Минеаполис гори – последиците от протеста след смъртта на Флойд са катастрофални

Протестиращите оставиха само разруха след себе си
Обновена: 29 май 2020 18:00 | 29 май 2020 17:55, Нели Христова
442

Снимка: БГНЕС

Протестите в Минеаполис излязоха напълно извън контрол след смъртта на афроамериканеца Джордж Флойд,  умрял след като бе задушен под крака на полицай . След като запалиха сградата на полицейското управление, протестиращите нападнаха и много други сгради и магазини. Пламъци се виждаха през нощта из целия град, а котаго слънцето изгря, останаха само пепел, пушек и развалини. Докато репортер на CNN предаваше на живо, една от пламналите сгради рухна зад гърба му.

Още по темата

Доналд Тръмп заплаши, че ако това не спре, полицаите ще започнат да стрелят. Тъй като той публикува предупреждението си в Twitter, то бе маркирано от социалната мрежа като "възхвала на насилието.

След себе си протестиращите оставиха само разруха. На видеа, публикувани в соиалните мрежи, се виждат пушещи сгради, разбити витрини на магазини, изгорени коли. Минеаполис изглежда като сцена от постапокалиптичен филм.

Разграбени бяха и много магазини, банки и аптеки. Граждани взихама стоки от там, други унищожаваха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


442
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
255
12
 
2
 
! Отговори
Параноя Гонен преди 3 години
Тук написах за филма"БЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА СКАЧАТ" и съвсем НОВИЯ холивудски филм дето БЕЛИ РАСИСТИ крадят телата на ЧЕРНАТА РАСА защо са НЕПОБЕДИМИТогава исках да кажа че всички спортове са за ЧЕРНИТЕ и е СМЕШНО СЛАБОТЕЛЕСНАТА БЯЛА РАСА да претендира че от нея стават спортисти като куриозите-боксьори Волен,Пулеви или Стоичков и Пеневи и прочиеБойко,Кралев,ЦСКА работят за ВИСША ЧЕРНА РАСА и краят на БЯЛАТА расаТо се знае от ПОБЕДАТА на ЧЕРНИЯ на Хитлерова ОЛИМПИЯ БЕРЛИНРОБ ИНДИАНЕЦ е НЯМАЛО
254
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 270 това е протест за безчинствата на полицията, бе капууут!В Атина преди години като убиха 2-*** студенти полицаите, гърците опожариха по същият начин центъра и разплячкосаха магазини. Това се нарича протест, А не мародерство- каквото изглежда.
253
7
 
14
 
! Отговори
глупави черни маймун преди 3 години
Смотани маймуни, горят, трошат, грабят и после реват за права и как трябва да ги боготвориш. Логика и половина, дай да ограбим невинни хора и да им развалим живота...
252
4
 
5
 
! Отговори
За неразбралите преди 3 години
Магазините са изринати за да може да се покаже на полицията им че не е възможно да опази мира и спокойствието, нали това им е работата. Как ще пазят като хладнокръвно убиват цивилни? Е сега да опазят руините.
251
7
 
7
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Когато подадеш пръст на роба и неграмотника , очаквай да ти отхапе ръката ! Никой не им е виновен на хамериканците - кой ги караше да махат робството? Сега да се сърдят на себе си - решиха , че са равни !
250
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друга красива иранка..Nazaнin Boniadi...***!
249
0
 
2
 
! Отговори
мисля ,че преди 3 години
До Анонимен 251 много идеализирано гледаш на нещата Ама реалността се оказва съвсем друга - за нула време може да бъде екзекутиран човек пред посред бял ден . И то от полицаи
248
3
 
7
 
! Отговори
Честит сбор преди 3 години
Когато прекалиш с диктата,робството и гаврите с населението,дадеш власт на СЗО и пси-хо-пати като Бил Гейтс - ето го резултата.Не може да обучаваш шизота в униформи да убиват инакомислещите,и да не си береш плода на труда.Кой каквото посее - това ще ожъне.Не е случайна тази мисъл.Така трябва да стане и тук.
247
2
 
5
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Някак си все повече ми харесва САЩ! Особенно когато започват да се трепят помежду си!
246
4
 
5
 
! Отговори
за Иранките преди 3 години
Иранките изобщо не са красиви.Иран е държавата с най-много козметични операции на жените.Повечето от иранките са с голям кокал, трътлести и с еднотипни гърбави носове с големи джуки.Жените, които имат пластични операции си режат носа и заприличват на тpaвеcтити.Има и много красиви, но не повече от 5%.Обективно, имат добродетел, че са образовани и високата научна степен е в култ там.Свестните се женят за иранци, а *** и сметкаджийките могат да вземат чужденец.
245
0
 
15
 
! Отговори
Плевенски преди 3 години
Останах ужасен ,когато по руската телевизия излъчиха как чернокожи пребиват жена в инвалидна количка само защото е бяла! Защо ли нашите телевизии не го показват или поне коментират...
244
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
от 256 до 255 Сещам се веднага за една иранка певица Клаудия Линкс!Аре кажи че не е красива....
243
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Задържали са го най-накрая ченгето-психопат , ама не пишат дали и какви обвинения са му повдигнали . А другите 3-*** кога ....
242
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 255 Май ти не си!Я виж как изглеждат иранките бе.
241
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не случайно иранките са едни от най- красивите на света"Бе ти нормален ли си.......
240
0
 
1
 
! Отговори
Абе... преди 3 години
хубава работа, ама...Толкова по въпроса.
239
0
 
0
 
! Отговори
USA преди 3 години
До Анонимен 250Значи аз те обиждам така ли?Аз ако почна да те обиждам изобщо няма да се спра, не си спомням да съм те обиждал на мишка, ама айде, предполагам че си някакъв ***.Също явно имаш някакви гадателски способности и реши че съм ***, пак грешка.Айде със здраве и недей се пенявай толкова.
238
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Mного лични нападки като гледам. Признак е на ... знаете какво.Не се коментира по същество.
237
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До размислиНяма нищо сбъркано. САЩ предоставя на хората възможност да направят от живота си това което могат. Това е красотата на американската реалност. Ако си некадърник няма да е красиво, да.
236
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до USAMишка мaлоумнa, като нямаш аргументи започваш с нападките?Типично за сoрoсоидните ***!