Минеаполис гори – последиците от протеста след смъртта на Флойд са катастрофални

Протестиращите оставиха само разруха след себе си
Обновена: 29 май 2020 18:00 | 29 май 2020 17:55, Нели Христова
442

Снимка: БГНЕС

Протестите в Минеаполис излязоха напълно извън контрол след смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд,  умрял след като бе задушен под крака на полицай . След като запалиха сградата на полицейското управление, протестиращите нападнаха и много други сгради и магазини. Пламъци се виждаха през нощта из целия град, а котаго слънцето изгря, останаха само пепел, пушек и развалини. Докато репортер на CNN предаваше на живо, една от пламналите сгради рухна зад гърба му.

Още по темата

Доналд Тръмп заплаши, че ако това не спре, полицаите ще започнат да стрелят. Тъй като той публикува предупреждението си в Twitter, то бе маркирано от социалната мрежа като "възхвала на насилието.

След себе си протестиращите оставиха само разруха. На видеа, публикувани в соиалните мрежи, се виждат пушещи сгради, разбити витрини на магазини, изгорени коли. Минеаполис изглежда като сцена от постапокалиптичен филм.

Разграбени бяха и много магазини, банки и аптеки. Граждани взихама стоки от там, други унищожаваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
275
2
 
4
 
! Отговори
Назарет Наисус преди 3 години
Някой фалшификатор е преименувал с фалшиви имена Източната Римска ИмперияА и титлата "фараон" е изцяло фалшива мистифакацияВладетелят на Египет се наричал "ХОР НЕБТИ НИСУТ БИТИ СА РА" в превод Хор на Небето синът на РА то ест СЛЪНЦЕТО и прочиеАз виновен ли съм че на енгелезки се казва вместо Небе-Скай същото Бул-Го.ведоОнея сакси съскали в Англия като такъв език е невъзможено да съществува пък и те са под съмнениеПоложително в буквата "ЕКС" е че в Русия пият всичко на ЕКС тъй че МИР
274
2
 
3
 
! Отговори
Първият....УБИЕЦ преди 3 години
Цветовата ГАМА е базирана на ПСИХОЛОГИЯ и ПСИХИАТРИЯ и ако залагаш само на ЧЕРВЕНИЯ цвят рискуваш СМЪРТНА присъда или затвор доживот ако е забранена1 март ама това е стария 1 марс- месецът а даже и денят на на ВОЙНИТЕДревния Египет имали най-голям култ към ЧЕРНИЯ цвят и сами наричали държавата си ЧЕРНАТА ЗЕМЯ а се кланяли на Богът СЛЪНЦЕ,денят,светлината и прочиеА червеният им цвят символизирал че само ФАРАОНЪТ е УБИЕЦ и абсолютно никой друг египтиянин е нямал право без знанието му да убива
273
10
 
2
 
! Отговори
БУЛГАР МУУУУ преди 3 години
Харесва или не Ви харесва според АНГЛИЙСКИЯ език България е кръстена на името на животното Г"оведо то ест Бик и нито Васил Левски или футболния клуб кръстен на него имат нещо общо с товаОще повече че по абсолютно целият свят се приема за даденост че цветът на Г.оведото е ЧЕРВЕН защото психологията на хората и останалите животни на Земята е абсолютно същата като при Биковете само че при тях нещата са явни а не скритиПрекаляването с ЧЕРВЕНИЯ цвят води до електрическия стол дори в Ю Кей и САЩ
272
1
 
19
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Само ще припомня, че негро на име Майка Джонсън застреля в Далас, Тексас 5 евроамериканеца полицаи през юли, 2016г. в добре планирана стрелба със снайпер. "Протести" нямаше. През 2017г. пак в Тексас, двама полицаи, единият - негро, при арест убиха по същия начин, 46 годишния евроамериканец Дейв Тимпа. След като вече беше починал от задушаване, а ***-ченге явно не знаеше и си правеше шеги него..."ставай, *** те вика за закуска" му казва. Видеото засега е в тубата. "Протести" нямаше!
271
17
 
0
 
! Отговори
! преди 3 години
Поредната фалшива новина. Важно е да има комфорт за пропагандата на раша и плюене по САЩ и ЕС. Стига с тази пропаганда, има някакъв малък протест в САЩ и в България го изкарват едва ли не революция. От корона вируса за 3 месеца в раша са умрели над 20 милиона а над 100 са заразените но това не се споменава в нито една българска медия.
270
0
 
