Прокурорският син заплашвал и бивше гадже - пак му искат арест

Искането е внесено от софийски прокурор, в Перник се притесняват
27 окт 2023 20:15, Стела Стоянова
32
Прокурорският син заплашвал и бивше гадже - пак му искат арест
Снимка БГНЕС, архив

Повече от месец и половина след като бившата приятелка на Васил Михайлов, син на прокурора от Перник Бисер Михайлов, се оплака, че 19-годишният младеж й се е заканвал, прокуратурата поиска той да бъде задържан.

Делото се гледа днес в Районния съд в Дупница.  На случаен принцип то е разпределено на съдия Маргарита Алексиева, показа справка в системата на съда.

Искането е внесено от прокурора от Софийската районна прокуратура Георги Иванов, който води всички дела срещу Васил Михайлов, а е в районния съд в Дупница, защото пернишките магистрати отказват да гледат процеси, свързани със сина на техния колега.

Още по темата

20-годишната Боряна Рангелова се оплака в средата на септември, че Васил я е бил и й се е заканвал. После и беше назначена полицейска охрана. Васил пък пусна молба, че това е ненужно и се хаби ресурс на МВР.  Два месеца по-рано мярката му за неотклонение беше променена в домашен арест. Срещу него има две приключили дела, едното с пробация, а другото с 22 месеца условно наказание.

Друго дело за побои и закани с убийство е в Софийския районен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Готин преди 6 месеца
При това правосъдие, най-добрият начин за справяне с насилниците е да ги пускат свободно да се разхождат там където си мислят, че са тартори. Колкото и да са глупави те знаят, че във всеки момент може да ги застигне ВЪЗМЕЗДИЕТО НА ЖЕРТВИТЕ.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Перник! В Нова Загора видяхте, какво правят хората. Отивате пред общината, пред полицията и ПРЕД ИМОТИТЕ на тея CBИНЕ и ги томозате постоянно. Не може един овластил мутраген и самозабравилият му син, да тормозят цял град!
18
0
 
4
 
! Отговори
Американ преди 6 месеца
"Срещу него има две приключили дела, едното с пробация, а другото с 22 месеца условно наказание." -- в омразната на завистниците тука Америка такова нещо не е познато, 22-та месеца щяха да са 44 и ефективно.
17
0
 
4
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Акцента бе че в България е пълно с такива а е много странно защо всеки ден всички медии се занимават точно с него, сигурно някакви комплекси на полиция - вижте ние го гоним въпреки че е от прокурорско семейство, силни сме и никой не може да избяга от нас, но стана наистина смешно с него се занимават доста време дори понякога повече отколкото с Путин .
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Да го вкарват в панделата и да не ни занимават повече с това ***.
15
0
 
4
 
! Отговори
истината преди 6 месеца
Няма как полицаите да го ... превъзпитат... в ареста. Татето ще иска камери и какво ли не. Трябва по път... нещо гума спука патрулката, докато сменят гумата може да го пуснат да ходи да ппика и по път да се хлъзне, че хлъзгаво там. Майка му вкъщи пада така, че губи съзнание, а там равно и спокойно, та навън ли няма да падне. Пък и щом майка му така си пада, явно е генетично да си непохватен. Може съдбата да свърши работата на праосъдието, което го няма и да въздаде справедливост!
14
0
 
3
 
! Отговори
айсик, бе преди 6 месеца
"""""Срещу него има две приключили дела, едното с пробация, а другото с 22 месеца условно наказание.""""" ------ Демек, прокорорското ко/////еленце е на свобода!!! "Демокрация" от рода на "За к///кошка - нема прошка, за милиони - нема закони"! Да го на/////кам на пишман "демокрацията" ви!!!!!
13
4
 
