Близък до Георги: Как в панелката никой не е чул нищо, 400 шева как се правят?

Камери можело да засекат, че тогава е бил на рожден ден
4 авг 2023 17:30, Стела Стоянова
181
Близък до Георги: Как в панелката никой не е чул нищо, 400 шева как се правят?
Снимка БГНЕС, архив

“Нищо не знам - само очевадното, че не е виновен. Аз не мога да разбера какви са тези полицаи, това е късаплък, толкова кръв, това са 400 шева, да няма една капка кръв по него. Едно ДНК да няма по него". Това коментира пред bTV Добри Добрев, близък на Георги, който е обвинен в обезобразяването на Дебора от Стара Загора.

"В панелка живеят, как никой не чу нищо? 400 шева как се правят?", попита той.

“Всеки престъпник би си взел ножа да го хвърли. Има нещо гнило тук”, добави Добрев.

Още по темата
“Има тол камери, може да го засекат, тук е и кметството. Момчето си е било тук. Те казват, че тя (Дебора - б.р.) в 11 ч. е извикала 112, а той е засечен на рожден ден. Има доста камери в селата, навсякъде може да се види това”, добави той.

“За мен обвиненията не са правилни, има някаква друга намеса, защото не може да има тя трима любовници, а само единият от любовниците да е задържан. Никой не го защити това момче. Ако наистина го докажат това нещо (нападението - б.р.) и аз бих го съдил, ако го е направил. Но първо да го докажат”, заяви той.

“За мен Георги е добро момче, не вярвам той да го е направил това нещо. Тренираха със сина ми. Аз как един месец ще стоя, ако моето дете е нарязано като салата, да чакам някой от медиите да се появи и да ми каже "елате да дадете интервю", попита Добрев.

“От медиите разбирам, че имат връзка”, каза още той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


181
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
3
 
0
 
! Отговори
до 92 преди 9 месеца
Дрън дрън. Дори и ансамбълът ни по художествена гимнастика за нищо не става.
161
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Има нещо гнило в тази работа но ще се чуе
160
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая мъжемразката която пише коментари тук, така и не разбра, че ако нарязаният човек беше мъж, ако е бил по някакъв начин виновен, аз пак щях да кажа "Виновен е!".
159
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"няма право да наранява живо същество,НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО!" -- Да де, точно така! Обаче според мъжемразката която пише коментари тук, ако някой наранява емоционално друг, тя не вижда проблем в това. Аз лично подозирам, че защото тя самата в живота си се е пробвала да изнаглява и да се прави на тарикат и да изневерява. А когато са я хванали и са и показали що за стока е, тогава е започнала да мрази мъжете и само да обръща темата за спорове "мъж-жена" вмето кой е виновен и кой не.
158
5
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Е, тука сбърка за какво с боря, не и да изкарвам само мъжете виновни. Ако е накълцана от жена, защото и това е възможно, ще се боря тя да е виновната. Така че нещо не сте наясно, насилникът е насилник ако ще и травестит или *** да е.
157
2
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Не се и опитвайте да обяснявате не що на задръстени мозъци. Най-малко да си навлечете омраза, плюене и безкрайно повтаряне виновна е к....та, та к....та. Не ми е ясно това дали е пррросто само от задръстеност или патологично женомразство.
156
0
 
2
 
! Отговори
a преди 9 месеца
До Анонименникой няма право да наранява живо същество,НЕЗАВИСИМО ОТ ВСИЧКО!
155
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя дето го познава като много добър откъде знае какъв звяр е в интимните отношения.На нито един психопат не му личи и както казват не можеш да го надхитриш. И престанете да плюете това момиче, което е само на 18 години и каквото и да е направило не е осъзнато. Ами то и във Великобритания вестниците гърмят със студентки, които проституират с чичковци за да си плащат висшето образование, ама никой не ги коли в собствения им дом.
154
0
 
