COVID- 19 отне живота на 25 за последното денонощие, 1803 нови случаи

168 са излекуваните за последното денонощие
Обновена: 1 ное 2020 09:02 | 1 ное 2020 06:43, Камелия Цветанова
210
COVID- 19 отне живота на 25 за последното денонощие, 1803 нови случаи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

1803 са новите случаи на коронавирус през изминалите 24 часа. За последното денонощие са направени общо 7 259 PCR теста.

Още по темата


Така общият брой на потвърдените случаи става 52 844, от които 31 520 активни.

Починалите за последните 24 са 25 пациенти с коронавирус. С тях общият брой на смъртните случаи става 1 279.
Разпределението по области на новите болни е: Благоевград - 38; Бургас - 84; Варна - 114; Велико Търново - 22; Видин - 5; Враца - 34; Габрово - 48; Добрич - 17; Кюстендил - 54; Ловеч - 9; Монтана - 63; Пазарджик - 35; Перник - 29; Плевен - 30; Пловдив - 136; Разград - 37; Русе - 51; Силистра - 28; Сливен - 37; Смолян - 17; София област - 53; София (град) - 740; Стара Загора - 53; Търговище - 24; Хасково - 13; Шумен - 6; Ямбол - 26.

168 са излекуваните през последното денонощие, а общият им брой е 20 045.

Хоспитализираните лица са 2 612, от които 166 се намират в интензивното отделение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шумкарят сред тях ли е?
70
1
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
#89, в Япония, за да се спести от масово тестване има строг контрол на границите и реална мрежа от контакти. Въпреки,че одобриха най съмнителния препарат, в момента комбинацията от Авиган и Нафамостат (инхибитори за вирусната полимераза и клетъчния рецептор) показва наистина много добри резултати.
69
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Китай е друга работа,друг строй,има дисциплина иначе ги разстрелват.В останалата част на света е различно и затваряне като в Китай не работи.Но дори в Китай пак го има вируса и се появява отново и отново.Няма начин да бъде спрян това е засега!
68
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента се създават лекарства срещу ковид - това са моноклонални антитела, които се свързват с коронавируса и го унищожават. С такъв експериментален коктейл от антитела беше излекуван Тръмп. В момента тези лекарства са в процес на тестване и затова за тях не се говори много. Такива лекарства се разработват в САЩ, Германия, Франция , Русия, Китай. След 4-5 месеца ще има резултати. Разработват се и други лекарства
67
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Швеция като няма такива затваряния досега да са измрели до крак!Ама ето,че не са.Значи може и без затваряне и наритване!Тези китайски методи на затваряне няма да спрат вируса.Като се отвори пак тръгва и това го видяхме всички.Всеки има самосъзнание и трябва да се мие и да спазва разстояние,толкова!Вирусът не може да бъде спрян.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време.
66
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Има поне четири препарата, които показват 90% ефективност при навременно приложение. Тази стратегия обаче върви с масово тестване. В допълнение, цивилизованите страни правят и компютърна томография на положителните, за да видят имат ли нужда от хоспитализация и лечение."Може и да е вярно, но за Тръмп и още няколко като него. За обикновени хора такива грижи и лечение няма никъде според мен.
65
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Най-доброто лекарство винаги е било слънцето!Лятото по два часа всеки ден и развиваш целогодишен имунитет!Плажче,море,слънце!"Да се чудиш защо Бразилия даде най-много жертви след САЩ, и е на едно от първите места по жертви на глава от населението. Може би е трябвало да добавят и етерични масла към слънцето.
64
4
 
9
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Има поне четири препарата, които показват 90% ефективност при навременно приложение. Тази стратегия обаче върви с масово тестване. В допълнение, цивилизованите страни правят и компютърна томография на положителните, за да видят имат ли нужда от хоспитализация и лечение. Въпрос на приоритети. На други затънтени кътчета на планетата Земя, обществените средства биват наливани в туризма и развлекателния бизнес. Тези се наричат бананови републики.
63
7
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Най-доброто лекарство винаги е било слънцето!Лятото по два часа всеки ден и развиваш целогодишен имунитет!Плажче,море,слънце!Ако направя едно проучване тия с разположение на тераси,дворове,прозорци юг,югозапад ще се окажат по-здравата част от човечеството!
62
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избирам шведския модел.Всеки има глава на раменете си и вече знае как да се пази.Не са ни нужни затваряния като овце!Живота продължава и трябва да се живее с вирус или с други които ще дойдат.Няма да робувам на някакъв вирус живота е кратък за да му отделям толкова време на тоя вирус.Така или иначе все от нещо ще се мре!Ето Милен Цветков като спазваше закона,чакаше на червено и какво?!Отнесе го един дрогиран.И какво като е спазвал мерки?Вируси тепърва може и нови да дойдат,е да не живеем ли,а?!
61
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Както се вижда от тв репортажите, единствено у нас се носят маски фиктивно. Навсякъде по света хората ги носят по правилата."Това не е вярно. Не си бил навсякъде по света. Стига промивки, колко сме виновни ние за ситуацията!
60
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срещу вируси и лекарство няма. Ако имаше, нямаше защо постоянно да говорим за имунитет и да се чудим как да го укрепим. Доказано и универсално (действащо на всеки и то добре) лекарство няма.
59
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както се вижда от тв репортажите, единствено у нас се носят маски фиктивно. Навсякъде по света хората ги носят по правилата.
58
2
 
12
 
! Отговори
изберете преди 3 години
+ затваряне на училищата- затваряне на всички Вече няма друг избор!
57
8
 
4
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
Вчера си взех уж български фъстъци,развих алергия,почна нещо да ме стиска гърлото,около два часа,от тази психоза,хубаво че не повиках лекар,щото щеше да ме вкара в онзи списък!Хора не купувайте фъстъци,продават ги за български,а май са с произход Китай!Тази сутрин се събудих Ок с к.родръв!
56
2
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Лекарства има, но са ефективни в ранните стадии на инфекцията. Те вървят с масово тестване и томография.
55
4
 
4
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
#70, точно затова е необходимо масово ваксиниране. Иначе, наистина ефекта ще бъде като с настоящите мерки в Европа (особено бг) и сащ.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ваксина а лекарство трябва!Пуснал ви някой муха за ваксина и всички кълвете като шарани!
53
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пишат всички починали, че са починали от Ковид19 преди да са им готови резултатите. Това е манипулация на данни.
52
4
 
3
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
В неделя надникът е двоен,нали дребни душици.Пропагандата върви с пълна сила.