0
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
В 1000 български семейства мъжа и жената се пердашат всяка нощ, никой не отразява това, младежът си плаща на медиите да го правят популярен.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Така е като го пускат от МВР вместо напердашат.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Важно е че пуснаха тати от ареста, да може да ходи свободно да купува полицаи и съдии, за да оправдае синчето. А таткото прокурор да припомним, преби жена си и я прати в безсъзнание, ама тя после каза че всъщност тя го биела... Изобщо едно голямо щастливо пернишко семейство
10
0
 
13
 
! Отговори
СТРАХЛИВЕЦ преди 6 месеца
Тоя наистина ли не осъзнава какъв смешен страхливец е? Бил спортист, боец, мутра ... напада хора от засада неочаквано за да ги удари и зашемети, а после като са зашеметени да удря докато може и то с боксове и какво ли не. Тогава даже си и снима. Напада и жени и възрастни хора (бивш футболист на Миньор, който може да му е не баща, а не знам какво). Кой прави така - жени, старци и ВИНАГИ от засада? Хората, които могат да се бият, НИКОГА не нападат и гледат да избегнат бой! Тоя е срам и резил
9
0
 
12
 
! Отговори
Наглост преди 6 месеца
Значи иска да няма защита на жертвата му? И пуска официална молба? Тоя чупи нагломера! Дори и да го пуснат (а трябва да изгние в затвора НАЙ-МАЛКО - такъв няма място в обществото), наистина ли смята, че ще има нормален живот, като всички ще го отбягват като ... ? Що не се чукне в главата и да се мирне? И баща му също. И майка му - защитатва сина си насилник и мъжа си - насилник (над нея самата), и чичо му, който го покровителства, и всички, които още са около него! СЪУЧАСТНИЦИ!
8
1
 
6
 
! Отговори
Наблюдение преди 6 месеца
Напоследък имам чувството, че "татковина" ще стане *** дума, като гледам това прокурорско сине, киро петков и татко-петко... абе някои бащи се провалят като такива и после цяла държава страда. Особено бащи с много амбиции и малко скрупули. И липса на страх от възмездие явно... Дано осъзнаят чудовищните си деяние и се покаят горчиво! И да се спрат - за старите грешки ще трябва да плащат, но поне нови да не правят!
7
0
 
12
 
! Отговори
Гледай ти преди 6 месеца
Бащата-мутра (макар да му отмениха присъдата и да го изпраха и него) и чааавето - същото. Да не е ген? Тате бие мама, чччааавето бие приятелката си (друг ве върпоса що за човек би се доближил до такова, камо ли да си легне с него). Мама напада битата приятелка, че не била бита и след няколко дни тате бие мама и мама обяснява, че паднала. Те все падат. Други се самоубиват...с по три куршума в гърба. Абе ккьопава работа. Най-непохватните все с агресивни дддебили се хващат... мистерия...
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Никакъв шанс няма този да бъде наказан. Дано при някое сбиване някой случайно му смаже главата. Ама едва ли, той налита на жени и на по-слаби.
5
0
 
12
 
! Отговори
татиното преди 6 месеца
"Васил пък пусна молба, че това е ненужно и се хаби ресурс на МВР" - т.е. пуска молба да се свали охраната на предполагаемата жертва. Защо ли? Загрижен за ресурса на МВР? На същите полицаи, чийто колега преби, а други заплашва в ареста? И кой въобще се навива да му е адвокат??? Да защитаваш такъв... нямам дума, която да не се цензурира... е равносилно на СЪУЧАСТИЕ! Ако не пред закона, който за синчета на прокурори-мафиоти явно не важи, то пред съдбата! А онова няма да го оправи и затвор!
4
0
 
16
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Стана по-популярен и от Путин в медиите.
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дъртия психар,претрепал ли е пак жена си,или се прави на примерен?
2
0
 
10
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Някакво момче, цяла година ли ще ни занимават с него ? Дайте нещо за тинейджърите на ЦСКА дето ритат кофи с ***.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тоя п...ьо колко 100 години условни присъди ще събере ?