Обама оцени Тръмп: 170 000 мъртви и милиони загубени работни места

Настоящият президент не бил на висотата на поста си
59
Обама оцени Тръмп: 170 000 мъртви и милиони загубени работни места
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп не бе на висотата на поста, който заема, и последиците са тежки - десетки хиляди жертви и милиони загубени работни места заради пандемията от коронавирус. Това заяви бившият президент на САЩ Барак Обама във видеообръщение на Националния конгрес на Демократическата партия, излъчван на живо по Си Ен Ен, съобщи БТА.

Още по темата


"Никога не съм очаквал моят приемник да приеме визията ми или да продължи политиките ми. Надявах се обаче, че Доналд Тръмп може да покаже някакъв интерес в това да вземе поста си на сериозно; че може би ще почувства колко тежък е този пост и ще почита демокрацията, която му бе поверена да се грижи за нея. Но той така и не го направи", каза Обама.

"Тази нощ ви моля да повярвате в способността на Джо и Камала да изведат тази страна от мрачните времена и да я направят по-добра", отправи призив Обама.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
15
 
! Отговори
42 преди 3 години
Демократите щяха да спрат и коронавируса...
18
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обама, дето компрометира нобеловата премия, да не се обажда. Точно той няма право да говори за жертви и мъртви.
17
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори блатная не би искала да се заиграва с този индивид.
16
12
 
18
 
! Отговори
ох мамо преди 3 години
Точно пък ...тръгна да дава оценки, който срещу един банан правеше каквото му се нареди! А той колко хиляди невинни животи погуби в близкия изток? А за здравната му реформа какво да кажем - вижда се до къде я е добутал. До под кривата круша. Да трябва да изплащаш цял живот една операция.
15
0
 
3
 
! Отговори
До 12 преди 3 години
Понеже ми изтриха коментара. В worldometer има статистика за САЩ по щати.
14
16
 
26
 
! Отговори
Анти-либераст преди 3 години
Мимунката се объркала...пак. Точно Тръмп създаде милиони работни места, отрасли които мимун с байдъната затвориха (заради т.нар. зелени проекти) и унищожиха стотици хиляди работни места, Тръмп ги преотвори и възобнови. Мимунката с байдъната направиха тежки поражения които Тръмо оправи с по малко от 4 години управление. За мъртвите от коронавируса...да се обърнат към приятелчето си Куомо и да го питат точно той колко народ умори заради мало..ум..ните си регулации и "мерки".Либерастите са до тук
13
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Строи стената и изтегля войски от близкия изток? Кое друго обещание не е изпълнил?"Не строи а поправя вече готова стена и НЕ Мексико НЯМА да плати за ремонта......не изтегля войски а ги предислоцира........други лъжливи твърдения?
12
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ще ги отнесе на изборите на есен и то с много по - голяма преднина от предния път. Обама беше Ок с работните места заминали за Китай, казваше трябва магия за да се върнат.Ок ,Тръмп е магьосник , той върна много работни места. Обама удвои дълга на Сащ за мандата си , ако това е управител на държава , то аз съм Елон Мъск. Ако Обама управлява Сащ 30г банановата република е уредена. Но на него така си му харесва, на бананата му е най - хубаво и най - хубавата музика идва от джамията, нали Обам
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е варианта на Нинова , а хората му от BLM и антифа са нашите нападатели на деца.
10
8
 
5
 
! Отговори
Не са преди 3 години
Не са подтрадали май тежко виж статистикатаПо-добре
9
6
 
21
 
! Отговори
До 8 преди 3 години
Защо тогава щатите на демократите като Калифорния и Ню Йорк са най-тежко пострадали от епидемията?
8
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Повечето американци не бръснат за слива демократските приказки от 1001 нощ.Това е много добър показател!
7
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Муахахахахахаааа!!! Този освен ***, е и крайно нагъл! Каква ти визия бе тъпчо...?? Ами нали ти беше машата в ръцете на визионерите, които предадоха най-великата държава в ръцете на глобалния финансов капитал ??? Я бързо гълтай хапчетата за амнезия !!
6
17
 
8
 
! Отговори
Ако беше Обама преди 3 години
Нямаше да има никакви жертви и безработни в момента следствие ковида защото:Имаше агенция за защита на здравето, която тръмп разпусна. Работата и беше превенция, щяха да локализират първите случаи и изолират а не като сега 3-4 месеца безконтролно разпространение което доведе до липса на всякякъв контрол в момента.Имаше контрол над СЗО за сметка на това тръмп изобщо не знаеше за СЗО докато не се издъниха. Имаше субсидии за ваксини и лекарства сега няма, затова няма и ваксина все още. Още много
5
7
 
6
 
! Отговори
Боби преди 3 години
Архангел, забравил си хапчетата, както и явно твоят любимец Перчема :)
4
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-забавното в случая е, че ляволибералните медии реват защо цветнокожите (електората на демократите) са най-засегнати от епидемията.
3
16
 
5
 
! Отговори
Тъмно средновековие преди 3 години
Америка сега е във своето тъмно средновековиеИли ще последва ренесансИли ще изчезне като държаваТова е избора в момента
2
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не съм му адвокат на тромпета ,но ми е интересно Обама какво щеше да направи, ако беше президент сигурно починалите щяха да са по-малко, така ли???
1
29
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На недоразумението в белия дом му остават по-малко от 80 дни и дезкрайни съдебни дела след това........четири години гледахме психически неуравновесен клоун.