"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна

Националистите питат: Колко мъка още може да понесем?
Обновена: 14 юни 2018 20:06 | 14 юни 2018 09:15,
481
"Алтернатива за Германия" ни захапа: 8 българчета насилват 13-годишна
Снимка: Facebook

Крайната популистка партия "Алтернатива за Германия" започна кампания срещу България, заради новината за осемте българчета, изнасилили 13-годишно момиче в град Велберт.

Лидерката на формацията Алис Вайдел публикува постер с въпрос: "Германия, докога ще издържиш страданията?" и в пост изброява последните престъпления, извършени от чужденци в страната.

Припомняме ви, че вчера полицията в Германия съобщи за ужасяващо насилие на тийнейджърка от страна на осем младежи от български произход.

Още по темата

Зверството станало 21 април, но заради разследването, а и за да запазят момичето от медийния интерес, прокуратурата пазила тайна по случая до вчера.

Към момента 6 от насилниците са издирени и задържани, но германските власти обявиха за издирване останалите две, включително и в България.

Към момента е ясно, че всички момчета са ходили в едно и също училище във Велберт.

Във фаталния следобед на 21 април те били на плуване в местния басейн. Там била и 13-годишната им жертва със свои приятелки.

Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна. Те я издебнали, когато си тръгва, устроили й засада в близката горичка, през която минавал пътят й, и я нападнали и изнасилили.

Завлекли я навътре в гората и там двама я изнасилвали, докато другите снимали с телефоните си. По-късно сменили мястото и продължили да я изнасилват.

13-годишното момиче било спасено от случайно минаваща жена, която видяла, че става нещо съмнително, и буквално изтръгнала момичето от ръцете на насилниците си.

Ромите избягали. Те са на възраст между 14 и 16 години и имената им са известни на прокуратурата.

Шестима били арестувани веднага, двама още се издирват. Изчезнали са заедно със семействата си.

Момичето е с тежка психическа травма след трагедията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПИШЕТЕ ИМ РАСАТА НЕ ОТ КЪДЕ СА
162
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оооо роми? Не само германците имат интерес истината да излезе наяве. И може би един прекрасен ден цензурата в този сайт ще спре да покрива традиционните имена на разните етнически групи.
161
0
 
36
 
! Отговори
РусенецЪ преди 5 години
Мдааа, после правят панаири, че не ги допускат до басейни и други обществени места.
160
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
редно е до българи в такъв случай да бъдат изброени и националсностите на всички други, които са извършвали такива престъпления, ще се получи доста интересен списък. редом до българи ще има и германци. такива случай не липсват изобщо, само не са на улицата, а в домашни условия по семейна линия. извода е само един, има престъпление трябва наказание без шум за националността.
159
4
 
24
 
! Отговори
Иван преди 5 години
В Германия алтернативата за Германия е всъщност същото като АТАКА в България. С други думи всяко едно събитие се представя така, както на тях им е удобно. Малко хора ги вземат насериозно. А че тия "българи" са от по-тъмните е пределно ясно.
158
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе същите"българи"тук в България по селата вършат същата работа крадат и изнасилват Но Европа не го знаят властта не ги е уведомила
157
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
още един позор за б.лгаристан
156
7
 
16
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Ако сте истински българи и патриоти пишете до тези от-репки от Алтернатива за Германия и ги питайте защо не казват цялата истина а вдигат само пушилка за да ни омаскарятАбе вие извънземни ли сте?! Що не казвали цялата истина....? Имам познати арменец и българка, в личните карта на децата им да пишат "наполовина арменци на половина българи "?
155
6
 
15
 
! Отговори
Shark преди 5 години
До 158. А какви да ги нарекат, какво пише в личните им карти?? И кое според теб е "дребна политическа цел", защитата на правата на хората ли? Те били опасни, а онези 8 от етноса не са опасни, така ли? Ето това е популизъм, да кажеш че хора, които бранят интересите и правата на народа си са опасни! От това по-голям популизъм здраве му кажи. Защитавате *** защото са електорат - на ГЕРБ тук и на Меркел в Германия. ТОВА Е!!!
154
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иначе статията правилно е изписала 8 българи защото по лична карта те са Български граждани но по етнос са роми Тук се изисква Цялата власт да каже на Европа че не може да се справи с този ромски етнос и дават тази възможност на Европа това е правилната позиция другото е популизъм
153
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ? 157"Дали да напишем по един мейл на Алтернатива за Германия и на Билд ?"---Добра идея! Ако сте истински българи и патриоти пишете до тези от-репки от Алтернатива за Германия и ги питайте защо не казват цялата истина а вдигат само пушилка за да ни омаскарят. Питайте ги също и те ли се страхуват от Хелзенския комитет и други подобни?
152
3
 
26
 
! Отговори
Последния Българин преди 5 години
''Апатията и толерантността са последните ''добродетели" на една умираща нация.'' Аристотетл
151
4
 
30
 
! Отговори
Трол преди 5 години
"Момчетата, които според местните в града са роми, започнали да притесняват момичето още в басейна." докога тук в България ще са малцинство и роми, а в другите страни ще са българи?!
150
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Популисти са защото не са нарекли престъпниците с истинската им етническа принадлежност а са ги изписали като 8 "българи" с големи букви на първата страница на списанието им."Ами като са българи, какво да напишат? Да напишат "8 великобританчета" ли? Как да го напишат, като са българчета, а не поданици на английската кралица?
149
8
 
15
 
! Отговори
Че лъжа ли е? преди 5 години
Правилно са ни захапали, те да не са кукловодите на борисов, набедени за патриоти. Това са патриоти, не като тосум бей, сидерата и плюмчо от Бургас! Сбрани*** български, под звучното име патриоти.
148
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
като всички политици и тази партия няма да се поколебаят да използват всяка ситуация да увеличат рейтинга, брой на избиратели. това е гнусното, много гадно и за жертвата, тя си остава най ощетена веднъж от извършителите, после от политическите и други игрички. вече няма да е тайна и за никой от съучениците и какво и се е случило.
147
2
 
30
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
Алтернатива за Германия да се обърне към БХК и други подобниорганизации, които открито тероризират българския народ. Когато са виновни са българи, а иначе са малцинство на което са нарушени правата.
146
0
 
21
 
! Отговори
probi преди 5 години
Така, я сега да се покажат онези организации , съвместно с печално известния БХК, които до вчера така активно недоволстваха от пост на Светлана Дончева и които така активно се жалваха от нейното абсолютно точно, абсолютно лишено от какъвто и да е расизъм и абсолютно справедливо мнение относно този етнос!Да, ама не!
145
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Shark 152"И СПРЕТЕ ДА НАРИЧАТЕ ХОРА, КОИТО МИЛЕЯТ ЗА СТРАНАТА И ЗА ПРАВАТА НА НАРОДА СИ ПОПУЛИСТИ."---Популисти са защото не са нарекли престъпниците с истинската им етническа принадлежност а са ги изписали като 8 "българи" с големи букви на първата страница на списанието им.Ето това е истинската същност на популистите, които за дребни политически цели са готови без да им мигне окото да оризилят цял един народ и даже да запалят война.Затова такива като тези са опасни и вредни в цяла Европа
144
1
 
6
 
! Отговори
? преди 5 години
Дали да напишем по един мейл на Алтернатива за Германия и на Билд ?