Убиецът е жив! Остави два трупа след себе си (на жена и на бебе)

Мъжът и жената живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили
Обновена: 30 окт 2018 10:17 | 30 окт 2018 08:50,
288
Убиецът е жив! Остави два трупа след себе си (на жена и на бебе)
Снимка: МВР

Няма непосредствена опасност за живота на 26-годишния мъж, прострелял се снощи в кола край бензиностанция в Горни Богров, съобщиха от "Пирогов".

За него се предполага, че вчера следобед е застрелял 23-годишната жена в столичния квартал "Надежда", а по-късно - до Горни Богров - е прострелял и едногодишната им дъщеря, която за жалост почина.

Първоначалният оглед късно снощи е сочел, че и бащата, и детето са починали. Впоследствие лекарите са успели да спасят мъжа, съобщи БТА.

Още по темата

Сигналът на тел. 112 е бил подаден в 23:21 ч. Линейката е дошла 7 минути по-късно.

По първоначални данни на МВР 26-годишният охранител се е криел край Горни Богров. При идването на екипи на полицията той първо е прострелял дъщеря си, след което е обърнал оръжието към себе си.

От МВР съобщиха, че убитата от него жена е с две огнестрелни рани в главата. Жертвата е открита от родителите й, които след като не успели да се свържат с нея по телефона, извикали ключар и отворили жилището.

По данни на роднините мъжът и жената са живеели на семейни начала, но наскоро са се разделили. Засега няма информация тя да е подавала жалби за насилие от страна на охранителя, съобщи БНР.

"Не знам какво се е случило. Живееха в блока от скоро, по-малко от година. Не съм чувала да е имало скандали", заяви съседка от блока.

Проверка на място показа, че блокът се охранява с камери, стикер за видеонаблюдение има и на входната врата на кооперацията. Най-вероятно записите вече са иззети от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неее... Не разбирате. Аз сега искам да изляза на кръстовището и да ударя за кеф някоя кола. Да я блъсна или с чук да спукам стъклото за кеф. И после нито КАТ, нито затраховател, нито собственик да ме търсят.Аз не трябва да нося отговорност за действията ми.Ето така звучат жените, които искат да ходят да се трeщят с други, докато имат връзка с някой.
149
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До i'mПак н е трябвало да го убива, но някои хора не мислят когато са бесни. Точно затова не бива да се пускат мюсюлмани в Европа понеже ония са почти всичките като тоя, а майката е намерила каквото търси, жалко за бебенцето.
148
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Всичко останало е лудост и утре може да е вашето дете това"Така ли? Жена ми ще ми изневери и на всичкото отгоре после ще ми убие и детето ли? Заради това, че ТЯ е изневерила? А аз какво съм виновен в цялата ситуация? Нито съм убил, нито съм изневерил.
147
0
 
0
 
! Отговори
Справедливост преди 5 години
Ок.съгласих се
146
0
 
0
 
! Отговори
snowmark преди 5 години
До АнонименПодкрепям те !
145
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Въпрос:Вие откъде знаете,че тя е ходела по други мъже?"Аз лично, не знам. И не коментирам жертвата. Аз коментирам разни шмaтки, леки жени, които я защитават в случай, че е била от тия които изневеряват. Ако наистина е изневерила, да гние в ада и тя, защото ще означава, че тя е била провокатор на всичко това, че цялата последователност от събития е тръгнала от нея.
144
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, хора, плашите ме...тия "убийства на честта" не би трябвало да са ОК за нашите географски ширини...+ това ако беше така, защо е убил и детето. Оправдавам убийство само ако е цел самозащита. Всичко останало е лудост и утре може да е вашето дете това
143
5
 
4
 
! Отговори
i'm преди 5 години
На финала ще се окаже, че детето не е от него и това ще обясни цялата история....
142
0
 
10
 
! Отговори
snowmark преди 5 години
Каквото и да се случило между тях,защо трябва да убива?Че и детенцето даже.Той е един слабак,който трябва да бъде линчуван!!!
141
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 125Горкия-сигурно *** не те е обичала.По-добре е наистина някои хора да нямат деца-ти например.Иначе моето дете е най-хубавото нещо,което ми се случва всеки ден.Изчакай няколко години и помисли пак на темата.
140
0
 
11
 
! Отговори
Нямам думи преди 5 години
Някой път се чудя на лекарите.Какво право има такъв да живее след като е стрелял в детето си ?!
139
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комплексиран, силно афектиран, а вероятно и дрогиран. Да гние в ада.
138
2
 
7
 
! Отговори
Справедливост преди 5 години
Въпрос:Вие откъде знаете,че тя е ходела по други мъже??????Явно сте и светели като лампа!!!!!А???
137
2
 
3
 
! Отговори
Анонимна преди 5 години
Няма вече ценности, от там идва проблема.Брака не означава нищо или както казват подписа нищо няма да реши. Някъде бях прочела , че война има и тя е информационна с цел хипнотизиране на съзнанието. Зомбираха младите хора с тази "култула" на чалга с прости текстове , фитнес с химия и напомпени мускули, айфоти по цял ден, *** по улиците, българските имена са на изчезване. Как ще вземе ей така пистолет да стреля? Нагледал се е на сериали. Какво ли им е на тия родители, незнам. Имали са внуче , на което да се радват. Защо психолог не се е опитал да говори с него преди да стреля детето? Знаели
136
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука вина има и съда, ако той е знаел, че получи нормално третиране в съда можеше и да направи подобна глупост, но знаейки, че съда на 99.9 % ще отсъди детето на майката плюс издръжка още повече е изтрещял и се стига до убийството на майката после в следсвие на афект е посегнал на него и детето.
135
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой знае как му се е подигравала на човека. Е всеки има нерви, но донякъде...
134
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи жената може да прави каквото си иска, а бащата не, така ли?Това в смисъл на "иска да застреля някого" ли?
133
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами мъжът да спре този тормоз, като си събере багажа и си тръгне. Аз така правя и съм жив и здрав. Затваря ти Господ една врата, отваря ти друга. При това винаги е по-хубава от предишната.
132
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Значи, понеже майката нещо си, детето е застрашено, щото бащата може да ги избие"Коментар на деня, просто!Значи жената може да прави каквото си иска, а бащата не, така ли?
131
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно ми е мнението на една жена тук, която открито се хвали, че било нормално да спи с половината квартал преди да се омъжи и след като се омъжила вече е станала светица.Тия неща не стават, дори и по сериалите.Мурвата си остава ***, дори когато се омъжи.Именно за това казвам, че има два типа жени - Майки и ***.*** не бива да стават Майки, защото от това си патят много хора.В случая и невинното бебенце.