Захарова vs. Обама: Неуспял президент с неграмотен екип

Русия готви "контрамерки и други неща" в отговор на US-санкциите
30 дек 2016 07:55,
273
Захарова vs. Обама: Неуспял президент с неграмотен екип
Снимка: Facebook

Прессекретарят на руското външно министерство Мария Захарова отправи тежки критики срещу президента на САЩ Обама и неговия екип след изгонването на руските дипломати от САЩ.

От социалната мрежа дипломатът упреква американския държавен глава, че не е успял да впише никакви постижения в историята на президентството и нарича екипа му "късоглед и озлобен".

Още по темата

"Днес САЩ и американският народ бяха унизени от собствения си президент. Този път драскотина на Вашингтон нанесе собственият му господар, максимално увеличавайки броя на неотложните работи за идния екип“, написа в профила си във Facebook Мария Захарова.

Тя допълва, че Русия ще направи официални изявления, "контрамерки и други неща", пише "Фокус".

Дипломатът нарича администрацията на излизащия в оставка президент "група от външнополитически неудачници – озлобени и късогледи".

"Така и не успял да впише в историята на президентството никакви постижения на международната арена, нобеловият лауреат измисли да постави вместо елегантна точка тлъсто петно“, написа още Захарова.

Прес-секретарят на руското МВнР също заяви, че в момента целият свят наблюдава "съкрушителен удар по престижа на САЩ и на тяхното лидерство, нанесени от Барак Обама и неговия неграмотен външнополитически екип".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
21
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
кога хапела змията най яростно, когато умирала, още 20 дни ще гледаме пидобни отчаяни изпълнения. ....Някой се кефеше че тез дни фажриката Зил била затворена, чудно как не се сеща как цял град Детройт ,меката на автомобилната индустрия на САЩ умира в агония от пет шест години, град призрак.
19
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оха...подигравката с Масква е чудесна :)))))
18
4
 
10
 
! Отговори
Гадорян преди 7 години
Докато Русия и САЩ си мерят ... светът нищо добро не го чака. През това време китайчетата и арабчетата трупат сили.
17
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имам информация, че тази новина се е отразила неприятно на цикъла на Захарова :)
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събуждам се тази сутрин и чета тази прекрасна новина! Какъв чудесен завършек на 2016 година! Дано 2017 ни зарадва с повече подобни новини! Весели празници!
15
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека вземем пример от Велика Америка и да изгоним всички путиноф*ли немедлено!
14
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гавраата с Русия е пълна...
13
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха-ха .Ама само 72 h , но това не е 4естно .
12
5
 
45
 
! Отговори
фиро преди 7 години
Благодарение на носителя на нобел за мир, черния афро мюсюлманин Barack Hussein Obama II и президент на САЩ, близкия изток е разкъсан от войни, държавността в Ирак, Либия и Сирия разрушена, милиони мюсюлмани загубиха домовете и семействата си, милиони озлобени ислямисти нахлуха в Европа...Този индивид ще е опасен за страната си и света в оставащите 3 седмици...
11
1
 
25
 
! Отговори
Тео преди 7 години
Не така с лошо, госпожо Захарова. Не, че това, което сте написала не е вярно, но това, на което ставаме свидетели е последния напън на една администрация да направи живота на следващата по-труден. На всякъде е така - в България, в САЩ, в Русия - политиците са едни и същи л...на. Това за руските хакерски атаки е смешно, защото ако се окаже вярно, това означава, че с всичките милиарди и огромни програми за подслушване САЩ се дънят. След 20 дена нещата ще са други, но не по-лесни за русия IMHO.
10
14
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много добре му го е казала жената - БРАВО.Иначе за хибридната война на зорозоидите срещу Русия няма почивен ден, няма празник.
9
7
 
9
 
! Отговори
Ние преди 7 години
Уффф, от сутринта ,още ! Вечно сте болни и недоволни ,напишете един смислен коментар ! Като махленки сте!!!
8
7
 
14
 
! Отговори
До номер 21 преди 7 години
Аз мисля че ти си толкова много пил одиколона на бащи че си цял живот пиян. Личи си по твоите ограничени умствени възможности!
7
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 3 Обама нищо не е направил за американците които работят за обществото,но виж за тунеядците живеещи на гърба им е направил/здравната реформа и соц.благинки/.Нищо не е направил и за спирането на наплива на латинуси в САЩ,.Външната му политика е пълен крах,преди него САЩ хвърлиха милярди за военни кампании в близкия изток ,а при него американците се изтеглиха от там и взеха да въоражавават мюселмански организации ,които уж ще налагат демокрацията.
6
4
 
25
 
! Отговори
Василев преди 7 години
Не стига,че сте направени със злоба,но и сте неграмотни.Вероятно сте от тези дето имат висше,ама нямат средно.
5
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преводът ви от руски е трагичен!Защо не преведохте, че Захариева изразява съчувствие към Кери, единственият професионалист в екипа на Обама, който се е опитвал да работи но е бил постоянно слаган на пързалката от свойте си хора.
4
44
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая като я видя и ми се обръщат червата вече. Аман от руска ***.
3
49
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво квичите бе русофилистични мъ.р.шички толкоеа рано? Човек не може да си испие кафето. Какво ми пука какво е казала някаква руска м.а.с.тия?
2
11
 
39
 
! Отговори
Разтрел за Обама преди 7 години
Хора като Обама са само за разтрел. Русия най добре да удари белият дом с някоя ракета
1
50
 
13
 
! Отговори
смях в залата преди 7 години
Обама не е докарал народа си да пие препарати за вана .Жалко за Руснаците гордееещи се със Захарова и Путин