17
 
! Отговори
Лотария Зелена Карта преди 3 години
Търсим меркалии за заселване в САЩ - еднопосочен билет до Минеаполис.Идвайте тук, живота е гот, парите са по дърветата, а ако нямате храна всички магазини са отворени сега.
269
1
 
14
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Едва ли полицаят е убил *** умишлено. Не е възможно да е толкова ***, полицаите минават IQ тест а той е знаел, че е на камери. Трябва да се изчака съдът да си свърши работата. Кардиолог изказа мнение, че е възможно да е било съдов инцидент. Случващият се в момента погром няма нищо общо с протест, това си е активно мероприятие от кошницата на антихристиянските, антиевропейски НПО-та на Сорос и сие. Разбиването на магазини и кражбите на телевизори, колела и касови регистри не е протест...
268
7
 
11
 
! Отговори
Гост преди 3 години
А ние, наследниците на великите Българи, както винаги слушаме и изпълняваме. Носете маски до второто пришествие. Има ли по-малодушно население от българското.
267
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 281Ама най- ме накефи бат Киро в тоя клип последните му думи :" Откъде ви намериха такива гoведа като вас? Най-големият бokклук сред бoклуците ни управлява в момента. Чао!"
266
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дребна но съществена подробност е да се отбележи че протестиращите за човешки права са се разделили на банди и групи които воюват помежду си кой да открадне повече от разбитите магазини и коя банда от кой магазин има право да краде.Има доста пребити и ранени и то не от полицайте ами от схватки между отделните групировки.Поне двама са наръгани с ножове и един ранен с мачете или сатър.И още доста с рани от изгаряния и нарязани със стъкло докато се бутат кой да отнесе повече от гепеното.Смешници
265
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямат корени ве брат, тя може и да е чувала от дядо си че произлизат от Англия и тем подобни-----Ти какви корени имаш бе, клоун? Сигурно и на прадядовците си имената не знаеш. Знаят си историята и кмат документи от поне 200 години тези там.
264
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато ти пускат куршуми от ляво и дясно,щеш не щеш вървиш в пътя!И пищиш за права!
263
1
 
6
 
! Отговори
toto преди 3 години
Тука у наше село като прочетохме новината и се възмутихме страшно силно, чак до небето. Бабите сега учат името на негатива /нали обратното на бял е черен/, а дядовците скърцат с чейнета и точат сърповете. Един магазин имаме на мегдана, ама ще го запалим, в знак на световната загуба на негативчето. Спокойно, Кирето и той беше на събранието и каза, че ще си изнесе стоката, и даже и той ще пали. Ако ни хареса, тръгваме с москветата за майнаполис.
262
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Публикували от полицията някакви кадри от камерите на полицаите , ама толкова цензурирани , че разбира се нищо не може да се разбере . Добре ,че има много камери на магазини и очевидци са снимали , и няма да могат да го потулят случая .
261
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте най- новия клип на Киро Брейка от преди 5 часа в тубата за Слави Трифонов! Направи го на мармалад!Браво, бат Киреее!
260
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На САЩ това им се полага даже повече и то много кратно че да не могат да се оправят 1но десетилетие.
259
4
 
9
 
! Отговори
хмммм преди 3 години
Не че Байдън и Хилари са по-хубави , ама с такива скрити расисти като " рижавият клоун " , какво да се очаква Чета , днес иска да спира ядрените централи на Иран . Санкции ги чакат страните , които им сътрудничат. Не им ли омръзна на САЩ - санкции , войни , преврати , ако не им играеш по свирката. Защо не си погледнат на какво прилича собствената им държава , а тръгнали да оправят останалия свят Дори протежетата им в Хонконг ги молят да се спрат вече , защото ще им навредят
258
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО 275 А ти оня *** щото си много адекватен, затова изтипосваш пост без никаква връзка с темата???Палячовски шмиргел, що не си лягаш че ставаш за срам !
257
2
 
2
 
! Отговори
преди 3 години
Ако в тая полицейска държава бяха арестували убиеца веднага, сега нямаше да сърбат тая попара. Но дойде им акълът в главите, макар и 4 дни по-късно...
256
3
 
7
 
! Отговори
Darti Mudi преди 3 години
Щатите не ги мислете , те са цял континент. Могат да си позволят да затворят два три щата и пак не им пука. Ще си напечатат долари колко си искат и пак са нъмбър уан.