Като за последно: Тръмп помилва свои бивши съветници

Сред тях са Пол Манафорт, Чарлз Къшнър – баща на зет му
24 дек 2020 08:10, Елка Василева
29
Като за последно: Тръмп помилва свои бивши съветници
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Доналд Тръмп помилва бившия ръководител на предизборната си кампания Пол Манафорт, предаде Асошиейтед прес.

Освен Манафорт Тръмп помилва също и бащата на зет си Джаред Къшнър, Чарлз Къшнър.

Още по темата

Тръмп помилва и бившия си сътрудник Роджър Стоун.

Помилването на Манафорт и на Стоун подчертават решимостта на президента да използва властта си през последните дни от своя мандат, за да помогне на своите бивши сътрудници, за които смята, че са били осъдени несправедливо.

Тръмп помилва във вторник и Джордж Пападопулос, бивш сътрудник в предизборния му щаб, който пледира виновен в разследването на руската намеса в президентските избори в САЩ през 2016 г.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
24, пфф, и защо му е на байдън да сваля правителството на Венецуела? Те са в същия отбор. Няма шанс там. Кому..ноид...ните при..мати няма да се цакат едни други.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
26, и двамата байдъновци и те, че май техните престъпления надхвърлят далеч тези на килърито.
21
0
 
1
 
! Отговори
пфф преди 3 години
Всички дето сега се правят на мъже на Тръмп след 1г ще реват много. Ердоган, оня от Иран, Северно корейчето и една камара други лигльовци сега се правят на мъже, ама като военната индустрия на щатите каже на изкофелия Байдън да почне война, той ще се подпише зад всичко и после гледайте 2021/2022 какво ще стане. Иран, Венецуела, Йемен, Турция, Сирия, Бразилия, Либия - все държави за които Байдън каза че "правителствата трябва да бъдат свалени". Да видим от къде ще започнат.Аз залагам на Венецуела
20
2
 
1
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Ще ревете за Тръмп.Байдън отсега разписва програми за милиони,за защита на джендърите в Пакистан и Афганистан.Следващите траншове ще са за правата на индийците в България и Източна Европа!
19
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Килъри имаше 3.5 млн повече гласове" по пощата, пратени 1млн. , върнати 20млн. Тоя филм вече и на бебоците омръзна .
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АхмедТъкмо се канех да напиша същото. Единомислие! Тоя спокойно може да обърка Деня на Благодарността с някое друго събитие.
17
4
 
3
 
! Отговори
Ахмед преди 3 години
Да не ги е взел за Пуйки та ги помилва.
16
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докога ще съдят нормалните мъже че ползват ***?
15
6
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
като видя, че няма шанс за 2ри мандат и започна да си показва истинското лице (оранжево) :D
14
4
 
11
 
! Отговори
Егати обидата! преди 3 години
Абе, тези съветници да не са пуйки че да ги помилва точно преди Коледа бе???!!!
13
9
 
4
 
! Отговори
Гладен Журналист преди 3 години
Помилавани са тези които бяха уличени в измислени престъпления от разследването на Мулер. А това тъй наречено разследване, се разследва вече от специален прокурор, заради установени криминални престъпления по време на разследването. Знам че е трудно да се смели това от тъй наречените журналисти на копанка с кокълчета! Затуй и станаха за смях.
12
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
а сват му за какво е бил осъден тои е евреин за да го помилва
11
8
 
6
 
! Отговори
БАБА преди 3 години
Нищо чудно следващата Мумия да се укаже по глупав от него.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безумно *** верно е.Имаше всички шансове да спечели изборите.Заради дебилизмът си допусна разпространение на коронавирус обясняваше как "няма нищо" и на дебатите непрекъснато се подиграваше и прекъсваше Джо Байдън.Загуби много гласове.Голяма част от американците гласуват по впечатление една приятелка живееща в САЩ коментира,че на дебатът Тръмп се държал като "дебела ,ядосана чернокожа правеща скандал в магазин за евтини хранителни стоки" Е никой няма да гласува за тоя самовлюбен ****т
9
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Регън беше още по глупав от Тръмп, както и Джордж Буш-младши, а маймункатаа Обама беше най - послушната мишка!
8
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Тръмпо беше снимам с пачки и пистолет на нощното шкафче, понеже е пуснал в Белия дом hуrvе без да е регистрирано от охраната, сега щеше да се нуждае той самият от помилване за престъпления срещу националната сигурност и укриване на доходи . Тук Тиквата даже не е разпитан.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да е уважавам нито в САЩ нито по света, след като всички знаят че се добра до писта с изборни машинации у с подкрепата на Путин.Само за протокола - Килъри имаше 3.5 млн повече гласове.
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се има предвид, че Тръмп не е бил политик и създаде токоз смут за 4 години, а в Бългрия всички хора в оправлението са като него. Няма как да се оправим като държава, освен един друг да се оправим...
5
18
 
27
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Тръмпира ще остане в историята на САЩ като най-глупавия им Президент. По-голям неадекватник никога не се е добирал до Белия Дом
4
3
 
16
 
! Отговори
dmx преди 3 години
Трябваше да помилва и Харви Уайнстейн