукнала по кръчми, зарязала си и приятелите си и си се предложила на непознат.
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Приема се априори,Историята показва, че мъж без поколение няма особени проблеми в реализацията си. Пример - всеки един Папа, Патриарх, Далай Лама и т.н.Хахахаааааа, ако не си женен поп не можеш да станеш бря. За попадията чувал ли си?
25
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бax тоя висок плyжeк. 1,97-1,98 е сигурно.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди да тръгне с чужденеца е отрязала 30 40 годишния слаб девствен работник в бара или 90 100 годишния девствен пенсионер работещ в пара за да си допълни пенсията ама сега се изкарва жертва ама всички знаем каква е а той е невинен жертвата е той а тая е впила зъби както и съдийката е впила зъби за пари
23
1
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"той е извършил престъплението за което е обвинен за насилие над унгарска гражданка на 26 октомври миналата година." Тоя като Харви Уайнстайн, бре #MetooooМного интересно ми е какви са доказателствата ще следя с интерес как ще се развият нещата, предричам как ще ни осъди и тоя в СтрасБург.
22
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако човека беше някой българин нямаше да го погледне ама понеже е чужденец е впила зъби сега и съдийките са впили зъви и искат пари въпреки ,че е невинен и настройват всички *** срещу него даже и искат да го махнат от квартирата му ,че видиш ли щели да са е а ни жените им
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До В Сливен няма мъжкиако се напише както предлагаш, ще изтрият поста. Ама то малко мозък трябва да имаш преди да пишеш
20
1
 
4
 
! Отговори
В Сливен няма мъжки преди 4 години
До Хасен Манофевзатвор. Има женски. Плашиш куче със салам.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази майка на три деца разведена ли е? Щото ако не е не знам какво му е на мъжа й в този момент.
18
3
 
3
 
! Отговори
Приема се априори, преди 4 години
че мъжете имат по-голямо желание за секс. Опитът показва друго. Жените са по-зависими от секса. Защо? Жена без дете не е жена. Губи смисъл.Историята показва, че мъж без поколение няма особени проблеми в реализацията си. Пример - всеки един Папа, Патриарх, Далай Лама и т.н.В днешното модерно, феминизирано и еманципирано общество ще борим природата... Тя ни се противопоставя с изчезващи народи. Където има феминизъм - народите изчезват поради демографска катастрофа.пп: Не трий. Обоснови се.
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше синеок щеше д акажеш ,че серийните убийци са синеоки или с други очи това са глупости а той е натопен като гледам как се нахвърлива всички явно е натопен всички се нахвърлят винаги срещу такива
16
12
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ВАЛИУМНИЯ ИЗНАСИЛВАЧ Е ЗЕЛЕНООК!!!ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ ВИ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ХОРАТА СЪС ЗЕЛЕНИ ОЧИ КАТО БОРИСОВ И ФАЛШИВИЯ ПУТИН!3-МАТА НАЙ-ГОЛЕМИ СЕРИЙНИ УБИЙЦИ В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СА ЗЕЛЕНООКИ, ЧИКАТИЛО, АНГАРСКИЯ МАНИАК И ШАХМАТНИЯ УБИЕЦЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ОТ ЕСТЕСТВЕН ПЪТ А Е СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН ! НА ТЕЗИ ХОРА МОЗЪЦИТЕ ИМ СА УВРЕДЕНИ ОЩЕ ОТ РАЖДАНЕТО КЪДЕ ПОВЕЧЕ КЪДЕ ПО-МАЛКО!!!
15
4
 
6
 
! Отговори
Хасен Манофев преди 4 години
Ох с тая коса, само да дойде при мене в Сливенския... Още утре ще поръчам годежен пръстен
14
3
 
19
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
И един въпрос: 32-годишната майка на три деца от София, дедовеца ми ли е търсила в апартамента на тоя убавец по нощите :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
13
0
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До пецатаБРАВО!! МНОГО ДОБЪР КОМЕНТАР РАЗВЕСЕЛИ МЕ!
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че те в холандия не са ли негъри?Гледам тоя бял
11
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Хахаахаха, тоя сега като го вкарат при братчедите в кауша, от "Валиумния изнасилвач", ще се превърне в "безвазелиновия иизнасилван" :))))))))))))))))))))))))))))
10
4
 
8
 
! Отговори
Чъки преди 4 години
Ще яде салама в затвора.
9
3
 
16
 
! Отговори
Тоя, че не нормален преди 4 години
не е. И видът му не е.А тая, която доброволно е цъфнала в апартамента му, "за брутално изнасилване на 32-годишна майка на три деца от София", за какво е отишла там? Била с приятелки в дискотека, тя го харесала, оставила ги. И отишла у тях. За какво? Да играят шах, монополи, да гледат "Титаник"? Зарязала приятелките си, за да отиде... да я изнасилят.Тя искала да са приятели?Тоя си е за затвора, но го накацаха и сводници, материалът, на които е използвал.