Футболът ни е погребан, "Лъвовете" додрапаха до равенство с Гибралтар

Националите стигнаха само до 1:1
307
Футболът ни е погребан, "Лъвовете" додрапаха до равенство с Гибралтар

След загубата от Грузия с 2:5 у дома стигнахме до извода, че сме стигнали дъното. Но българският национален отбор показа, че може да стигне още по-далеч и днес завършихме 1:1 с колоса Гибралтар. Само за да докажем, че футболът ни е погребан... Най-малкото морално.

Срещата бе от Лига на нациите и ще се запомни единствено и само с поредната чутовна издънка на така наречените ни "лъвове".

Георги Минчев откри резултата с глава в края на първото полувреме, а домакините ни опънаха от дузпа в 61-ата минута чрез Лиъм Уокър.

Това бе и доста нелеп дебют за Георги Иванов-Гонзо начело на националите ни, след като Ясен Петров хвърли оставка след погромното 2:5 от Грузия в Разград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


307
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сменяме Гешев с Рашков и Гбралтар ще ни бие вечно с 5:0----------------Тия сребърници за здравната система да ги дадеш!
245
5
 
2
 
! Отговори
изход български преди 1 година
Сменяме Гешев с Рашков и Гбралтар ще ни бие вечно с 5:0
244
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Друго си беше Пеневата чета!
243
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Юнаци!
242
0
 
21
 
! Отговори
Край преди 1 година
Оправията минава през катарзис. Пълна забрана на професионалния футбол. Докато не се махне тинята на уредените мачове, черното тото и далаверите с трансфери на черни момчета български футбол няма да има.Аматьорите от богати страни бият професионалистите от бедни страни като нашата.Люксембург с готвачи и певци ще ни отнесе 3 на 0 барем.Добре че не паднахме от СМакедония, че щях да си слъжа СКИ на фамилията.
241
0
 
32
 
! Отговори
Рекорд преди 1 година
Станахме 4-ят отбор в света срещу който Гибралтар е взимал точка. Все пак да не забравяме това :)
240
1
 
15
 
! Отговори
иво8 преди 1 година
Каскета Гешев до кога ще се прави на луд относно престъпното БФС?Данни колкото иска.Скоро ще пометем отпадъците от БФС.......ще го отнесе и каскета.Това дъно повече не може да продължава.
239
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре вече да не играят въобще и да падат само с по 3:0 служебно, пак по-добър резултат ще постигнат. Само срещу такива като Гибралтар и Сан Марино да излизат за по някой хикс и толкова. Но като гледам на къде вървят нещата, скоро и срещу тях ще е по-добре да не излизаме, че да падаме само с 3:0.
238
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С ходене по Биад и Син Сити толкова.
237
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колкото по-бързо Бербатов с екипа си поемат БФС, толкова по-скоро ще имаме някакъв футбол, въпреки,че ще трябва време и много работа по промяна на всички нива.С чалга, корупция и силикон няма как да се получат нещата!Спортните бази в страната масово са в трагично състояние,та дори голяма част и в София. До кога???
236
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Срещу Грузия по-добре да не излизат,ще се отърват поне само с 3-0(служ) иначе се очертава разгром.
235
0
 
17
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Играта футбол следва да се криминализира със съответен голям член в НК! Който рита топка - при Ставри, СЦЗ! Може да започнете с един такъв юнак, който не познава загуба, откак стана главсек на МВР и премиер!
234
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато в България има партии на продажници като ГЕР,ИТН,Възраждане,всички патриоти ,във всичко ще сме на дъното.Видяхте ли и убедихте ли се,че ИТН си е патерица на ГЕРБ.Тяхнта цел беше да унищожат ,който о да дойде на власт.Славине едно от най-големите зла на България.България никога няма да бъде добра в каквото и да е.Всичко върви към провал.Каквото имало се унищожава.Няма как с президент Путинист.
233
0
 
23
 
! Отговори
Чорбаръ преди 1 година
Христо Мадански за малко да каже,че ако тати не плаща няма да играеш ама се усети,че и той е част от тия ***.Георги Йомов напусна Лефски оти тати отказал на Сираков да плати 30 бона.То и затова Йомов си е житен бегач и едва ли ще успее Гришата да му прибере парите.Така де по този начин може да се изкарват пари,но резултати не може да има.Още от ДЮ школи се бутат тия със заможни родители а те са колкото цялото население на Гибралтар,карат Поршета и жиеят в паралелна реалност.Дано да успеят.
232
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Логиката на фитбола не зависи от територии и населвние.Ако спазваме логиката за населвние и територия,Индия и Китай трябва да бъдат световни шампиони за винаги.Не е в това въпроса.Балканския полуостров традиционно има добри футболисти.Проблема в България е че изостави този спорт,а БФС го унищожи.Няма как да се получат нещата с корупция и вързки.Във футболните школи напредват децата на богатите и вързкарите.Трудно се пробива.Говори се за такса 50 хиляди лева за дете.Аз няма как да дам.
231
2
 
34
 
! Отговори
Гневен въпрос преди 1 година
Защо "мачовете" на тези футболни недоразумения се предават по БНТ, т.е. разходите за тях се поемат от държавния бюджет??
230
0
 
10
 
! Отговори
vlady преди 1 година
До Къде как еВуцов на вратата направи добър мач с няколко класни спасявания, предотврати още по-голям резил - загуба от Гибралтар и няма вина. Останалите играчи са за бой.
229
0
 
30
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 1 година
Гибралтар има 6,5 квадратни км територия и 34571 човека население. Това означава на 300 българи един гибралтарец. Браво българи - юнаци за великото ви "постижение". Нашите футболисти са срам за всяка държава по света, не само за България.
228
0
 
20
 
! Отговори
ДАСКАЛ ГЕНЧО преди 1 година
ДА СЕ ЗАБРАНИ НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР ПО ФУТБОЛ В БЪЛГАРИЯ.ДА СЕ ЗАБРАНИ ГОВОРЕНЕТО ЗА ФУТБОЛ.ФУТБОЛА ДА СЕ СМЯТА ЗА ПОРНОГРАФИЯ , КОГАТО Е С БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД.ВСИЧКИ ТЕЗИ "ЛЪВОВЕ" ДА СЕ ИЗДИГНАТ В РАНГ - БЕЛИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ МИШКИ.
227
0
 
11
 
! Отговори
Къде как е преди 1 година
В нормалните държави такива лай-нари се посрещат още от летището от хората и....