Самолетът с екстрадирания Северин кацна в България

Заподозреният за убийството на Виктория с конвой до следствието
Обновена: 17 окт 2018 22:19 | 17 окт 2018 18:51, Петя Славова
99

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Северин Красимиров, заподозрян за убийството на журналистката Виктория Маринова, кацна с пътнически полет от Германия на Летище-София.
Още по темата

Чакаше го екип на Съдебна охрана, който трябва да го конвоира до Националното следствие и утре до Русе, предаде БТА. Предстои на Красимиров да му бъдат повдигнати обвинения и да му бъде наложена мярка за неотклонение. Мъжът беше задържан във Федералната република и беше екстрадиран у нас след искане на българските власти.

Трагедията с 30-годишната телевизионна водеща става на 6 октомври. Случаят предизвика общественото мнение и няколко дни по-късно по настояване на българските власти, в Германия бе задържан Северин Красимиров по подозрение за извършване на убийството.

Според органите на реда са открити ДНК материал върху дрехите му от жертвата и от него, както и негов ДНК материал и върху жертвата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Водят го заподозрян, защото тепърва ще събират доказателства срещу него.Не, непозна!Заподозрян е докато не се издаде присъда.
33
6
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Жестоко грешиш 28 номер! На бат ти Бойко..Никога повече..Няма да му се отвори парашута! Ха има избори! Като круша ще падне на земята! Свърши тя неговата! -:)
32
5
 
25
 
! Отговори
мак преди 5 години
Единственото ми обяснение, защо тоя ... иска да се върне в България, откъдето избяга на пожар, е това че тук ще му измислят някакво оправдание и в крайна сметка ще получи ниска присъда. Примери с убийци и смешни присъди бол.
31
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарите трябва да са 63 без моя,а те са 29 !!!!Това някаква нова математика ли е ????Днес са с голямата метла (цензура)! Цели се подтикване на читателя към определени възгледи (т.ест трие се избирателно, а не по условия на участие във форума.
30
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обаче - какви са били тогава заплатите:Справка в архивите на държавното агрономство на околийския град Елхово заплатите през март 1933 г. са били следните: агроном 4550 лева, р-л доп.земеделско училище 4400 лева, учител в доп.зем.училище 4250 лева, учителка в доп. земеделско училище 2950 лева, специалист 2950 лева, зем. администратор 2350 лева, зем.техник 2150 лева, писар 2050 лева, землемер -1600 лева.Агроном на държавно агрономство в околийски град през 1933г, долу-горе ...
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Коментарите трябва да са 63 без моя,а те са 29 !!!!Това някаква нова математика ли е ????
28
1
 
17
 
! Отговори
Гepманистaн Убepалec преди 5 години
Ех мангалотолерантисти гербави медийни. Довечера докато спите ще ви пелсна забранените коментари.Търсачките ще ги индексират и пак ще ви глобят.За тази новина ви трябват трима ексклузивни модеpатора. И пак няма да смогвате няма да смогвате.
27
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сега като се изцепи и каже "Бате, не съм я убивал аз, бе"!Че, като започнат едни експертизи..., че, като се обърне към БХК..., че, като каже "използват физическо насилие, за да ме накарат да се призная за виновен" и накрая като ревне "Невинен съм, бе батеее"... и бат Бойко хвърля оставка!Нови избори и пак бат Б/Гойко като индиански вожд се появява като победител на "бял кон"! Нацията е във възторг!!!!! Бащицата е с нас!!!!Корнелия - в дълъг по...но запой!Ромчето е забравено...
26
4
 
19
 
! Отговори
Тъпанар преди 5 години
Е защо да го убиват? Защо доживотен затвор? Е, да го вкарат за 5 г. да му се порадват другите затворници, после му отстранявате размножителния орган, дарявате органите от които може да се лиши, но да живее и го пращайте като опитно зайче на експериментаторите на медицински лекарства. Даже и веганите ще са доволни - ще спаси някоя и друга мишка, а защо не и цяло п.ра.се, което ние невъзвишените можем да изядем...
25
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като си помисля само колко хора се занимават с тази *** и ме хваща яд че няма по-бърза и радикалка процедура за такива като него...
24
3
 
6
 
! Отговори
С400 преди 5 години
Като няма ПВО - така е.
23
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да печем питката ли? Мед не искате ли за посрещането? Защо най - пропадналите са денонощно по медиите?До гуша ни дойдоха политици, мафиоти, плеймейтки и престъпници!
22
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам, че това не е поръчка, но със сигурност тоя е замесен. И всеки замесен трябва да умре! В мъки!
21
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не сме длъжни да храним торните бръмбари, а които ги защитават са същите като тях!
20
3
 
52
 
! Отговори
Що. ТРИЕТЕ. БЕ!!! преди 5 години
Защо триете, нали има свобода на словото?!!! Ще направя група във фейса за внасяне на жалба в Страсбург срещу платформата,, ДНЕС. БГ!!!! АКО ПРОДЪЛЖИТЕ да търкате, мисля да го направя, това не е запмаха, а нормална реакция в демократична държава!!
19
4
 
15
 
! Отговори
Тунджата преди 5 години
Къде са друсенските "гангстери" - БНР? Да не се удавиха в някой басейн за деца? А рокерите? Техният лидер какви усмивки раздаваше пред камерата, червен като лимон!Може би и момчетата с джиповете да нямат парички за дизел (новите вече щели да са само на бензин).
18
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че изтриват означава какви са и на кого служат...:)
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук ги изтриват, но има много важни места, където се говори истината и се знае фактология! :)
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
при Бойко няма цензура ! Стига сте лъгали !
15
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кво, тоя лети с Луфтханса.....и ся ако е бил и в първа класа