Шварценегер намекна, че баща му е бил нацист, критикува Тръмп

"Отраснах, обграден от съсипани хора, които пиеха, за да забравят вината си“
11 яну 2021 08:19, Елка Василева
161
Шварценегер намекна, че баща му е бил нацист, критикува Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

Американският актьор Арнолд Шварценегер, който е роден в Австрия, намекна за нацисткото минало на баща си в емоционален призив към американците за единство. Освен това той нарече Доналд Тръмп "най-лошия президент" в историята на САЩ.

Бившият републикански губернатор на щата Калифорния публикува видеопослание в Тwitter след насилието на Капитолия, което определи като опит за държавен преврат, подбуден от президента Тръмп.

"Сряда бе Кристалният ден тук, в Съединените щати. Счупените стъкла бяха тези на Капитолия", казва със сериозен вид 73-годишният Шварценегер, седнал зад бюрото си.

"Отраснах, обграден от съсипани хора, които пиеха, за да забравят своята вина, че са били част от най-лошия режим в историята", доверява легендарният културист в явен намек за нацисткото минало на баща си.

Още по темата

"Никога не съм споделял това толкова публично, но моят баща се прибираше пиян, един или два пъти в седмицата, и крещеше, биеше ни и караше майка ми да се страхува", разказва той.

Шварценегер не заявява изрично, че баща му е бил нацист, но допълва, че не го обвинява, защото "моят баща, подобно на нашите съседи, е бил заблуден от лъжи и аз зная докъде стигат този вид лъжи".

"Президентът Тръмп се стремеше да обърне резултата от едни избори, които бяха честни. Той опита държавен преврат, като заблуди хората с лъжи", казва Шварценегер, чието послание бързо придоби популярност в интернет.

Актьорът, прочул се с ролите на Терминатор и Конан Варварина, все пак изразява задоволство, че Тръмп "скоро ще има стойността на стар туит", визирайки завършващия на 20 януари мандат на американския президент, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако 60 съдилища плюс върховния съд на САЩ потвърдят че лъжеш че си спечелил изборите и се криеш зад президентския имунитет това е поведение на една шушумига която няма нищо общо с демокрацията. Чест прави на американското правосъдие особено на Върховния съд където има 6 републикански назначения срещу 3 на демократите че единодушно отхвърли лъжите на Тръмп. Представете си че в Русия Путин обяви че изборите са фалшифицирани, съдиите веднага ще си счупят краката да доказват тези фалшификации.
51
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Позволявам си да не слушам съвети от австриец с фамилия "Чернонегров". Предполагам, че баща му е бил свестен човек, но вероятно е трябвало да пие по-малко и да бие повече сина си.Що се отнася до кариерата на въпросния: бяга в чужда страна, става мускулест, един хомо продуцент го взима под крилото си и го прави "звезда". После тази напомпана физически звезда я правят губернатор, сиреч говорител, решенията ги взема друг. И сега вадят тази опаковка, да ни учи на ум и разум.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До УчуденНяма какво да се чудиш господин сибирски ***.
49
21
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Тръмп се опита да повтори маршът на Мусолини към Рим, ама ич не му се получи на слугата на Путин :)))))))))) Да бега към Москва докато може, после ще е късно.
48
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Арни знае ли какво е изпълнителна заповед 13848?
47
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този е поредния глобалист жидолюбец. Хората са пиели не защото са се чувствали виновни, а от мъка! Повечето са знаели какво ще стане. Отидете да го видите сега в Австрия. Това европейска или арабска страна е ще прецените сами. Тежко е да се гледа. За това пият хората...
46
9
 
