Трети обвинен за спирането на метрото - Еленко Божков

Минчо Спасов и Светослав Трайков са на свобода под парична гаранция
Обновена: 22 юли 2020 12:40 | 22 юли 2020 12:39, Камелия Цветанова
111
Трети обвинен за спирането на метрото - Еленко Божков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийската районна прокуратура установи и повдигна обвинение и на третото лице, участвало в извършването на хулигански действия в стратегически обект в София, съобщиха от прокуратурата. Става въпрос за Еленко Божков, който е член на Стратегическия съвет при президента.

Още по темата
На 20 юли трима мъже натиснаха бутон "безопасност" на перона в столичното метро при СУ "Св. Климент Охридски".

Освен Еленко Божков другите двама са бившият царски депутат Минчо Спасов и Светослав Трайков. Те бяха задържани още същия ден и след това им бяха повдигнати обвинения в хулиганство, а по-късно бяха освободени под парична гранция.

Назначени са и предстои да бъдат изготвени експертизи, ще бъдат разпитани и други свидетели на деянието, допълват от прокуратурата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
2
 
3
 
! Отговори
Ахахахаха преди 3 години
До Анонимен 43Аххахаха леле човече напиках се от смях. Евала :)
56
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хайде помъчете се да научите предисловието на бутона и после защо е натиснат. Типично по герберски извлечени от контекста факти ,нагласени в пропаганден стил
55
2
 
22
 
! Отговори
Евала швепс преди 3 години
Тия тoлyпи няма да се учудя ако вземат да взривят някоя църква.И Ал Бънди ще ми излиза да призовава за сваляне на законно избраното правителство?Е нема как да стане дрогаре, чудя се само как може да сте толкова елементарни и обратното на острото?Генетично ли ви е заложено или го тренирате ежедневно , за постигане на феноменален резултат? Не знам кое е , но се справяте перфектно.
54
7
 
3
 
! Отговори
Бау преди 3 години
,,На 20 юли трима мъже натиснаха бутон......"...---------------------------------------------Бъ ти и бутона!
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хулигани, с хулигани. Ще ви дърпаме ушите. Утре да дойдете с родителите си при Гешев.
52
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При подобно изпълнение е напълно възможно някой пенсинер да падне във вагона поради рязкото спиране и да си счупи крака и това е средна телесна повреда и хиляди левове медицински разходи. Затова това деяние не бива да се подминава без да бъде наказано адекватно. Още по-лошо е когато е замесен бивш депутат. Ако бяха деца на по 10 години щеше да е по-разбираемо отколкото когато възрастни хора се държат безотговорно
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да им намалят поведението и да ги изключат от училище.
50
4
 
20
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Кога почва протеста за защита на президентските съветници?
49
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прецедента какво изскимтя по въпроса?
48
2
 
15
 
! Отговори
Ленин преди 3 години
Другaри,бeз ТOК нe мoжeм дa cтрoим кумaнизъмa!Другaритe Чeкиcти oт НКВД дa рacтрeлят тoя Мoнaрхo Фaшиcт зa cъбoтирaнe нa Cъвeтcкaтa Влacт и дa ми дoклaдвaт!
47
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво хулиганство бе!?!?!?!? ТОВА СИ Е ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ!!!!!!! ЗАТВОР ЗА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ МЕТРОТО!!!!!
46
2
 
36
 
! Отговори
mery преди 3 години
Боже, пази България! Много трудно нормалните хора ще приемат, че тези действия са извършени не от тинейджери, а от бивш депутат и от съветника на настоящия Президент. Трябва да понесат най-тежкото наказание, защото за мен това си е тероризам и ако аз или децата ми бяхме останали в метрота щях да ги съдя до дупка за причинения ми стрес . Не може да се позволи на такива хора ламтящи за власт и пари, без да помислят какво причиняват на народа да управляват България.
45
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щом адвокатката на Мултигруп с "тихата спалня" и диференциал на БеЛаз ги защитава, то е ясно и без разследване. Това устройство е поставено не маймуни разнасящи книгата "Винету" на Карл Май да го бърникат, а да спасява човешки животи. Като са им малки онези работи и не стават да си играят с тях, дай с копчетата на метрото. Моля фигуранта публично да даде оценка на този"акт на протест". Дали го подкрепя?
44
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм му ял колбасите на майстор Еленко,дали стават?
43
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия тримата изглеждат доста подозрителни, даже по имена :) Минчо не може да не праска Еленчо.
42
3
 
16
 
! Отговори
Членът на Партията преди 3 години
Еуенко по инерция се е опитал да хване минчо бутона... за бутона, но не е успял да нацели правилното място...
41
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябваше да блокират изходите на метростанцията и потърпевшите, дето това спиране "нищо не им причинило", те да решат какво наказание да отнесат"героите"на място. "Ама 13 години търпял ББ,та сега тези можели да изтърпят да седят в метровлака 10мин."! Немам думи! Ами затова ББ е на власт толкова време! Щото такива са му алтернативата. Единия си носи"Винету"в студиото на БтВ. Умнико, на ББ бележника е 6 от горе до долу. Показа го с почуда негов върл опонент.Покажи твоя? ИнтЕлегент с акъл на пубер.
40
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 25Точно така дрударю. Да се спират метрото, влакове колкото са останали, автобуси. Да се парализира страната и не на последно място зад всеки километричен камък по един активист с активно средство за пропаганда и убеждение на инакомислещите.
39
3
 
30
 
! Отговори
истина преди 3 години
Трима глу паци съветват фигуранта. Вече с обвинение.Тези искат държава да управляват, и са пока чили нищо неподозиращи протестиращи.Хора бдете.....
38
3
 
27
 
! Отговори
Петър Петров преди 3 години
До заблудените пред президенствотоЕ сега изясни ли ви се най-после, какав президент си имаме ?Крайно време е да се поиска оставката на Зеления чорап !И съд !