1
 
! Отговори
Ш-ш-т! преди 9 месеца
Преди години имаше един израз: "После ще ти кажа още нещо, защото не е за по телефона". В наши дни, казваме "Имам да ти кажа още нещо, ама не е за телефон, още по-малко за фейсбук". До скоро това важеше за хора като Доналд Тръмп, сега вече и за обикновен човек. Промяна има.
153
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вървиш, вървиш, пък си насочваш спора върху темата "мъже и жени". Казах ти го вече цели два пъти. Мен не ме интересуват темите които теб те интересуват за някакви момичета на повикване. Аз в тоя живот се боря за равенство между хората. А ти се бориш за това само мъжете да са виновни за всичко. Аз се боря за справдливост и да бъдат порицани и наказани всички виновни, а ти се бориш вината на жените да не бъде под никаква форма споменавана.
152
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ена к.....ва прави между 7 и 20 бона на месец. Досега нито ена от тех не ми е досесла пари. Как тогава го правят за мен?
151
3
 
1
 
! Отговори
една преди 9 месеца
И да се оплакват и да не се оплакват, тези изброените като сводници, мутри и пр. си съществуват така ли иначе, какво се правите, че не разбирате какво иска да каже анонимна? Направете си справка , официална за това, неприятно ще се изненадате.
150
3
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Тая от Малдивите го прави за себе си, но единствено защото намира кой да и плати.С какво дъртите пезев.енци са по-добри от нея? И никъде не съм писала, че няма доброволни пр..ки, повечето са си доброволни, но ще отречете ли, че всъщност това си е пазар от как свят светува?
149
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая па оууууу влез в ало бе ге или в адам и *** инфо и им гледай джукльоните стойките и татусите. Ако го правят за мен, ще ми носят храна на масата но уви.
148
3
 
1
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Да гледам справедливо на нещата, според вас или по.точно според доста тук искат да натъртвам огромна е вината на к...та, огромна е вината на к....та, огромна е вината на к....та! Е, няма да стане, и стига сте преиначавали какво искам да кажа! Направете подписка и искайте сто години затвор за к.....та, съберете пари за Георги, пратете го в Швейцарските Алпи та белким се поуспокоите малко! И последно - надявам се, че разбирате от сатира и хипербола!
147
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"кои са сводниците" -- За какви сводници говориш??? Не знам какви ги бълнуваш. Ако някой те принуждава да правиш нещо, отиваш в полицията и се оплакваш. Ако е спешно, звъниш на 112 и казваш. Има си МВР, има си прокуратура, има съд. Ти въобще замисляла ли си се, че освен момичетата накарани насила, повечето го правят доброволно защото просто търсят лесното в живота. Момиче от моя випуск в училище с това се занимава, обикаля по Малдиви, Канарите, Барбадос. За мъжете ли го прави или за себе?
146
3
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
Да, точно изпадам в истерия, защото ми кажете, преди да пищите срещу момичето - кои са сводниците, кои са тези, дето зарибяват децата ни с дрога, кои са тези, дето отвличат деца почти за ***.титуки, кои са мутрите, дето пак излязоха от дупките си, кои са тези, дето убиват, не само жени, всъщност повече мъже, кои тр.епят баби, в огромната си част всички тези са мъже, ако ми кажете, че са жени, сте за едно заведение. Ето ви я огромната вина на тая пред вината на тази паплллач!
145
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Значи, да посочваме вината на к.....те." - Въобще даже и не знам за какво говориш. Но пак се фокусираш върху пола на човека. Там ти е грешката, казах ти вече. Грехове вършат и двата пола, а не само мъжете, както ти се иска да внушиш на хората.
144
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоя какво иска да каже, че момичето само се е нарязало и си е разбило носа? От следствието са категорични, че точно аверчето му е човекът - свидетели, ДНК, предметни доказателства, всичко сочки към "доброто момче". СМС-те със заплахите сигурно комшията ги е писал? Айде стига и аз познавам такива дето си дават вид на пичове ама всъщност отвътре са прогнили - изпечени лицемери и лъжци! Това че си си пил бирата с някой не означава че го познаваш напълно.
143
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Неслучайно даже настояваш да се пишеш "анонимнА", все едно пък е много важно дали си мъж или жена. Ти все пак си настояваш да натъртиш, че си жена. Подсказвам ти само какво ти е мисленето и върху какво да се фокусираш, за да намериш проблемите в себе си и в мисленето си. Започни да гледаш справедливо на нещата, а не кой бил мъж и кой бил жена.