Трети обвинен за спирането на метрото - Еленко Божков

Минчо Спасов и Светослав Трайков са на свобода под парична гаранция
Обновена: 22 юли 2020 12:40 | 22 юли 2020 12:39, Камелия Цветанова
111
Трети обвинен за спирането на метрото - Еленко Божков
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Софийската районна прокуратура установи и повдигна обвинение и на третото лице, участвало в извършването на хулигански действия в стратегически обект в София, съобщиха от прокуратурата. Става въпрос за Еленко Божков, който е член на Стратегическия съвет при президента.

Още по темата
На 20 юли трима мъже натиснаха бутон "безопасност" на перона в столичното метро при СУ "Св. Климент Охридски".

Освен Еленко Божков другите двама са бившият царски депутат Минчо Спасов и Светослав Трайков. Те бяха задържани още същия ден и след това им бяха повдигнати обвинения в хулиганство, а по-късно бяха освободени под парична гранция.

Назначени са и предстои да бъдат изготвени експертизи, ще бъдат разпитани и други свидетели на деянието, допълват от прокуратурата.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
20
 
! Отговори
ЕЛЕНКО БОЖКОВ преди 3 години
АГЕНТА НА ДС/БКП , ВНЕДРЕН В СДС ЗА КООРДИНАТОР ЗА ЛЮЛИНСКИ РАЙОН ОТ ИВАН КОСТОВ , ЗАЕДНО С ИВАН ИВАНОВ ОТ КЕВР!ПОЗНАВАМЕ ГО ЧУДЕСНО ТОЗИ ПРОВОКАТОР !СЪДЕТЕ ГО ЗА УМИШЛЕН САБОТАЖ И ОПИТ ЗА УБИЙСТВО НА БЪЛГАРИ !НИКАКВА ЖАЛОСТ КЪМ ТАКИВА!
36
2
 
28
 
! Отговори
Кучкар преди 3 години
Сърничко Божков заслужава яка присъда. А останалата партизанска дружина трябва да бъде разпитана. Румбата сигурно по техния пример може да спре полета на самолетите. Тия трима юнаци трябва да бъдат съдени за тероризъм. Чебурашки примитивни
35
2
 
18
 
! Отговори
36 преди 3 години
До АнонименТочно така - показвайте истинската си уродлива физиономия. Такъв ли е речника на нормалния човек. Жалки сте миличък шумкарю !!!
34
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Камъне и дърве трябва да хвърчат по онзи лъжец с бистришките тигри и шкафчета, не някакви копчета на асансьори и влакчета
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНякоя открадната пунгия,някое задигнато куца пиле нямали в криминална хроника бре Гешев,да се шуми,да се имитира работа в тая държава трябва----------------------Не отклонявай темата. Много си елементарен
32
2
 
34
 
! Отговори
Шумкарска работа преди 3 години
Тези хора със сигурност не протестират защото са бедни. Теса стари номеклатурни кадри и си мислят, че онези времена ще се завърнат. Крадливо племе ей, нямат насищане.
31
18
 
4
 
! Отговори
Стабиулни сме преди 3 години
Я съм вашта тиква, стабилна нищо че фърлях оставки колкото фа ва яхна пак. Само АЗ имам право да седя на трона, всички други ми лижете краката, така е демократично.
30
1
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Досега се чудех, защо президента ги върши такива, ама то било заради съветниците! Калпави съветници, г-н президент, издъниха се и ги видя целият народ! Г-н Гешев, ако нямат имунитет, Вие си знаете!
29
5
 
28
 
! Отговори
ушаткото преди 3 години
Еленко Божков, който е член на Стратегическия съвет при президента.........................Това е то. Без коментар. Оставям това на троловете чибурашки.
28
21
 
5
 
! Отговори
Васил преди 3 години
Не ми е ясно как трима души натискат един бутон едновременно? Или един след друг?
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А не може ли просто по сто дряновици на гол г..ъ..з на перона на метростанцията с риълтайм предаване и още десет повторения в праймтайма на всички телевизии - срещу заплащане, осигурено от тях. Причината? Безпричинно създаване на извънредна ситуация в метростанцията. Така и всяко друго пешлиме, на което бе могло да му хрумне да бара бутона, ще знае с какво започват последствията.
26
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сърничко, като член на Стратегическия съвет при президента, е изпълнил задачата си от стратегия за дестабилизиране на държавата
25
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това смятай ако някое лапе натисне бутона ще го изкарат терорист партийните гешефтари и троляшните калинкови фашуги. Всеки ден трябва някой да спира метрото ама не с бутона, а с препятствия на релсите и е тунела фокато се махнат скапаните мутри! А после съд за тях.
24
10
 
7
 
! Отговори
кон Стипаций преди 3 години
до шумкар - /4/Вас наистина червеното знаме роди ви , но една сутрин се събудихте герберасти и сега сте по- големи католици от папата !!!Затова и Москва не ви излиза от ума , което е видно от коментарите . Нали ?
23
17
 
4
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Когато гробофашистите тероризират населението това се нарича ''грижа зе неговото здраве и живот''!
22
6
 
34
 
! Отговори
бой по кратуните преди 3 години
Ето почнаха със саботажите протестърите на клепоухия Фигурант. Днес спряха метрото, утре ще дерейлират влака или ще взривят църква.
21
23
 
7
 
! Отговори
до 14 от славянин преди 3 години
''Обвинете ги в тероризъм. Ако отида до блока на Митко и Еленко и им спра тока това може ли да се брои като бунт срещу системата.''А когато те оставят без работа и без пари заради някаква уж ''епидемия/пандемия'', това не е ли фашизъм!?
20
2
 
8
 
! Отговори
Светльо Иванов преди 3 години
Недей забравя и другите държави, които са на същото положение Тръмп явно саботира, Меркел и Макрон също, да не говорим за Путин
19
3
 
42
 
! Отговори
в затвора веднага! преди 3 години
В Германия ако злоупотребиш с бутона за спиране на влака е капитално престъпление и влизаш в затвора, никакво дребно хулиганство не е това.
18
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гешев май наистина е за оставка. Не може саботаж да бъде квалифициран като "хулиганство".