Прокуратурата иска имунитет на депутат за блудство с лице, навършило 14 г.

Той е с инициали Д. А
Обновена: 7 юни 2023 15:10 | 7 юни 2023 14:22, Нели Христова
118
Прокуратурата иска имунитет на депутат за блудство с лице, навършило 14 г.
Снимка: БГНЕС

Софийска градска прокуратура (СГП) предложи на главния прокурор на Република България да внесе мотивирано искане до Народното събрание на Република България (НС) за даване на разрешение за привличане към наказателна отговорност на Д. А., депутат в 49. Народно събрание.

Предложението е изготвено от наблюдаващия прокурор в СГП във връзка с образувано на 31.05.2023 г. досъдебно производство и в него се сочи, че събраните доказателства са достатъчни за привличане в качеството на обвиняем на Д. А. за престъпление по чл. 150, ал. 1 от НК, съобщиха от прокуратурата.

Наблюдаващият прокурор в СГП е счел, че в хода на разследването са събрани доказателства за това, че на 07.05.2023 г., в с. Бистрица, Д. А. чрез употреба на сила извършил действия, с цел да възбуди полово желание без съвукупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст.

Като народен представител Д. А. е "лице с имунитет". НПК установява забрана да се привлича като обвиняем лице с имунитет. Съобразно чл. 220, ал. 1 от НПК наказателно преследване срещу лице с имунитет може да се проведе едва след отпадане на имунитета. С оглед разпоредбата на чл. 70, ал. 1 от Конституцията на Република България, за привличането му в качеството на обвиняем за извършено от него престъпление от общ характер, е необходимо разрешение на НС, а когато то не заседава – на председателя на НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
да се самосезира ален... ама той е неонаци и все едно давате разрешение на едно зло да бори друго зло със зло и тва е лошо за кармата:)
87
0
 
0
 
! Отговори
Внимателно преди 11 месеца
Експерти да огледат как кученца ,котенца се лекуват с ласки, с хапане ,с близане.. Момчетата гонят момичета охкат. Ако се намесите момиченцата гледат с досада нахалника.След 12 години родените за човешки майки в България бързат да си открият родени за техни полови парнери мъже. Престъпниците на власт ги принуждават да посещават тежки увреждани с камери училища. Срината е раждаемоста. Девойките след 16 години трябва да са годни за човешки майки.Всички са увредени с смартфони.
86
0
 
0
 
! Отговори
НЕ Е ВИНОВЕН преди 11 месеца
Всички ученици,младежи вкл родени з ачовешки бащи и майки са тежко увреждани от нагло престъпни дигитално холограмни видео терористични оръжия. Оръжията вкл камери,екрани,скенери са закупени с милиарди ограбени от народа през бюджета НЕЗАКОННО> Жертвите са в трудно лечимо състояние.Много девойки подават несъзнателно "УХАжвайте ме" Пипайте ме спасявайте ме.. Тази терапия се позлва от живата природата последните 5 000 000 000 години. вкл от всички бъдещи майки.
85
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 месеца
Блудство е когато се изнасилва Момче да стане ясно на избраниците на евроатлантизма и истанбулската конвенция.За тези престъпления закона е доста по занижен от това да караш пиян премерно!!!
84
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Блудник герберски и детеизнасилвач. Още Сесил Каратанчева се оплакваше от герберите. Баща и даде интервюта.Гешев не повярва. Ето, сега повярва. Вярата в правосъдието се върна.
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Педалофилът на ГЕРБ да подава имунитет.
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всъщност жалбата се опитала да я подаде жената на Д.А., с която той се развежда а тя иска доста от хонорарите му като спортист. Но не я приемат, защото тя не е никаква на неприсъстващата потърпевша. След няколко дни родителите на момичето, което е на почти 18 години подават жалбата (интересно кой плаща), а след три дни след първите разпити я изтеглят. Но разбира се, едно е вируса, а друго е политическото му използване. Да не говорим на частите на ИК, приети зад гърба ни от ГЕРБ.
81
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
14 години е законна възраст.
80
0
 
7
 
! Отговори
Роза преди 11 месеца
Помните ли Владо Кузов,който беше доказан педофил?И този ли е като него?!Добри народни избраници имаме няма що!
79
6
 
3
 
! Отговори
7 преди 11 месеца
Не се разбира, стигнало ли се е до сексуален контакт, или е имало опит за такъв, защото ако се е стигнало е друго
78
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Д. А. да не се окаже Мата Хари. Се отзаде на Буци стоял.
77
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Борец, гербаджия! Класика! Един нормален няма в НС!
76
2
 
11
 
! Отговори
Жена преди 11 месеца
На мен ми се е случи като бях на 7 г. Това остава следа за цял живот
75
20
 
8
 
! Отговори
До 73 преди 11 месеца
Сексът с лица на и над 14 години е напълно законен, стига да няма използване на сила, зависимост или лицето да не разбира за действията си. В цяла Европа възрастта на взаимо съгласие се движи м/у 14 и 16, така че спрете с тея "педофилски" сензации.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Гешев пак натисна енетера и "делейта".
73
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ами, под слоят мазилка от грим и татуировките по цялото тяло, може и бабичка да се крие, може и друго. Вяра да нямаш на нищо.
72
0
 
7
 
! Отговори
АСАН ДАЛАВЕРАТА преди 11 месеца
има 3ма само по списък :) Даниел Александров - борец - ГЕРБДесислава Атанасова - секретарка - ГЕРБДимитър Аврамов - ром - ДПС
71
0
 
8
 
! Отговори
aaa преди 11 месеца
Е кажете му името де, какво като е дупетат.
70
1
 
4
 
! Отговори
До 75 преди 11 месеца
Тук, в София, на 4-и етаж, нищо не усетих.
69
0
 
8
 
! Отговори
От 68до 73 преди 11 месеца
Имаш право да реагираш така, ако този индивид е налетял на нищо неподозиращо дете. Но ако например става въпрос за персоните, които "работят" на Околовръстното, тогава вината му е, че не е проявил съобразителност да уточни това момиче пълнолетно ли е или не е. Но каквато и да е истината, има престъпление, ако е употребена сила. Да изчакаме да чуем кой какво твърди, защото винаги има теоретична възможност историята да е измислена и инсценирана. Ако депутатът е виновен, да си понесе последствията