Българка е изчезнала в Атина, съобщила, че е била упоена и изнасилена

Тя била в гръцката столица на зъболекар
Обновена: 10 авг 2022 14:19 | 10 авг 2022 14:19, Нели Христова
147
Българка е изчезнала в Атина, съобщила, че е била упоена и изнасилена

32-годишната Биляна Спасова, родом от град Русе, е в неизвестност от 3 август, съобщи майка й.

Младата жена е пристигнала в Атина на 18 юли, настанила се в хотел на центъра и дни по-късно следите й се губят.

Преди да изчезне, младата жена е позвънила на майка си в Русе от българско заведение, което се намира в близост до хотела със зов за помощ: „Ела да ме прибереш, упоиха ме и ме изнасилиха! Взеха ми дрехите и парите, нямам нищо.“

Майката веднага тръгнала за Атина и в момента е в гръцката столица, безсилна да открие дъщеря си, предаде newsbg.

„Дъщеря ми пристигна в Атина, тъй като си правеше зъбите при зъболекар, завършил в България. Винаги ме е предупреждавала да внимавам по центъра и да имам очи и на гърба. Пазеше се много“, ридае неутешимо майката на момичето.

Алармирана е полицията и българското посолство, но към момента няма никаква информация.

Двете жени са живеели в Атина, но преди 4-ри години са се прибрали окончателно в България.

Според свидетели от български магазин, който Биляна е посещавала, през последните два дни е била неадекватна, за разлика от предишните дни, когато е била в съвсем различен вид.

Майката умолява всички българи, които имат някаква информация или са видели някъде Биляна, да се обадят в полицията или в посолството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
4
 
45
 
! Отговори
Това преди 1 година
Това, че е отишла в Гърция да си прави зъбите, при зъболекар завършил в България, нещо ме усъмни. Кой луд ще си прави зАбите, при грък дето си е платил дипломата в БГ.
36
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не се е обадила в полицията?
35
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който не внимава и не се пази го отнася. Някои жени си мислят че могат да се оправят сами докато не се сблъскат с някой откачен, тогава разбират колко са слаби.
34
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека започнат със Шиптърите тая згaн ***.. Атина е пълно със такива като тях дано всичко е нормално !!!!
33
3
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да си оправим държавата, бизнесът да започне да плаща нормални заплати и хората да имат достеон живот, а на да си търсим късмета по-широката длъж и шир където има сумати и ***, готови да паразитират на сънародниците ни. Хора стойте си в България и се мъчете да си оправите къщичката. Камъкът си стои на мястото.
32
0
 
37
 
! Отговори
може да се преди 1 година
провери по камерите в заведението и местата които е посещавала но нали навсякъде мафията работи редом с правителството и има вътрешни хора затова уж нищо не се разкрива и е уж така трудно
31
14
 
11
 
! Отговори
ВЛАХОС ЕЛЛИНАС преди 1 година
Говорил съм с Лични Приятели от ДИКАСТИОНА (ГРАДСКИЯ АТИНСКИ СЪД) , + и с ГРЪЦКАТА ПОЛИЦИЯ В АТИНА.....в 2015 година са натоварили в автобуси--180 човека БГ РОМОВЕ , И СА ГИ ИЗГОНИЛИ И ИЗСЕЛИЛИ ОТ ХЕЛЛАС = ЗАВИНАГИ ..аиииде в Вуггариа обратно в родната държава .
30
38
 
28
 
! Отговори
Бгг преди 1 година
Дано я намерят жива. Ама бащата и майката са виновни, защото на тия години щерката трябваше да има мъж и деца. А не да ходи по зъболекари в други държави.
29
7
 
78
 
! Отговори
Нещастие преди 1 година
Чета и се хващам за главата как може да има такива повърхностни, цинични и долни коментари. В Русе е зле със заплати и работните места. Вероятно е отишла да търси работа и е станала жертва на насилие и престъпност. Ако бяхте вие или вашето дете?!?
28
5
 
68
 
! Отговори
Нормално е за преди 1 година
Гърция, престъпността в Атина е чудовищна, а българите са най честите жертви поради наивността си
27
3
 
88
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано да я намерят жива и здрава!
26
8
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички се правим на дръж ми шапката, като че ли и тука няма такива дето преследват жени ...
25
9
 
31
 
! Отговори
Пич преди 1 година
'Мисля, че твоята версия е най-достоверна, а за пред хората най-вървежно е да се каже, че е отишла на зъболекар....това ще е случая, дано да е жива и здрава"Гърците са луди по моми с достопочтен вид, с които могат да си разменят няколко приказки и после да ги къртят цяла нощ като последните мръъсници. По принцип гръцкото общество е матриархат, религиозни са, и гъркините не са големи красавици, че и не пускат лесно. Когато дойдат в България, гърците са като деца в складкарница.
24
2
 
63
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
щом са й взели документите това ще е някаква банда за секс робини.нищо чудно да са наши талибани , албанци и пр. гръцката полиция може да ги открие ако иска
23
8
 
34
 
! Отговори
Лаладжия преди 1 година
дано да се намери булката жива и здрава, ама нещо намирисва на секс туризъм под прикритие, че ходи при зъболекар....или зъболекара и е хвърлил око, тя не му е давала и накрая са решили да я разпорят дружно с авери.....има нещо тука....не съм чувал някой да ходи по гръцко да си прави зъбарите....по Турция да, ама по Гърция...
22
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
бях на плажа в атина, 1 жена се беше напила, неадекватна, веднага се залепи 1 пакистанец за нея, прегръща я и т.н. гледаме го, никоѝ не се намесва,взе да се стъмва, наѝ-накрая стана 1 грък,отиде,дръпна я,заведе я да легне на стол в заведение докато се освести, ако не беше се намесил, пакистанеца щеше да я закара нанякъде
21
3
 
31
 
! Отговори
Йово преди 1 година
Както повечето подобни случай в последствие ги намират при червените фенери в Германия, Нидерландия или Белгия. Преди няколко години имаше подобни случаи с тинеиджърки и всички ги намираха в Бенелюкс.
20
8
 
57
 
! Отговори
SS преди 1 година
Гърците всички идват в България на зъболекар - тя в Атина ? Да не говорим ,че в Турските клиники за по 5 бона ти правят цирконий на всички зъби...Тука са намесени парички от някой гръцки чичко ...
19
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зъболекаря може да я е свалял, а тя вече е на 32 и се е хванала. Редовен номер е като ти предлагат да си купиш нещо, е да приложат и такъв подход.
18
11
 
12
 
! Отговори
Напомняне преди 1 година
Да е упоена и изнасилена, ама и изчезнала. Кой знае на какви е попаднала, и за лесни пари, набързо се съгласила да свърши нещо.