Свидетел в съда: В затвора е хубаво! Жена ми не ме нервира, пуша си, пия си

Затворникът предизвика луд смях пред Пловдивския окръжен съд
23 мар 2021 17:30,
69
Свидетел в съда: В затвора е хубаво! Жена ми не ме нервира, пуша си, пия си
Снимка: Pixabey

Луд смях предизвика затворник, изправил се пред Пловдивския окръжен съд, за да свидетелства по делото срещу трима мъже, обвинени в побой и грабеж на възрастна жена от Белозем, пише "24 часа".

Разпитът на Методи Илинов, осъден за помагачество при разпространение на наркотици, беше поискан от прокуратурата, тъй като в ареста е лежал заедно с един от обвиняемите - Тодор Велиев.

Пред магистратите Илинов заяви, че в затвора било хубаво. "Вътре няма жена да ме нервира. Спортувам си, гледам си телевизия, пуша си цигарката, пия си кафето, релаксирам. Екологично чист живот!", описа положението си затворникът.

"Излежавам си присъдата и си излизам с гордо вдигната глава. Живея като лъв. Само екипът ми струва 300 лева", каза още Илинов. По думите му досието му пък било "цяла количка". Той подчерта, че досега е излежал три присъди и никога не се бил възползвал от правото си по закон да поиска условно предсрочно освобождаване при изтърпяване на половината от наказанието.

Според събраните доказателства по делото за посегателството над възрастната жена на 8 срещу 9 февруари 2020 г. Велиев, Радев и Василев прескочили оградата на къщата на 82-годишната Атанаска Минева. Нахълтали вътре и събудили стопанката. Според прокуратурата Велиев я е съборил на земята и опрял нож в гърлото й. При падането жената счупила бедрената си кост. Тримата задигнали от нея 100 лв., мобилен телефон, микровълнова печка и бойлерче за мивка.

Заради бруталното посегателство лично главният прокурор Иван Гешев пристигна тогава в Белозем и увери, че извършителите ще бъдат разкрити и ще понесат цялата тежест на закона. Дни по-късно те наистина бяха заловени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радваме се! Повечето мъже в България са пълниизроди. Нямаме нищо против да ви вкарат в затвора и да намалеете драстично.А иначе това, че предизвикал луд смях, видиш ли, само показва какви некадърници-и-малоумнии, какви жалки и непрофесионалисти, какви ***-и-чудовища работят в институциите и медиите! Този *** е нападнал възрастна жена, нарушил е всичките й права, застрашил е живота й, а вие му се кефите! Не ви е срам! Не заслужавате нито по-висок стандарт, нито по-добър живот.
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 35Така ще е драги, докато няма справедлив съд. Няма как реакционните съдии на Панов да произнасят оправдателни присъди на доказани престъпни деяния и да не тържествуване престъпността. Подръжниците на Панов от ДБ, и не само, точно те клеветят страната, че имало корупция. Ако не се съобразяваме с патриотите за справяне с престъпността, има да се хилим на наглостта, вместо да я презираме. Ето, защо е важно да се заложи при избора на патриотичния коректив, което е гаранция за успеха!
54
0
 
2
 
! Отговори
ХнКрм преди 3 години
заради ненаказани престъпници , хората са отчаяни от съдебната система. Екзекутирайте тези извращения с човешки вид и техните родове. Да не остане на земята зло
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Луд смях сред магистратите на цирк ли са отишли или да съдят престъпници
52
0
 
8
 
! Отговори
Значи и надзирате- преди 3 години
--лите са от мафията ! А и това за живота в сегашните затвори не е тайна ,,особено добре си живеят хората с пари....
51
3
 
3
 
! Отговори
G преди 3 години
Golqm
50
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щеше да е смешно, ако не беше тъжно. Наркодилър се хвали, колко му е добре в затвора и как си почива на наша издръжка.Даже не е ясно такъв циркаджия що за свидетелски показания ще даде и как ще минат пред съда.
49
18
 
11
 
! Отговори
179 преди 3 години
На тия където пишат по Бай ви Тошо еди какво си. По негово време в Белене гниеха и умираха по мъчителен начин млади българи повече от които вкарани там без съд или присъда. Палачите са били облъчени *** и римляни. Та моля ви не го хвалете онова време. От тогава е започнал цирка и няма спирка...
48
4
 
3
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 години
бати кауна
47
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че е хубаво, хем ти е топло, хем не работиш, хем ядеш! Как ни научиха да си отглеждаме престъпници, вместо да няма милост за такива...
46
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надзирателят към Илинов:- Да си изчистиш добре килията! Утре пристига министъра!Илинов:- Него пък за какво са го вкарали?
45
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- От всичките ми съученици само Методи остана в България.- Браво на момчето, патриот! С какво се занимава?- В затвора е.
44
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си дилъра в затвора е наистина яко.
43
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Държава в която на някой му е по-добре в затвора, отколкото навънка, не ми я хвали.
42
2
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Аз съм лесен, нямам жена, която да ме нервира.
41
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е по-*** даже и от Бойко!!! Не става ясно как е със секса. Очевидно и там няма проблеми. А може би точно сексът в затвора му харесва.
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дали пък не е професионален затворник?
39
6
 
12
 
! Отговори
Митака преди 3 години
Римл.яните безогледно си плячкосват и измъчват мирното население.Прокуратурата лови шпиони на бг армията ???????????????????????Ей на това му се казва - институциите да ама никаква връзка с реалните проблеми и нужди на хората.
38
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз така съм решил като се пенсионирам. Вместо да тежа на децата...
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вкарват в килията Методи Илинов като нов затворник-крадец. Той оглежда обстановката и пита надзирателя:- За какво са тия решетки на прозореца?- Заради сигурността.- Вие не сте наред! Кой пък ще иска да обира затвора?!