Петима живи бивши президенти на САЩ - на концерт!

Благотворителното събитие е за жертвите от ураганите
22 окт 2017 08:41, Петя Славова
102

Снимка: Reuters

Петимата живи бивши президенти на САЩ се появиха заедно, за пръв път от 2013 г., на концерт за набиране на средства за жертвите от опустошителните урагани в Тексас, Флорида, Пуерто Рико и Американските Вирджински острови, съобщи Асошиейтед прес.

Демократите Барак Обама, Бил Клинтън и Джими Картър и републиканците Джордж Х. У. Буш и Джордж У. Буш загърбиха политическите си различия, в опит да обединят страната след бурите, пише БТА.

Сред изпълнителите на концерта бяха кънтри групата "Алабама", получилият място в Залата на славата на рокендрола Сам Мур, госпъл легендата Йоланда Адамс, тексаските музиканти Лайл Ловет и Робърт Ърл Кийн.

Американският президент Доналд Тръмп записа по-рано вчера видео, в което нарече бившите президенти "едни от най-добрите държавни служители на Америка".

"Това чудесно начинание ни напомня, че действително сме една божия нация, обединени от ценностите и отдадеността ни едни към други", заяви той в клипа.

Преди началото на концерта благотворителната инициатива на петимата бивши президенти бе събрала 31 милиона долара, отбеляза ДПА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Петима президенти причинили смърта на милиони.
15
6
 
10
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ САЩ преди 6 години
Руското посолство много обича да пуска троловете си да дращят под такива новини. САЩ били кофти, че войни правели. Ами Колхозия какво направи с Крим, Украйна, Грузия и Сирия? Оня с вагиналното име не е спрял да избива хора и да воюва навсякъде. Затова и сега *** е оградена от врагове и изолирана от останалия цивилизован свят
14
7
 
1
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Квинтет ли ще правят :)))
13
6
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До без пардон ..... Убийците за които говориш обикновено завършват живота си в килия с южно изложение в Хага. Мумиите на други масови убийци пък и до днес лежат в Мавзолеи, като доскоро един такъв имаше и у нас. Съгласен съм, че има и живи убийци, които след време или ще легнат в мавзолеите на предтечите си, или пък в края на дните си, ще се сдобият с квартира, като тази на Милошевич .... !!!
12
11
 
8
 
! Отговори
Перстъпници преди 6 години
С малко двумене атностно Джими Картър всичките други са за затвора с обвинения за престъпления срещу човечеството.....САЩ е терористична държава управялвана от психопати
11
10
 
11
 
! Отговори
погр ебален агент преди 6 години
Знаете ли, че Обама е изстрелял повече крилати ракети, отколкото всички останали лауреати на Нобелова награда за мир, взети заедно?
10
11
 
15
 
! Отговори
Spiritus Rector преди 6 години
Всички тези са лъжци! Обама лъжеше, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Бушовците лъжеха за Саддам. Както Блеър лъжеше за Ирак. Както баба Ангела лъже за бежанците.
9
13
 
12
 
! Отговори
без пардон преди 6 години
Петима убийци, пардон, живи бивши президенти на САЩ - на концерт!
8
7
 
16
 
! Отговори
Блъди Мери преди 6 години
"....Петима живи бивши президенти на САЩ - на концерт ....!!!"В раССията това няма как да се случи, там ако тръгнем от товарищ путин и се върнем през пет бащици назад, ще стигнем до товарищ Ленин, а той лежи още от 1924 г. в Мавзолея си .... !!!
7
12
 
21
 
! Отговори
бай Танас преди 6 години
А защо не се наредят за снимка петима руски президенти?Не може... Там се управлява до гpoб!
6
14
 
10
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
Никой не ги уважава бившите, ама така са я закъсали с парите, че ги ползват за чучела, да съберат някой долар. Поне половината американци не ги знаят кои са тези.
5
12
 
20
 
! Отговори
Заслугите преди 6 години
Дъртия буш- война в Ирак 1991гМладия буш-война в Ирак 2003,плюс война в Афганистан 2001.Клитън-война в Югиславия 1999г.Обама война в Сирия.... Тръмп-Трдта световна война....
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Batakista kakto vinagi pak piqn.
3
1
 
8
 
! Отговори
До13 преди 6 години
Кое превземане на Ракка, има впредвид. Първото, второто, или третото. Които станаха за седмица. И още не е превзет.
2
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От всичките *** на снимката, само при Картър, сащ не са водили война.. Останалите са масови убийци.
1
16
 
10
 
! Отговори
до 1 преди 6 години
Пропаднала държава е САЩ