Петков: Не ни е страх от никой, институциите да си вършат работата

Премиерът подчерта, че обществото очаква справедливост
Обновена: 9 фев 2022 19:00 | 9 фев 2022 14:20, Веселина Йорданова
371
Петков: Не ни е страх от никой, институциите да си вършат работата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Не ни е страх от никой, действаме напред и очакваме институциите да си вършат работата в законовите правомощия, ще следим всички като общество. Това каза премиерът Кирил Петков след разпита в Прокуратурата.

Още по темата
Петков уточни, че е бил разпитан от двама прокурори и един човек, който е правел опис, като те са се държали много професионално.

Той изрази очакване сега, когато министър-председател внесе данни, държавното обвинение да даде повече от себе си да види дали има извършени престъпления.

Премиерът занесе в Прокуратурата списък с 19 имена. В отговор на въпрос той каза, че сред тях не е това на настоящия главен прокурор Иван Гешев.

Моята критика и тази на ПП е, че ние не сме доволни от него като извършена дейност и мисля, че цялото общество би се радвало да получи оставка, каза премиерът.

Той подчерта, че уважава разделението на властите, но че обществото очаква справедливост и прокуратурата да си върши работата.

Всички ние имаме големи въпросителни дали това се е случвало и дали главният прокурор е правил всичко според неговите правомощия да се достигне това ниво на спреведливост, което всички ние очакваме, заяви Петков.

По думите му всички имаме нужда от справедливост и е време да сме сигурни, че няма никой над закона.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


371
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
3
 
11
 
! Отговори
Луд преди 2 години
До И такаРашков, Янаки, Масларова, Овчаров и др, знайни и незнайни млади хора!
192
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко се повръща при вида на този Олиго.френ Петков . Много голем мошеник ,бе .От сто метра му личи ,прилича на каруцар ....
191
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До И така...И кои са тези млади хора,на които да разчитаме?Тези ли,които за 7-8 месеца ни донесоха ужасно високи цени на храна,отопление,услуги,на всичко от което се нуждаем,за да живеем горе-долу нормално ?А,мерси ! Видяхме ги какви са !
190
2
 
30
 
! Отговори
СС преди 2 години
Кирчо какво става с тока и газта ?? Скоро народа и бизнеса умират от глад и мизерия !!!
189
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо казва,че цялото общество очаква Гешев да подаде оставка????Това не е вярно!
188
2
 
9
 
! Отговори
Лоло преди 2 години
Най-добре всички политици,кметове и директори от последните 35 години дружно да ги подкарват към съда и там съдията ако успее да отсее някой невинен да го пуска да си ходи.
187
5
 
7
 
! Отговори
:) преди 2 години
Киро ни е виновен за мизерията, за цените, за корупцията, за това че сме последни по образование, но първи по корупция, първи по смъртност но последни по раждаемост, за това че въздуха ни е най-мръсен а градовете най-резастроени, за това че магистралите са ни най-скъпи но най-лоши, за всичко той ни е виновен. А тези от списъка - Младжо, Въкла, Шиши, Еврото - Прокуратурата за тях НИЩО не знае. Сега чува......
186
18
 
3
 
! Отговори
И така преди 2 години
Имам чувството, че тука пишат някакви закостенели скумрии. Оставете младите хора, да се опитат, да променят тази *** в която живеем.Явно ви харесва, как живеем години наред.Или е вярна приказката, заядливо, крадливи, тъпо и е... во племе. Или трябва да изгоним децата си от тази помия
185
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 223А преди ГЕРБ викаш се тълпяха от цял свят да емигрират в България и нямаше един заминал в чужбина?Айде сменете опорките, черепа вече не плаща
184
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До митко 212 Митко....Мите, ами научи се да правиш разлика между съд и прокуратура. И научи кой издава присъди!
183
1
 
4
 
! Отговори
1280 преди 2 години
До ХайдеТи луд ли си бе? Има доказателства, не четеш ли фрогнюз, информиран.нет и народ.бг? Абе четете ги тия сайтове бе, там отдавна са решили кой и за какво е виновен, усещат го хората.
182
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е как ще го е страх, след като стана премиер въпреки че е нарушил конституцията. От какво да го е страх? Щом за това нищо не му направиха.
181
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ни е страх от никой каза Киро простото, стоейки плътно до стената за да не се види кафявата струйка стичаща се по ръба на панталона след срещата с прокурора.
180
5
 
4
 
! Отговори
:( преди 2 години
Премиера пита какво правите да разследвате мутрите и корумпираните, за които до ри САЩ налагат санкции и защо далаверите на Вълка, на Пеевски, На Младжо, На Еврото и тн не се разследват и Геша го призовава НегоГеш, абе Румен Вълка викал си ли го на разпит или сте си партия... що ли питам.
179
2
 
13
 
! Отговори
Лоло преди 2 години
Като го видя този тъмнокосия и обедът ми се подига.Почувствах си отсовете както викат англичаните.
178
16
 
6
 
! Отговори
Хари Мата преди 2 години
Гербаджиите обичат платената любов. Плащат на Мата Хари, плащат на тролчета, свикнали да са плащат с парите на данъкоплатците!
177
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Petkov davai napred prok.trabva da osadi vs bogataschi mutri i sem.im milioneri miliarderi ot bg tap narod i nahalni po tv govorat i sedat nahalno kak stanahte miliineri ot kade imata kasina barive restr.diskiteki imiti v bg 4ujbina ot jivkovite saplati li jelev kostov plevnjata boku fandakova sofianski za4eva karajan4eva bkp.rodnini 4lenove bkp jivkovisti vse protiv komunistite e te sa komunjagi bkp juvkovisto boku toscho u4itelja ti besche zeza seksa borislavova bk i dade na dr ispania imot
176
2
 
17
 
! Отговори
Хохохоооо... преди 2 години
ИМЕНА МОГА ДА ДАМ И АЗ, БЕ..... АМА ТРЕБВАТ ДОКАЗАТЕЛСТВА!!!!СЪС ВДИГНАТ ЮМРУК-----СЪДЯТ САМО КОМУНИСТИ И НАЦИОНАЛ--СОЦИАЛИСТИ.... ХАХАХААА.....НОВ ХИТЛЕР ЛИ ИСКАТЕ....????!!!!
175
2
 
19
 
! Отговори
реалист преди 2 години
Не ни е страх от никой, а трябва! Както вървят нещата, народа скоро ще хване сопите и тогава ще видите: Кой кум, кой сват, кой на булката брат.
174
5
 
21
 
! Отговори
Митко преди 2 години
От 30 години, последите 3-4 са най-успешни за Прокуратурата. Има повдигнати обвинения към хора скрили милиарди- мустакатия белградски банкер, дубайския череп, миньо, банев, баневица , арабаджиев и ветко и вълчо, митю зъркелите, бенчо бенчев с бентлито. Няма желание от съдиите да ги съдят.