Русия ме е лъгала в очите за Украйна, скочи Джон Кери

"Москва прави най-голямата пропаганда след Студената война"
Обновена: 24 фев 2015 20:05 | 24 фев 2015 20:01, Камелия Цветанова
432
Русия ме е лъгала в очите за Украйна, скочи Джон Кери
Снимка: Ройтерс, архив

Русия няколко пъти е лъгала мен и други хора в очите за действията си в Украйна, каза американският държавен секретар Джон Кери на изслушване в сенатската комисия по бюджет и финанси, предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес.

Още по темата
Според Кери Москва прави най-голямата пропаганда, която е виждал от пика на Студената война, като "изопачава, лъже – както искате го наричайте" за действията си в Украйна.

За Иран Кери каза, че очаква скоро да разбере дали Техеран е склонен на взаимноприемлив план по ядрената си програма, предаде Ройтерс.

Според държавния секретар подкрепата на Иран за шиитските бунтовници хуси в Йемен е допринесла за техния възход и за падането на йеменското правителство, съобщи Франс прес.

Президентът на САЩ Барак Обама скоро ще вземе решение колко американски военнослужещи да останат в Афганистан, каза Кери пред сенатската комисия./БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


432
Още по темата: УкрайнаРусияДжон Кери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
6
 
24
 
! Отговори
до 362 преди 9 години
а когато англичаните бомбадираха софия са ти приятели нали, а че русия те е освободила от турско робство това не го казваш, това че ние винаги сме на грешната страна си е наш проблем
195
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кери, по-големи мошеници и лъжци от вас няма. В едно си прав - Русия също лъже. Тежко на малки народи имали "щастието" да застанат на пътя ви. Какъв го дирите в Украйна? Каква поредна "революция" правите? Кой ви е викал там? Колко украинци ще си заминат от този свят заради тъпата ви американска, нагла политика? Go home!
194
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия се обявява против Съединението на България през 1885!Русия организира преврат и сваля българския княз Ал. Батенберг, защото е неудобен!Русия бомбардира Варна 14 октомври 1915 г.На 4 септември 1916 година българските войски превземат Добрич и на другия ден Русия напада България в ДобруджаРусия кара Сърбия да ни нападне по време на балканските войни, когато армията ни съвсем не очаква.Русия е наш "приятел", едва когато ни превръща в сателитна държава с подчинена армия и икономика!
193
19
 
4
 
! Отговори
ukrainec преди 9 години
До Анонимен-------------------Кери,Кери....стига си пищял ами хващайте се с черното момче и послушайте какво ви казва сенаторчето Маккейн-давайте оръжие на Украйна и да откриваме сезона за лов на *** ! Няма само с едно психясало джудже да се занимаваме цял живот !
192
14
 
2
 
! Отговори
BG преди 9 години
А бе, то и нас Русия ни лъга 45 години че живеем в "рая" ама :))))))А бе, другарите - какви са тия приказки срещу ционистите, масоните, и прочие ?!?! Нали сте АНТИФАШИСТИ ?!?! А, хората от Луков Марш били "нацисти" !Хайде другарите - тази година, никакво поднасяне на цветя на Съветската Армия - отивате в Берлин да се поклоните на фюрера щом мразите толкоз много ционистите :))))
191
8
 
4
 
! Отговори
ukrainec преди 9 години
До haha----------------А ти какъв ще да станеш, бай Василе, когато се освободим? - попитал го един път Божил Георгиев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов.- Когато се освободи България, за мен не остава вече работа помежду ви - отговорил той. - Тогава аз ще да ти отида в Русия и да съставлявам комитети, защото там, макар и да няма ***, но народът е притиснат от нас повече.
190
0
 
12
 
! Отговори
haha преди 9 години
Джонка кух си баце.
189
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кери - и вие сте същите. Да не мислиш, че не ви личи?
188
14
 
10
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Братушките ни лъжат от над 100 г. ,че дошли да ни освобождават!По опашата лъжа няма , всъщност дошли са да ни поробят,да ни направят Задунайска Губерния!И до сега ни лъжат и ни ограбват ,като ни продават най скъпия газ и бензин !
187
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И наглите лъжи на РФ няма да я спасят от бавен и болезнен разпад.А бе гледахте ли японската поп група как пее хита :Брала мома къпини...сега може да изпеят и :Брало Жуже къпини !
186
11
 
13
 
! Отговори
Маршал Жуковски преди 9 години
Този на снимката греши. Не Русия, а жена му го лъже.
185
9
 
19
 
! Отговори
наглец! преди 9 години
Този да не ми говори за лъжи. Нато обеща ли след 1990 да не се разширява ва изток?!?!?! Обеща. Е след 20г и украйна искат да я вкарат в нато щото само тя остана вън! Тези лицемери трабва да горят в ада
184
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4i4o Johny,taka kato sa te opisali v nasto internutsko genitalni vestni4e- izliza 4e rusnacite sa okupirali Vaseto razuznavane i se pukat da mentiat...Mnogo te molia, ako imas mechanizmi, da im cepnete na tia mizerables sitkata , 4e pisna da 4eta na tezi stranici tapotii za jusani snejni kalamiti oko,o Boston, kolko amerikaneca umreli ot smrt i pro4ee,kogato namines sledvastia pat do ili nablizo do Sofia ste buda radosten da sednem na po bira s agneski mezeta, dragi Bai Johny.all the bes
183
10
 
16
 
! Отговори
ддддддддддддддддд преди 9 години
На тоя гофри,най-накрая ще му избият конското чене...натам отиват работите.Жалко че ще страда цял свят....иначе отдавна си го заслужава...
182
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Русия не лъже и не позволява да се гаврят с нея: през гугъла : Дональд Кук и Су-24: как это было (видео)
181
10
 
11
 
! Отговори
Paco-Loco преди 9 години
Абе комедиант ти да не си някакъв световен ментор,и Русия конкретно Путин да ти иска разрешение като някое пеленаче за действията си,лъгали го в учите.не си придавай излишно значение че си такъв РЪБ бесподобен.
180
9
 
12
 
! Отговори
????????????? преди 9 години
И това го казва тоя кон...не е нужно от никакви коментари вече.....Просто е нагло и безочливо от страна на американците да говорят за лъжата на някой друг....
179
9
 
8
 
! Отговори
????????????? преди 9 години
И това го казва тоя кон...не е нужно от никакви коментари вече.....Просто е нагло и безочливо от страна на американците да говорят за лъжата на някой друг....
178
6
 
14
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 9 години
чета спора м/у "русофил " и " русофоб " . какво толкова са ни дали "великите " сили , няма държава да не си вземе от България и нещо вярно което е казал Чърчил " няма вечни приятели , има вечни интереси " - майната им и на руснаци и на американци !
177
17
 
13
 
! Отговори
до 316 преди 9 години
Нима си мислиш че България е била свободна по времето на СССР ? ? ? България е била с подчинена армия, икономика, правителство, идеология...! Русия ни е експлоатирала както е експлоатирала цяла източна Европа. Точно това което прави сега с околните на нея държави - праща им танкове като не слушат!