Христо Шопов с белезници в съда, гледат мярката му

Той бе задържан в петък
24 фев 2024 15:30, Стела Стоянова
87
Христо Шопов с белезници в съда, гледат мярката му
Снимка БГНЕС, архив

Със закопчани с белезници ръце бе доведен актьорът Христо Шопов в съда в събота, за да се прецени дали да остане в ареста. Той бе задържан в петък и му бе повдигнато обвинение в заплаха с убийство на съседката му Патриша Тийвс. Шопов насочил пистолет към лицето й при скарване.

Гражданката на Люксембург искала да компрометира сина на Христо Шопов - Наум пред Нова телевизия. Това обясни в своята пледоарията си адвокат Ина Лулчева, която представяла звездата на българското кино.

Това се е чуло в два клипа, които Патриция заснела, докато се карала със съпругата на Христо Шопов.

Повод за скандала били чистачки на автомобил.

На клиповете не се виждало Шопов да носи оръжие. Във втория клип се чува как на Шопов казва на английски " ще те убия".

В продължение на две минути тя крещяла "това е Христо Шопов и лудата му жена". Също така викала, че ще изпрати клипа в Нова тв, за да видят бащата на актьора Наум Шопов.

 "Жената е изпитала основателен страх от заканата", съобщиха от Софийската районна прокуратура, която в петък следобед, след 24-часовото полицейско задържане, наложи на актьора арест, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още по темата: белезнициХристо Шопов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Христо се хвана като шаран в мрежа. Така ми изглежда отстрани. А, тази ще изкара едни пари.
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До37. Не е така конфликта е започнал от жената на актьора . А той се прави на мъж и отишъл с пистолета да плаши съседката си.
38
6
 
13
 
! Отговори
Надзирателя преди 2 месеца
Затвор за *** Шопов !!! Затвор и за насилника Вергов. Българските актьори са *** и мързеливци.
37
3
 
12
 
! Отговори
фермер преди 2 месеца
До35. Това е престъпление и е сериозно . То ще продължи от актьора и жена му срещу съседката им. Така че не е за труд няколко месеца . Както вчера се писа в статията от журналиста. "Страстите Христови " Притежава три пистолета. Ние на село ни крадат и ни трябва оръжие. Този ролите ли си пази от кражби с три пистолета.?
36
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
България е хвърлила бетон и асфалт за няколко милиарда в Южните Квартали на София. По стечение на обстоятелствата - северни склонове на Витоша. Но срещу природата неэсе върви!
35
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Когато има конфликт между мъж и жена, винаги мъжа е виновен, или поне гледат винаги първо него, не жената, но такива са правилата, пълно равенство :)))
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Малинова Долина: всички са връзкари, свикнали на самоуправство. Обикновени хора няма там!
33
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Насочен пистолет и закана не се ли счита за основание да полага обществен труд поне няколко месеца?
32
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тази е измислила провокацията предварително. Като й гледам физиономията й е трябвало доста време....Вечерта много късно 00.30 ч. няма свидетели, телефона подготвен да снима, обижда ги.....железни нерви трябва да има човек, за да изтърпи това....
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Патришата много добре знае как да изкара едни пари. В техния свят е така. Мислете му и българките като се научат.
30
4
 
7
 
! Отговори
Нищо чудно. преди 2 месеца
Не се учудвам Анонимен 30. Да изброим - адв. Ина Лулчева, богат актьор, контакти, Евро, Нотариус, полицаи "професионалисти, "квалифицирани" прокурори, "честни" съдии. Не се учудвам. Чудех се на тази, че още не знае къде е. В България казваме - тук е така. Следващия път като я бие богат и известен ще знае да си трае. Или да си замине.
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 30 - Ами няма, държал е ключове, а не пистолет. А тая, като е заплашвала сина му с Нова тв какво е, случайно изпуснато? Казал "ще те убия", при афект и на децата си го казват вкъщи, което не означава, че ги пребиват.
28
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Заседанието свърши и съдът отхвърли всичко, пак ви направиха на шарани. Няма оръжие и няма закана за убийство. Шопов си отива в къщи
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А Бойко като каза "На този ще му размажа физиономията" и какво каза прокуратурата????
26
6
 
3
 
! Отговори
Учеков преди 2 месеца
Сега фашисчето да става свекърва в затвора, а родните фашисчета които му пригласят тук, да му носят цигари.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Опаааа, видеото с оръжие стана видео без оръжие.....
24
1
 
5
 
! Отговори
Към 23 преди 2 месеца
Ако се обадиш посред бял ден за разбит апартамент могат и да наминат други ден. Ако се обадиш за повреда върху МПС от известен артист ще дойдат на 31 февруари. Кое не ти е ясно? Или си жената на артиста или си местния шеф на районното.И сега пак ще ни емнат тези с КНО заради този ***.
23
8
 
7
 
! Отговори
До Науката социална преди 2 месеца
Патришата, като отива в чужда държава, да се поинтересува от езиците, на които се говори в нея. В чужд манастир със свой устав не се ходи. У тях едни обичаи и нрави, у нас други.
22
7
 
9
 
! Отговори
Абе преди 2 месеца
четох всякакви - китайка, украинка, чужденка, жена, татуирана, ***, порноактриса и прочие. Друго сме българите - счупена чистачка, юмрук в зъбите на жена и огнестрелно оръжие в главата. Истински мъжаги с комати гърди и потни мишници.Факта, че е възложил защитата на известната Лулчева е показателен. *** мрънкате за зависимостите в системата и Еврото/Нотариуса.
21
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На записа от камерата ясно се чува, че тя го предизвика - ела и само ме докосни... това е нова схема за точене на пари. Вдигати ти кръвното няколко дена и накрая вади телефона и снима. Защо е ходила в един през нощта да му вдига скандали, а не се е обадила по на полицията. По тази схема по 50 човека на месец горят. Сега ще има извънсъдебно споразумение за много пари и всичко пито платено. член 144, ал 3 трябва да се преработи иначе е хранилка за измамници.