Прокуратурата: Обвиняеми си партнират с политици и журналисти

Държавното обвинение с новообразувано разследване
Обновена: 14 юли 2020 11:57 | 14 юли 2020 11:49, Веселина Йорданова
249
Прокуратурата: Обвиняеми си партнират с политици и журналисти
Снимка: БГНЕС

По новообразувано разследване ще станат ясни опити на обвиняеми лица за организирана престъпност с цел избягване на наказателно преследване спрямо тях.

То е по глава 1 от Наказателния кодекс. Ще станете свидетели как обвиняеми си партнират с политици и журналисти, за да защитят откраднатото от българския народ, каза в изявление говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

По думите й действащи политици и някои журналисти действат в пълен синхрон срещу правосъдната система с ясното съзнание, че само така могат да си гарантират недосегаемост.

Обществото има право да знае как обвиняемият Васил Божков и подсъдимият Цветан Василев си партнират с "честни" политици и "свободни" журналисти, заяви още Милева.

И занапред ще поддържаме прозрачност чрез осигуряване на адекватна информираност на обществото, подчерта тя.

В изявлението си Милева каза още, че българската прокуратура е подложена на безпрецедентен натиск, но "няма да се откажем и да се оставим да бъдем сплашени".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: прокуратура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
9
 
4
 
! Отговори
идетрибунал преди 3 години
Оле Сийче,Сийче няма ли кой да пусне оросителната система пред НС!Какво стана с онези компютарджиите дето вкарахте в следствието...Мълчиш Сийче а как иначе с малко твои думи толкова глупости,направо си за гинес..Ашефа,ех шефа за няма измислен ***... Сийче не ти ли намирисва на народен трибунал и не знам блондинке де ще се денеш
177
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Спеца - става въпрос за държавен преврат - метеж организиран от мафиотски бос с участието на президента - какво мнение какви пет лева!
176
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнабелЕдинствен кандидат и на всичкото от горе читавите членове на ВСС напуснаха при неговата кандидатура... Но иначе е лесно да се спекулира нали.... Личи си кой е простия тук.
175
6
 
12
 
! Отговори
Пижо преди 3 години
Тия така и не разбраха, че всяка нова глупост на Гешев, изкарва още повече хора на площада! ОСТАВКА на Банкянския селянин и на Селянина с каскета! Съд и затвор за цялата мутренско-мафиотска олигархия и всичките им хранилки и ***!
174
6
 
11
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
А бре Гешев , ти като си завършил школа за правист в Симеоново , да е споменал някой от твоите даскали , че всеки е невинен до доказване на противното?Защо щом е обвинен , /пази Боже от прокурор като теб/ , да не може да общува и да си казва мнението?Гешев , ти нормален човек ли си ? И кой те тури за прокурор ?Пеевски ли ?Борисов ли?Я напускай докато някой олигарс не ти е пробил тиквата!
173
4
 
13
 
! Отговори
Кики преди 3 години
Извинете,за себе си питам не за приятел,Сийчето дали е мома?
172
0
 
6
 
! Отговори
Анабел преди 3 години
Главният прокурор се избира от ВСС бе ***. Ей не се научихте ей.
171
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 9 месеца идват избори да ги пришпорваме по-рано точно сега не му е времето, ама хората не мислят. Те искат кръв и търсят кой е виновен за неуспехите им, а това са те на 90% от случаите.
170
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев открито нападна протестът чрез Божков довечера ще видим.
169
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
очакваме всички борци срещу комунистите довечера на площада да изразят своята любов към комсомолското секретарче и наследствен комунист от банкя - може да им позволят да погалят някое от кюлчетата
168
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До хммного добре казано. опит за дискредитиране на протеста. божков да обясни как е контролирал тълпата
167
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добра идея но едва ли ще е за дълго. За съжаление прокуратурата в България няма как да е независима при положение че главният прокурор се избира от същите тези "честни" политици с помощта на рекламата от същите тези "безпристрастни" журналисти
166
2
 
2
 
! Отговори
буби преди 3 години
към онзи дето се изкефи как божков бил контролирал тъплата - като ни накара да викаме Божков президент, тогава се радвай и пиши подобни глупости
165
1
 
14
 
! Отговори
хм преди 3 години
каква е идеята на независимата прокуратура да публикува тези записи? те помагат в разследването на Божков по повод на обвиненията към него ИЛИ директно атакуват протеста чрез Божков?Това, ако не е заемане на политическа страна и действия на БУХАЛКА здраве му кажиГешев от самото начало работи и действа така, ясно е показал, че не е неависим, а си има и гони политико-икономическите интереси. Превърна прокуратурата в жълт вестник. За това трябва да си ходи, не заради друго.
164
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не пропускайте да поддържате прозрачност чрез осигуряване на адекватна информираност на обществото относно пачките, кюлчетата и пищовите в и на нощните шкафчета на премиера. Няма да ги забравим и ще питаме до Оставката.
163
11
 
6
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Всичките червени мрънкала,дето висите м,ъди по цял ден в нета да заговорничите и да плете по законноизбраните органи на Българи;,да си сгъвате килимчетата и да вървите да бачкате,щото бат ви Бойко вкара инвестиции и осигури работа и за украинци и молдовци,освен за трудольбивите българи,които с чест и труд си вад;т хл;бът,а не като вас да тролите и да рутите държавата в стар коминтерновски стил!!Край на Револьциите и на лежането!Лозето иска мотика,а не мантри!!
162
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде е престъплението ако хората си партнират, а Гешев? Кой ти е казал, че партньорството е нещо лошо?
161
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....плевн..ята е посмешище за всяка нормална държава, каквато ние не сме
160
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 175..за *** си пропуснал- и да води инвеститори като Volkswagen в България
159
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Смях 176Притестирате срещу Борисов И Гешев, защото ви вадят зъбките. И ще вкарат всички в затворите, Радефф, Божков и всички останали Комунисти