Свидетел в съда: В затвора е хубаво! Жена ми не ме нервира, пуша си, пия си

Затворникът предизвика луд смях пред Пловдивския окръжен съд
23 мар 2021 17:30,
69
Свидетел в съда: В затвора е хубаво! Жена ми не ме нервира, пуша си, пия си
Снимка: Pixabey

Луд смях предизвика затворник, изправил се пред Пловдивския окръжен съд, за да свидетелства по делото срещу трима мъже, обвинени в побой и грабеж на възрастна жена от Белозем, пише "24 часа".

Разпитът на Методи Илинов, осъден за помагачество при разпространение на наркотици, беше поискан от прокуратурата, тъй като в ареста е лежал заедно с един от обвиняемите - Тодор Велиев.

Пред магистратите Илинов заяви, че в затвора било хубаво. "Вътре няма жена да ме нервира. Спортувам си, гледам си телевизия, пуша си цигарката, пия си кафето, релаксирам. Екологично чист живот!", описа положението си затворникът.

"Излежавам си присъдата и си излизам с гордо вдигната глава. Живея като лъв. Само екипът ми струва 300 лева", каза още Илинов. По думите му досието му пък било "цяла количка". Той подчерта, че досега е излежал три присъди и никога не се бил възползвал от правото си по закон да поиска условно предсрочно освобождаване при изтърпяване на половината от наказанието.

Според събраните доказателства по делото за посегателството над възрастната жена на 8 срещу 9 февруари 2020 г. Велиев, Радев и Василев прескочили оградата на къщата на 82-годишната Атанаска Минева. Нахълтали вътре и събудили стопанката. Според прокуратурата Велиев я е съборил на земята и опрял нож в гърлото й. При падането жената счупила бедрената си кост. Тримата задигнали от нея 100 лв., мобилен телефон, микровълнова печка и бойлерче за мивка.

Заради бруталното посегателство лично главният прокурор Иван Гешев пристигна тогава в Белозем и увери, че извършителите ще бъдат разкрити и ще понесат цялата тежест на закона. Дни по-късно те наистина бяха заловени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
3
 
20
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
- Кажете сега - Това правосъдие ли е?!?
35
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мдаааа, пуши си, хапвам си, спортува си, стои си на топличко... А жертвите му, като тази баба, карат на хляб и кисело мляко, че с тая "огромна пенсия" след 40 години стаж толкова.
34
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те затова убиват възрастни хора по селата защото в затвора му е кеф егати и държавата по бай Тошово време за тежките престъпления имаше уранови мини и каменоломни такива като тоя ги пращаха там и нямаха екипи за по 300лв
33
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Гешев!
32
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що..човека да не лъже.....безплатно е всичко ,особенно тия на лекия режим тире общижитията )
31
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е подигравка със спазващите законите.
30
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Надзирател:- Илинов, жена ти е дошла на свиждане!- Кажете и, че ме няма!
29
1
 
35
 
! Отговори
Ммм преди 3 години
Че така си е.Надзирател съобщава на затворник, че жена му е дошла на свиждаме- Ааааа, нееее. Това го няма в присъдата.
28
2
 
20
 
! Отговори
hm преди 3 години
а сега и при такава наглост за охолен живот в затвора- трябва скоро да не излезе от там...въобще не си е взел поука!
27
3
 
38
 
! Отговори
Методи Илинов преди 3 години
5. В затвора можете да играете карти и да си разказвате вицове.В службата затова получавате мъмрене.6. В затвора могат да ви посещават близки и приятели.Опитайте се да го направите на работното си място!7. В затвора е пълно с изврmени и садисти.В службата ги наричат менажери...
26
3
 
36
 
! Отговори
Методи Илинов преди 3 години
Защо в затвора е по-хубаво отколкото в службата1. В затвора (според закона) на всеки затворник се полагат 6 квадратни метра от килията.В службата седите зад бюро и разполагате със свободно пространство от 1 кв. м.2. В затвора ви хранят безплатно три пъти дневно.В службата имате само обяд и то не безплатен.3. В затвора за добро поведение може да ви намалят присъдата.В службата за добро поведение ви дават повече работа.4. В затвора за вас се грижи надзирател и отваря и затваря всички врати
25
3
 
25
 
! Отговори
бай Старви преди 3 години
Боце, чуваш ли ? не се притеснявай
24
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия сигурно имат и по-добро медицинско обслужване от обикнвените хора.
23
1
 
36
 
! Отговори
До21 преди 3 години
През турско е имало поне хайдути да отмъсти за убета и изнасилена сестра майка а сега ромейския башибозук колко възрастни хора поруга и ограби по селата и продължава и няма кой да го спре
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 20Това не е решението после всички ще ни обявят за расисти просто законите трябва да се прилагат и ни трябва също съдебна реформа.
21
2
 
38
 
! Отговори
10 преди 3 години
Тоя пи-тек парадира с екип за 300 лева, а пребил беззащитна баба за 100 лв?!?!? Няма ли кой да го самообеси в килията? Наистина ли свършиха мъжете в България? Не е ли вече малко прекалено???
20
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм го казал докато някой българин не му кипне от тоя тормоз на малцинствата над българите и влезе с един калашник в маалата и натръшка поне 30 тър... тея няма да има ред
19
0
 
42
 
! Отговори
до 13 преди 3 години
Да, той си казва - досието му било една количка.. смятай в каква пародия на държава живеем... ужас!
18
0
 
9
 
! Отговори
Без теб, любов! преди 3 години
До Анонимен 9Всеки ден е празник!:)))))))))))Само пращай пари! Да има, така.Че иначе продавам децата и заминавам на джамовете в Холанд... Нидерландия, де.
17
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да кога ще ни тормозят малцинствата развихрили се като башибозук по селата нашите управляващи докога ще си затварят очите за тоя тормоз днес даваха за, варненски село българите дори не смеят да, се оплачат от страх треперят ония минават пред Камерата на телевизията и заплашват ще ви оправим вас българите