Като от холивудски филм: Най-младата в Конгреса на САЩ

Това е 29-годишната латиноамериканка Александрия Окасио-Кортес
17 ное 2018 07:42, Екип на Bulgaria On Air
41

Тя е млада, амбициозна и напомня на звезда от холивудски филм. Александрия Окасио-Кортес е най-младата дама в американския Конгрес, избрана на скорошните междинни избори.

29-годишната жена е от редиците на демократите и е най-младият член на Камарата на представителите в цялата история на Съединените щати.

Още по темата

Латиноамериканката е израснала в работническо семейство в един от най-бедните квартали на Ню Йорк – "Бронкс". Учи икономика и международни отношения в Бостън и работи, за да финансира следването си, разказва Bulgaria ON AIR.

Александрия е изключително амбициозна млада дама. На 22-годишна възраст тя създава издателство, а шест години по-късно побеждава на предварителните избори в Ню Йорк. Тя е участвала и в предизборната кампания на кандидат-президента Бърни Сандърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
58
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Пощуря света, никой не иска да работи, само чакат на помощи. Всичките тия цветни от Бронкс, мъже на по 40 години и нямат един ден трудов стаж и някой трябва да им плаща разходите за живот и медицинските на тях и на семействата им. Да ви звучи познато?
16
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо ни занимавате с членовете на американския конгрес? От посолството ли ви плащат за рекламата?
15
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тук с лопата да ги ринеш шантонерките в порноламента, тая любовница на един, оная на друг и тн. че взеха и министри да стават. Отдавна сме открили демократичните процеси.
14
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В интернет има хиляди истории-млада самотна вдовица живее със синът си и дъщеря си в отдалечена ферма.Най-близките куки са на 60-70 мили.Една нощ няколко черни и правят атака с цел обир изнасилване и убийство.Тя взема полуавтоматичната ловна карабина подава пищака на малкият си син,момиченцето го крият в таванското и докато чакат полиция застрелват бандитите.Всъщност двама застрелват един раняват а оня дето е съгледвач отвън бяга с джипа.Ако нямаха оръжие бандитите щяха да ги изнасилят и убият.
13
0
 
45
 
! Отговори
Гунчо преди 5 години
Още едно доказателство че Светът отива на Майна си Райна...
12
0
 
47
 
! Отговори
След двадесетина ... преди 5 години
...години очаквайте поредната доза самопризнания в стил "Как ме насилваха, когато се опитвах да вляза в политиката!'. За да ги оцените истински - просто запомнете самодоволно-триумфиращата физиономия на тази дама. А после я сравнете с физиономията й след четвърт век. И открийте разликите ;)
11
0
 
52
 
! Отговори
Любопитен преди 5 години
И с какво ще помогне на Америка напълването на Конгреса и сената с жени и цвет.ни?Запазване на етническия мир,може би?
10
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия са с около 200 години след останалия свят.
9
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С интелекта на Сара Пейлин и *** и наглостта на Дженифър Лопес. Неочаквано добра комбинация три федно.
8
2
 
46
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Написаха й сценария да събира гласовете на тъмните и крайните либерали.
7
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намери един 57 годишен да му облизва кахонесите .Чичкото даде пари и я набута в квотите .Сега ще си обере обществената поръчки в района на тройна цена ... нищо няма да свърши ..Абе като всички комунисти дето ги избират в малата бронкс ...Това едва ли ще влезе във филма ама такава е реалноста
6
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много *** и крадлива комунистическа *** дори цветните я намразиха за нула време едва ли ще си изкара мандата
5
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След две години мандат си заминава обратно на плочката .А може и по рано като я хванат в кражба в се пак за комунист говорим
4
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една напълно бе.з.по.лезна кре.с.ла. Ба.ба Пелоси ще я напляска скоро. Не че вече на се карат но истинската борба вътре в партията им тепърва предстои.
3
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и да се напъват сената е на републиканците. През следващите 2 години нищо същественно няма да се случи. Само предизборни ходове. И както на тези избори конгреса ще се обърне след като не покаже никакви резултати.
2
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яко червени каскети.Израснала в бедно работническо семейство.От малка вижда ужасяващото неравенство-работещите имат лежащите на социал имат по-малко.Пламенните и речи привличат милиони граждани.Предимно цветни и минали под дъгата няколко пъти.Отваряне на границите,безплатно всичко (само наркотиците платени,че там ще я гърмят ако си бере и не плаща) квоти за обратни,цветни,инвалиди и мултисексуални.Насърчаване на тъмнички семейства да имат по 5-10 деца.Радос!..А тя ще си купи имение в Ню-Йорк.
1
9
 
35
 
! Отговори
Льольо преди 5 години
готина кака