Шотландец, който живеел с българка, е убит в София

Нападателят е бившият съпруг на жената
94
Шотландец, който живеел с българка, е убит в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Убийство от ревност в София.

Шотландец е бил убит в столичния квартал Драгалевци.

Мъжът е открит от полицията в къща. Той е живеел на семейни начала с българска гражданка.

По информация на БНР вече има заподозрян за тежкото престъпление. Това е бившият съпруг на жената.

Източници близки до разследването разкриха, че той вече се намира извън страната.

Огледите на място и разпитите продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пореният Гай *** в ролята на корнуто е дал воля на емоциите си.*** изгоря.Гання е турчин по рождение и не може да му тъпчеш собственоста.Мда, Гання смята жена си за вечна собственост.
17
13
 
8
 
! Отговори
аз преди 3 години
До АнонименАз питам жената, която е по средата между шотландеца и убиеца, какво общо има? Тя е накарала единия да убие другия? Помислете и отговорете, защото никой не е отговорен за действията на другия.
16
4
 
21
 
! Отговори
Инфо някой преди 3 години
Да позная ли, че нашата к..ва е 20 години по-млада, с нисък морал и като е видяла свестен чужденец ($$$) е зарязала мъжа си (вероятно същата стока като нея) и балканеца е откачил. Теория само, ама базирана на реални истории.
15
5
 
16
 
! Отговори
бг преди 3 години
получава се защото има мн глупави мъже ! а жените освен че изневеряват мн повече и въртят номера една НЕ МАЛКА част от тях се опитват и да използват мъжете ! но има мн наивни мъже които нищо не зацепват .... 100 пъти съм казвал че на жена , кола или техника или случваш или НЕ . няма средно положение . просто си отваряйте очите - има мн тежки случаи от женски род .
14
8
 
20
 
! Отговори
аз преди 3 години
От коментарите тук излиза, че мъжете не могат да мислят сами и рационално, а всички жени са долни и гадни? :) Майките ви сигурно се гордеят с вас.
13
0
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
В ТОВА ПРЕСТЪПНО СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА НЯМА ЛИ ПРИОРИТИЗИРАНЕ КОГАТО СТАВА ДУМА ЗА УБИЙСТВО!!!ТЕ НЕПОТЪРСИЛИ ГЛАВНИЯ ЗАПОДОЗРЯН КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СЕДМИЦИ ДОКАТО ТОЙ ОФЕЙКАЛ!
12
5
 
8
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 3 години
полседните години станаха много ! и преди имаше но по-малко . и извинете ме не може да си отваряш краката наляво-надясно и после да имаш някакви претенции . както казах има мн брутални случаи от женски род ...виждал съм страшни изпълнения !
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е човешката история - войни и за жени...
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 5150 лева е билета до първата дестинация. Бягаш някъде, където имаш някой познат да те покрие за известно време, бачка на черно и докато събереш пари, за подкуп на съдия, прокурор и свидетели си ти човека.
9
9
 
20
 
! Отговори
С. преди 3 години
Пише бивша жена, научете се да четете. Ако ви харесва идеята някой да нарече майките ви и сестрите ви к**ви, не си пестете определенията, ама иначе е малко гадно. Жената не е собственост на БИВШИЯ си съпруг/приятел, нали се мислим за по-напредичави от турците и другите мюсюлмани. Ама май на ментално ниво повечето мъже коментиращи тук са в Анадола.
8
0
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОТ ЦЯЛАТА СТАТИЯ СТАВА ЯСНО, ЧЕ ИМАМЕ НА ЛИЦЕ ПОЛИЦЕЙСКА ИЗЛАГАЦИЯ ПАК!ТОВА Е УБИЙСТВО НЕ Е НЕЩО ДРЕБНО!!ЖЕНАТА Е КАЗАЛА НА ПОЛИЦИЯТА КОЙ Е ПРЕДПОЛАГАЕМИЯ ИЗВЪРШИТЕЛ НО ТЕ ВМЕСТО ДА ГО ПРИВИКАТ ИЛИ ЗАДЪРЖАТ ЗА РАЗПИТ СА СИ КЛАТИЛИ КРАКАТА ОТ СЛЕДСТВИЕТО И ПРОКУРАТУРАТА
7
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подобен род събития са част от Промяната на румен радев ветото!ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА НИЩОПРАВЕЦА И РАЗЕДИНИТЕЛЯТ НА НАЦИЯТА РАДЕВ!
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До .. 7Нямаше да е съсиапн, ако не го бяха разбрали, а и още не е късно, защото не са го хванали. До 3-4 години, ще са пак заедно и ще се е позабравило, така че ако изкара до тогава, нова лична карта и няма проблеми. Хиляди са така.
5
1
 
36
 
! Отговори
.. преди 3 години
не мога да ги разбера тия мъже. бият се един друг заради някаква паран-тия..тя си ви върти не сте вие проблем един с другата страна. ама братоци вие нямате нищо помежду си..една жена тръгне ли все тая е.тя решава и е виновната за разпада на втъзката ви- не заблудения от друга оставете я да се оправя и си намерете други жени и си пийте бирата.сега 1 съсипан и 1 загубен вече живот, а тя ще си хване други до там.отделно не знам изначално какъв човек трябва да си и докъде да си изперкал, за да убиеш
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Източници близки до разследването разкриха, че той вече се намира извън страната."АКо някой ви дава информация от разследването, то той или тя извършва престъпление и е редно, да сигнализирате в полицията.
3
6
 
13
 
! Отговори
Див Петел преди 3 години
Е, нали шотландците са безсмъртни ?!?!
2
6
 
57
 
! Отговори
РептилАсосиешън преди 3 години
Аман вече. Изтрепаха се за тия изтъркани чанти. 99% от проблемите на човечеството са заради жени.
1
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За една лека жена да си съсипеш живота. Глупав човек.. Сега ще изгние в затвора. Убийството е голямо престъпление.