20
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Това е много добре. Съветвам всички хора да помнят кои хора са срещу Тръмп. Това са врагове не само на нас и близките ни, но и на цялото човечество.
45
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп със сигурност ще влезе в затвора, само миналата седмица успя да заработи 10-15 годинки затвор. Единствените които могат да спасят Тръмп в създалата се сложна ситуация са Българското Тръмп общество. Огнян Дъскарев може да го скрие в мазето си като верен ятак и горещ привърженик на Тръмп.
44
2
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До Анонимен ....Аууу тва демократичните фашисти сте мно зле бря :))))))))))))))))))))На Тръмп дядо му е мигрант от Германия но не е нацист....Уаааахаххааааааааа, ти да видиш 1885г. какъв фашист е бил на Тръмп дядо му :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Зле, по-зле, най-зле, ... руски форумен фашист-путинист :)))))))))))))))))))))))))))
43
4
 
23
 
! Отговори
V преди 3 години
Навремето Австрия беше известна с Адолф Хитлер и Арнолд .Сега Австрия е известна с Кончита Вурс . Ама важно е да има банани ;)
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Храмът на Юпитер е етруски храм, който е запазен и до днес. Там са се скрили сенаторите заедно с Брут след като убиват Юлий Цезар. От този хълм идва израза "И ти ли Бруте".Още един интересен факт е че когато галите навлизат с превъзхождаща бройка и обграждат Рим, тръгвайки да се катерят по стените, гъските от храма на Юпитер започват да крякат и така събуждат римляните и те взимат нещата в свои ръце.
41
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И бившото вице на Джордж Буш мл. Колин Пауъл се отрече от Републиканската партия.Ето , ето че БСП не са единствените на света. Случва си и при "стожера на демокрацията" в Света - САЩ. Разцеплението е започнало.
40
12
 
22
 
! Отговори
Учуден преди 3 години
Не знаех, че американците са толкова фалшиви хора. Такова чудовищно предателство на ръководител от ранг на Президент е отвратително и човек трудно може да го понесе. Тръмп е предаден не само от съпартийци, но и от най-приближени от хранилката наречена власт. Срам и позор! Но това само издига Тръмп над тези мижитурки! Той ще се върне с гръм и трясък, но по-мъдър и предпазлив, а не само смел и решителен. Треперете безгръбначни човечета!
39
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще каже каквото му кажат, само и само да участва в намалянето на популацията от ***, които си бият ваксина ! Но ще се разбере до година , две ! Ще видите !
38
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както знаете вече, Капитолий е много интересно място. Там имало два храма: един е бил храма на Юнона Монета, върху чийто руини е издигната църквата "Санта Мария ин Арачели" Богородица от Небесния олтар, където се съхраняват мощите на майката на император Константин, този който решава относно християнството. Другият е храмът на нейния брат и съпруг Юпитер. Юпитер и Юнона са деца на Сатурн и Опс, Юпитер и Сатурн се сляха преди десет дни и образуваха т.наречената от всички медии "Витлеемската звезд
37
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 57Демокрация има, защото свалиха от власт нациста Тръмп. Нациста се опита да повтори подвига на Хитлер от 1923г който атакува Райхсвера в Мюнхен неуспешно както колегата му Тръмп се опита да заграби властта чрез щурм на Капитолия след като се провали на изборите. А че се провали на изборите го каза последната инстанция в демократичните държави съда. Ако Тръмл беше наистина демократ трябваше да приеме решението на съда вместо да организира пуч.
36
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лешоядите подушват пиршество и излизат един след друг.Нямате ли усещането, че сега мнозина републиканци ще се пробват да седнат на мястото на Тръмп.? Арнолд досега не бе наддавал глас, но и той се включи в надпреварата.
35
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изложи се на стари години, явно анаболните стероиди не прощават.
34
8
 
9
 
! Отговори
Брей преди 3 години
Ако се съди по коментарите Бай *** много разбира от политика... демократи, републиканци... Скрийте се някъде по-добре.А що се отнася до Шварценегер може само да мечтаете да направите една хилядна от това което той е направил.Не е важно на кого какви са му родителите, важно е кой какво е постигнал сам!!!
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По вероятно нарцист,като всички нарциси пияни от самолюбие.