Внесоха обвинителния акт по случая "Дебора"

Георги е обвинен в насилие, принуда, телесна повреда и закани за убийство
15 дек 2023 11:05, Стела Стоянова
13
Внесоха обвинителния акт по случая "Дебора"
Снимка БГНЕС, архив

Прокуратурата в Стара Загора внася обвинителния акт срещу задържания за нападението над Дебора. Това съобщиха на брифинг от прокуратурата в Стара Загора.

„Георги Георгиев е обвинен за извършени престъпления, свързани с насилие, принуда, причиняване на множество телесни увреждания и закани за убийство спрямо пострадалото 18-годишно момиче”, съобщиха от държавното обвинение на специален брифинг.

По време на разследването бяха оповестени всички по-важни стъпки около събирането на доказателства.

Още по темата

„Усилията на наблюдаващите прокурори дадоха резултат. Стигна се до заключителния етап и предаване на лицето на съд. Проведе се едно всестранно, обективно и пълно разследване по случая. Нищо не е пренебрегнато. В 5-месечен срок се събраха множество доказателства, изготвени бяха тежки и трудни експертизи. Наблюдаващи прокурори и разследващи органи ежедневно и упорито работиха по случая, така че да се стигне до днешния ден. Предстои състезателно производство, при което обвинителите и защитата ще представят доказателства. Заключителният акт ще бъде на съда”, съобщиха още от прокуратурата.

Припомняме, че случаят "Дебора", която Георги Георгиев бе рязал с макетен нож,  доведе до протести в страната и до промени в НК, свързани с домашното насилие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
333 преди 4 месеца
Съд и Панделата какво се чудите ?
11
0
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 4 месеца
Чакам го за Коледа.И колегите му чакат новата булка.
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До ФинНяма значение каква е тя! Никой няма право да реже, пребива и малтретира по какъвто и да е начин друг човек. Като не му харесва нещо, не се занимава с нея! Надявам се съда да си свърши работата наистина и тоя о*т*п*а*д*ъ*к да гние в затвора поне 10 години, макар че и това му е малко!
9
1
 
12
 
! Отговори
Митака преди 4 месеца
Сигурно са си свършили този път работата, дано полежи поне 5-6 години ефективно.Мене, ако питаш доживот трябва някъде да *** камъни в някоя каторга - от това човек не става. Но въпроса е защо трябваше да има мидиен шум, протести и какво ли не, за да си свърши прокуратурата работата?Ей това е лошото.
8
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Жорката ще поседи на топло поне няколко години. Жалко, можеше сега да се бори с душманите.
7
0
 
15
 
! Отговори
,spas преди 4 месеца
Добре че е живо момичето,щото ако се кача справедливо от нашия съд ,сме объркали държавата! Семерджиев го изкараха ,че не е бил в колата . На Милен бил жертва в цялата ситуация! По затворите е пълно с балъци ,тарикатчетата под домашен арест!
6
7
 
7
 
! Отговори
Фин преди 4 месеца
До Баща ....осиновена е. Майка й е същата чалгаджийка и ходи със същия типаж татуирани чобекоподни. Потърси в нета - даже снимки има. Чалга, сексс и наркотици.
5
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Каква е била принудата не стана ясно ?
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
"Георги Георгиев е обвинен за извършени престъпления, свързани с насилие, принуда, причиняване на множество телесни увреждания"....Някой да вижда в това изявление на обвинението вида на телесните увреждания- леки, средни, или тежки? ПАК ШЕ ГО ПОКРИЯТ, ЗА ДА НЕ СЕ РАЗПРИКАЗВА! ПАК!
3
5
 
16
 
! Отговори
Баща преди 4 месеца
Къде са били родителите на това 18 годишно момиче, те не са ли знаели с кого се среща къде ходи? Не оправдавам този ***, той заслужава да го режеш с макетно ножче и да сипваш сол в раните му. Аз лично не бих се спрял пред нищо, ако нещо подобно се бе случило с дъщеря ми, бих го унищожил тоя.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кой е чадърът?
1
1
 
21
 
! Отговори
една жена преди 4 месеца
Много не ми се вярва прокуратурата да е свършила работа, но да се надяваме.