"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15,
481
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ромите какво работят в България същото го правят и в Чужбина бе или очаквате да станат културни и възпитани и да работят като нас ли е те това ако се случи ще е Чудо бай Асан едно си знае от край време да крадеш и ...... чуждо и това си прави навсякъде по света
182
3
 
27
 
! Отговори
пепи преди 5 години
Според немски издания гаври и изнасилвания на германски жени и деца имаше и преди тази ужасяваща гавра с малкото момиче. Интересува ме заловени ли са изнасилвачите и осъдени ли са, изнесени ли са ВСИЧКИ установени такива случаи в пресата, за да знаят хората, че престъпниците са от средите на бежанците в Германия. Които впрочем самата Германия покани... Или тази Алтернатива реагира остро само когато изнасилвачите са български роми. Как е реагирала на предишни случаи, ме интересува?
181
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагледен пример как се "интегрират" "братята".
180
1
 
42
 
! Отговори
WTF???? преди 5 години
"Момчетата, които според местните в града са роми,..."Ами като са роми, напишете го ЯСНО! Какво неправилно има???? Ако бяха българи щяхте да го напишете, нали? Дръжте се като нормални хора! Гади ни се от вас!
179
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новината се поднася на Б.Б на рождения му ден пак ще вдигне кръвното
178
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хора прогонени от индия, а индия каза, че са нейни синове. но тези хора не занят даже къде е индия на картата.
177
2
 
41
 
! Отговори
неда преди 5 години
Изнасилването е жестоко престъпление - 13-годишно дете изнасилено от тези ***. Молете се да не се случи с ваше дете - сестра, дъщеря, племенница и т. н. Тогава да ви питам как ще философствате и какви ще ги пишете. Прави са германците да ги хванат и да ги осъдят жестоко. Точно толкова жестоко, колкото е жестоко престъплението!
176
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали партията на Волен е в приятелски отношения с тази немска атака даже на скоро се срещаха ами Волен да ги светне по въпроса за кой "българи"иде реч а не да мълчи
175
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И какво ни интересуват нас проблемите на Германия?
174
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може, може. Едно време как имаше в документи "гражданство" и "народност".
173
2
 
45
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Преди време - имаше едно предаване с водеща Бригит Шрованге - тя пусна репортаж за "българите" идващи в Германия, бяха естествено роми - слизащи от автобусите на Ивкони.Мой приятел - инженер д-р на естествените науки...се възмути , седна и написа дълго писмо на перфектен немски - в което и обясняваше с исторически препратки за нашите роми! Подписал го беше! Не беше анонимно - файда йок! RTL не се самосезира!Ромите със сополите си останаха "българи"!
172
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
интересно ми е какво ще реши съда по този казус. те са на възраст между 14 и 17 додини. до 14 години по смисъла на закона са деца, до 17 години са младежи и от 18 до 20 подрастващи, от 21 години се прилага наказателния закон за възрастни. а освен това тези проблеми кой българин кой не е стар, кога най накрая ще се намери решение за това.
171
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Иван 173"В Германия алтернативата за Германия е всъщност е същото като АТАКА в България."---Ето сега е момента АТАКА да покажат "патриотизма" си като се обадят на приятелите си от алтернативата и защитят честта на българите като им обяснят културните особености на нашите сънародници от малцинствата които явно не са ясни на немците. За съжаление, без някой да им плати, от АТАКА едва ли ще си мръднат пръста за такъв патриотичен жест.
170
1
 
18
 
! Отговори
Solar Power преди 5 години
Тези на картите им пише българи значи са проблем на българските управници които управляват БГ. Най-вече на Борко защото управлява 10 години и не го интересува нищо друго освен Румелия и магистралите. ГРЕШКА и ще плащаме всички за това.
169
2
 
22
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Че това са ***, какво общо имат с България и българите? Какъв български произход ?
168
1
 
43
 
! Отговори
Расате преди 5 години
Хайде сега къде са от БХК да ги защити
167
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къдеса РОМските организации ,Нямали да напишат нещо в своя защита или само лапат...
166
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Немците са виновни! Що ги пускат да живеят там?
165
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
E*ати нещастниците! Какво общо има България с това? Изнасилванията вследствие на имиграционната вълна са в хиляди повече, те тръгнали с България да се оправдават! Да си ги накажат като всеки обикновен престъпник
164
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die Wahrheit 176Сега според тебе, това българи ли са или роми? Ако са роми и ако тези от Алтернатива за Германия наистина искат да защитават гражданите си, да кажат истината че това са роми. Да кажат че в Европа има проблем с ромите и да предложат нещо за решаването му вместо да трупат политически дивиденти на гърба на нещастните българи каквито сме всъщност в цяля Европа. Ето затова не ми харестват тези популисти които само иска да внесат смут в Европа а не да защитят гражданите си.