Бохемски релакс сред яхтите

Тоскана е повече от старинни къщи и дегустации на вино
23 авг 2013 08:51,
0
Бохемски релакс сред яхтите
Снимка: adelto.co.uk

Тоскана обикновено е мястото, което провокира визуални асоциации с образи от италианска провинция, прекрасни селски къщи, природна идилия, вино и маслинови пътеки. Помислете пак! Защото плажът Purobeach в парка Марема е мястото, където събирането на тен на луксозен шезлонг и бляскавите коктейли са задължителни. А и обстановката от луксозни яхти прави мястото още по-лъскаво.

Попадайки на пристанище Marina di Scarlino, Тоскана няма как да не ви направи впечатление луксозният и изчистен стил на плажния клуб. Това е така, защото за създаването му е отговорен Леонардо Ферегамо, син на известния моден дизайнер Салваторе Ферегамо.

Разположен в сърцето на на Средиземно море, Purobeach може да се похвали с невероятна гледка, което го прави една от най-желаните дестинации в Европа. Бохемската атмосфера е постигната с бели чадъри и шезлонги, подредени около басейн. Сянка може да ви пазят и няколко палми. А за музикалния фон се грижи специален диджей.

Местенцето разполага не само с басейн, а и с 32 луксозни апартамента в непосредствена близост до плажа. Те имат по две стаи, кухня и тераса с изглед към живописното пристанище.

Ако ви доскучае, на три километра от плажа се намира селцето Скарлино, а Рим, Милано и Флоренция са само на два часа път от пристанището.

Вижте къде си почиват бохемите в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари