Шварценегер намекна, че баща му е бил нацист, критикува Тръмп

"Отраснах, обграден от съсипани хора, които пиеха, за да забравят вината си“
11 яну 2021 08:19, Елка Василева
161
Шварценегер намекна, че баща му е бил нацист, критикува Тръмп
Снимка: архив, БГНЕС

Американският актьор Арнолд Шварценегер, който е роден в Австрия, намекна за нацисткото минало на баща си в емоционален призив към американците за единство. Освен това той нарече Доналд Тръмп "най-лошия президент" в историята на САЩ.

Бившият републикански губернатор на щата Калифорния публикува видеопослание в Тwitter след насилието на Капитолия, което определи като опит за държавен преврат, подбуден от президента Тръмп.

"Сряда бе Кристалният ден тук, в Съединените щати. Счупените стъкла бяха тези на Капитолия", казва със сериозен вид 73-годишният Шварценегер, седнал зад бюрото си.

"Отраснах, обграден от съсипани хора, които пиеха, за да забравят своята вина, че са били част от най-лошия режим в историята", доверява легендарният културист в явен намек за нацисткото минало на баща си.

Още по темата

"Никога не съм споделял това толкова публично, но моят баща се прибираше пиян, един или два пъти в седмицата, и крещеше, биеше ни и караше майка ми да се страхува", разказва той.

Шварценегер не заявява изрично, че баща му е бил нацист, но допълва, че не го обвинява, защото "моят баща, подобно на нашите съседи, е бил заблуден от лъжи и аз зная докъде стигат този вид лъжи".

"Президентът Тръмп се стремеше да обърне резултата от едни избори, които бяха честни. Той опита държавен преврат, като заблуди хората с лъжи", казва Шварценегер, чието послание бързо придоби популярност в интернет.

Актьорът, прочул се с ролите на Терминатор и Конан Варварина, все пак изразява задоволство, че Тръмп "скоро ще има стойността на стар туит", визирайки завършващия на 20 януари мандат на американския президент, предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Два пъти героя на СССР и три пъги героя на Русия Тръмп ще бъде импийчнат тази седмица поради много причини, но има 2 основни. Първата е че след импийчмънт се забранява пожизнения достъп който имат президентите до секретна информация (иначе със сигурност ще я продава на Путин) и втората е че няма право да се кандидатира за втори президентси мандат.
31
5
 
8
 
! Отговори
До 57 преди 3 години
Истинска демокрация няма никъде! Демокрацията е една невъзможна измишльотина.Демокрацията и комунизма са двете страни на една и съща монета!
30
4
 
6
 
! Отговори
Няма да мине номера преди 3 години
Извънземните са внедрили тук и се опитват да ни превземат но скоро ще бъдат разкрити и всички хора ще им видят грозните извънземни мутри.
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Истински демократи и демокрация има само в Републиканската партия."Да, много от републиканците превъзмогнаха партийната си принадлежност и на импийчмънта тази седмица ще гласуват срещу Тръмп.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Шварзенегер = RINO = Republican In Name Only
27
8
 
3
 
! Отговори
Тръмпинатори преди 3 години
Верно ли сте толкова прoсти те не може да проверите поне какви са убежденията на Шварценегер? Той е републиканец. Нормалните хора интересуващи се поне малко какво се случва по света дори няма нужда да проверяват...
26
2
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До Анонимен ....ДОНАЛД ТРЪМП СЪЩО Е СИН НА ГЕРМАНСКИ ЕМИГРАНТ.......Алоууууу, тва руските фашисти сте много зле бря :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))На Тръмп още дядо му е мигрант - по времето на златната треска....
25
16
 
3
 
! Отговори
Баси преди 3 години
Феновете на тръмпо са същите реднеци като тези на боко тиквата и дпс - необразовани чиляци.
24
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"От една страна долу горе равен електорат, електрите и те 55/45, но 99% от медиите по целия свят, не само в щатите е против Тръмп!?"Е ти какво очакваш??? Да подкрепят съветите му за дезифектант против корона ли? Ми те и другите му думи и действия са също толкова абсурдни, ама сте облъчени!!!
23
10
 
6
 
! Отговори
Тръмпинатори преди 3 години
Шварценегер е бил губернатор от Републиканската партия. Всеки нормален представител без зависимости от тази партия се разграничава от орангутана. Само *** във форумите още ***...
22
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бащата на Шварценегер е бил нацист и след това е изпитвал чуство за вина заради Хитлер и неговата политика. Не виждам как нахалното перде Тръмп а още по-малко неговите необразовани фенове ще изпитват чуство за вина заради расизма и нацизма който проповядват.
21
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Арни и ти ли бе продажно човече!За да впрегнат всички медии, огромна част от известните актьори и певци, инфлуенсъри и общо взето кой ли не в тази огромна масова пропаганда срещу републиканците, не им е чиста работата на демократите.От една страна долу горе равен електорат, електрите и те 55/45, но 99% от медиите по целия свят, не само в щатите е против Тръмп!?
20
13
 
8
 
! Отговори
Трениращ преди 3 години
До пецатаНапушен ли си или какво?Много са ми интересни *** като теб, дето никога нищо не са направили в живота а пък плюе по велики хора :DМного можеш да научиш от Шварценегер ако имаш достатъчно акъл да прочетеш малко за него.
19
15
 
3
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Терминатора е време да се намеси с едно голямо пушкало и да го набута на русия перчем...
18
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук има много прости и комплексирани индивиди, същите проста.ци като феновете на Тръмп в САЩ.
17
8
 
11
 
! Отговори
Оруел преди 3 години
Щом цензурират американския президент, свобода та на словото напълно умря!Новговорът се заражда,а с него и глобофашизма!88107
16
12
 
20
 
! Отговори
Ти си посмешище! преди 3 години
До пецатаШварценегер е тръгнал от бедно семейство в държава която е била разрушена от войната и след това е постигнал повече отколкото може да си представиш!Най-великия в културизма, най-голямата звезда в екшън филмите, много успешни бизнеси, създател на Арнолд Класик (най-голямото шоу за силови спортове), губернатор на най-силния щат в щатите, и по междудругото е отгледал 5 деца. Така че айде....
15
5
 
6
 
! Отговори
ФЕН преди 3 години
До пецатаНе само този , Робърт де Ниро също , и доста други са левичари , пффффф!
14
16
 
18
 
! Отговори
пецата преди 3 години
жалко , много му се кефих но от както е политически обвързан стана за посмешище
13
19
 
30
 
! Отговори
abe преди 3 години
Гледайте видеота от протестите. Това с тези, които чупеха прозорци, за да влязат беше, за да изкарат, че са влезли със сила. Реално по-голямата част от протестиращите бяха пуснати без бой през вратите и не са влизали през счупени прозорци. Това беше тотално нагласено събитие, с цел дискредитиране на Тръмп. По време на влизането на протестиращите, Тръмп е изнасял реч на 2 км от там. Неговите привърженици са били там и са го слушали, а не са влизали в Капитолия в този момент.