Убиецът е жив! Остави два трупа след себе си (на жена и на бебе)

Мъжът и жената живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили
Обновена: 30 окт 2018 10:17 | 30 окт 2018 08:50,
288
Убиецът е жив! Остави два трупа след себе си (на жена и на бебе)
Снимка: МВР

Няма непосредствена опасност за живота на 26-годишния мъж, прострелял се снощи в кола край бензиностанция в Горни Богров, съобщиха от "Пирогов".

За него се предполага, че вчера следобед е застрелял 23-годишната жена в столичния квартал "Надежда", а по-късно - до Горни Богров - е прострелял и едногодишната им дъщеря, която за жалост почина.

Първоначалният оглед късно снощи е сочел, че и бащата, и детето са починали. Впоследствие лекарите са успели да спасят мъжа, съобщи БТА.

Още по темата

Сигналът на тел. 112 е бил подаден в 23:21 ч. Линейката е дошла 7 минути по-късно.

По първоначални данни на МВР 26-годишният охранител се е криел край Горни Богров. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, след което е обърнал оръжието към себе си.

От МВР съобщиха, че убитата от него жена е с две огнестрелни рани в главата. Жертвата е открита от родителите й, които след като не успели да се свържат с нея по телефона, извикали ключар и отворили жилището.

По данни на роднините мъжът и жената са живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили. Засега няма информация тя да е подавала жалби за насилие от страна на охранителя, съобщи БНР.

"Не знам какво се е случило. Живееха в блока от скоро, по-малко от година. Не съм чувала да е имало скандали", заяви съседка от блока.

Проверка на място показа, че блокът се охранява с камери, стикер за видеонаблюдение има и на входната врата на кооперацията. Най-вероятно записите вече са иззети от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
4
 
! Отговори
гп преди 5 години
Знаете ли, шофьора казва, че бащата е споменал, че жена му е убила другото им дете и той не може да го преживее. Тъй като те нямат друго дете, за мен това означава, че вероятно тя е направила аборт. Разбира се, нямам никакви факти, но какво друго може да ознчава това в случая?
229
0
 
3
 
! Отговори
niki преди 5 години
Тоя е бил нашмъркан като ***.
228
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До женаВ никакъв случай не го оправдавам. Като им гледам фенотипа и на двамата са си лика-прилика. Но като й гледам змийската физиономия на убитата.... Има съществен принос за случилото се. Някои комплексари изпитват страхотно желание да мачкат и без каквато й да е причина. Не го оправдавам! Повтарям!
227
2
 
8
 
! Отговори
жена преди 5 години
Плаша се като чета колко мъже търсят оправдания и извинения за този .... този ИЗВЕРГ. Сутринта се разминах на улицата с един приличащ на него и стомахът ми се сви.Дано да сте ***, защото противното означава тотално изперкване на обществото ни!
226
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В последно време не са малко случаите, в които разни психари със законно притежавано оръжие убиват жените, а някои и децата си. Крайно време е да се затегне контрола над лицата, имащи право да ползват огнестрелно оръжие и издаване на разрешителни да не е дребна формалност, обвързана само с плащане на такси. Който притежава оръжие, всяка година да се явява на психотестове, а от РПУ-то да му правят проверки за съхранението. Ако някой носи оръжие в нетрезво състояние, да му се конфискува.
225
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да го вкарат в една килия с някой по-гаден от него. При Стефан, който уби Виола и после наръга с отвертка съкилийника си, ще му бъде много добре.
224
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На този сега най-големият му проблем е, че е останал жив! Дано да живее дълго, но не щастливо, а всеки ден да мисли и да се тормози за това, че е погубил жена си и малкото си дете! Нищо не оправдава това да отнемеш живота на едно малко и невинно дете!
223
5
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Браво, достоен подръжник на Путин и Русския мир! Подарете му икона с лика на Св.св. Владимир Владимирович, да си го цалива преди сън!
222
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм съдия или психолог, а и освен това не знам какво точно е станало, но има няколко неоспорими факта - две жервти, опит за самоубийство и подадено оплакване за психически тормоз. Честно казано подаването на оплакването ме кара да мисля, че идеята за това да я убие му се е въртяла в главата и преди това, не само във фаталния момент... Просто след като е направил престъплението е започнал да осъзнава, какво е извършил и от опит за бягство е обърнал нещата в... Може и да бъркам естествено...
221
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, сега сега в затвора брЪтчедите роми ще му викат "мило" всяка нощ за "Лека нощ"!
220
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По скоро под емоционално въздействие не е могъл да осмисли най-добрата реализация на практическата си смърт, независимо дали реално е искал да умре или обстоятелствата са водили до това.
219
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До аловиновен е за всичко, непряко и за това, че престъпници се разхождат по улиците
218
11
 
12
 
! Отговори
ало преди 5 години
До Златен скункс 2лудия??!!Бойко Борисов не ви ли е виновен,че не сте се изср/али тази сутрин??!!Откачено племе,откачена работа!!
217
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
успял страхливеца да убие бебето, но себе си не успял, жал му станало...
216
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
мъж и половина....
215
2
 
6
 
! Отговори
ГРАДИНАРЯТ преди 5 години
В бъдещите "Проекти" Гея-Тера "деца" ще получават само семейства и родители, които ЗАСЛУЖАВАТ да се грижат за ЦВЕТЯТА НА ГРАДИНАТА. Един АНГЕЛ ми каза.
214
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Б.а към пост 228 - бтв да се чете btw
213
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има хора които се молят за да имат деца, а други изобщо не заслужават да имат.
212
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Мъже, погледнете се на какво приличате."Мъжете си приличаме на мъже. Но опита ви с мекокитковите ви кара да си мислите, че всички са плазмодии. И така, докато настъпите някой комплексар и тогава се чудите от къде ви е паднало. Мъж без достойнство не е мъж.
211
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зомбирането, кифлеенето, феминистичните възгледи, липсата на какъвто и да е морал водят до това. Нормалният, традиционен начин на живот е най-добрият, с всичките му кусури. Човешкия хилядолетен опит го доказва. Всичко "модерно" води до масови нещастия в цели поколения. Тепърва има да сърбаме попарата на малоумщините на Запада.