Белият дом назначи първия "полово гъвкав" съветник в правителството си

Сам Бринтън е известен с това, че популяризира различни фетиши
17 фев 2022 15:08, Нели Христова
306
Белият дом назначи първия "полово гъвкав" съветник в правителството си
Снимка: Instagram

Администрацията на Байдън нае първия нон байнъри човек на ръководна позиция във федералното правителство. Сам Бринтън ще служи като заместник-помощник-секретар по отработеното гориво и отпадъците в офиса по ядрена енергия към Министерството на енергетиката.

Бринтън, който използва местоимението "те", казва в публикация в LinkedIn, че вярва, че ще бъде "първият полово гъвкав човек в ръководството на федералното правителство".

"В тази роля ще правя това, за което винаги съм мечтал, като ръководя усилията за решаване на предизвикателствата на нацията с ядрените отпадъци", пише Бринтън. "Ще направя всичко възможно, за да вкарам новаторска мисъл в тази държавна роля."

"Да, знам, че няма да е лесно. Да, осъзнавам, че това е огромно предизвикателство. Да, готов съм да го поема", добавя Сам. "Не можете да разберете колко съм развълнуван. Нервен, но толкова развълнуван".

Малко се знае за личния живот на Бринтън.

Бринтън, който има магистърска степен от Масачузетския технологичен институт (MIT), пише в биографията си в LinkedIn, че работи за "решаване на световните предизвикателства с #NuclearWaste и защита на ЛГБТК младежите от #ConversionTherapy."

В момента Сам Бринтън работи като директор на глобалната политическа стратегия в Deep Isolation, компания за обезвреждане на ядрени отпадъци. "Те" също са работили за проекта Trevor, група, която работи за предотвратяване на самоубийствата на гейове и транссексуални. Докато бяха в проекта Trevor, те работеха по кампанията "50 законопроекта, 50 щата", която работи за забрана на терапията за преобразуване на гейове.

Заместник-помощник секретарите в агенциите на кабинета обикновено са длъжности на ниско ниво, които не изискват потвърждение от Сената, но акаунтът в Twitter Libs of TikTok публикува снимка на Бринтън, облечен в токчета с американски флаг и блестяща рокля, докато стои над трима души, играещи роли на кучета.

Изображението привлече внимание и критики срещу ЛГБТК+ обществото.

Бринтън e непоколебим по отношение на правата на ЛГБТК+ хората и има история на популяризиране на сексуални фетиши и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни. "Те" изнесоха лекция за "изследването на фетиши" в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г. Бринтън разказа за собствения си опит с "играта на кученца", доминацията и как безопасно да душиш партньора си.

"Те" разказва за едно преживяване как обича да връзва партньора си като маса и да вечеря върху него, докато гледат Star Trek.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
202
0
 
0
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
По-долното изяснява всичко
201
0
 
0
 
! Отговори
Каракольо преди 2 години
Бринтън e непоколебим по отношение на правата на ЛГБТК+ хората и има история на популяризиране на сексуални фетиши и изкривявания, свързани с ролевите игри с животни. "Те" изнесоха лекция за "изследването на фетиши" в Политехническия институт Rensselaer през 2017 г. Бринтън разказа за собствения си опит с "играта на кученца", доминацията и как безопасно да душиш партньора си."Те" разказва за едно преживяване как обича да връзва партньора си като маса и да вечеря върху него, докато гледат Star
200
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
работи за забрана на терапията за преобразуване на гейове. ... Ама щоооо?
199
0
 
3
 
! Отговори
Бай Ставри преди 2 години
Гъвкавите са на почит, но бързо ги изхабяваме.
198
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хетеро, гей или бисексуални, не е проблем. Поне за мен . Проблема е когато си сбърканяк. Вие последната част от текста прочетете ли ? Вместо да се предостави необходимата помощ, ние ги институционализираме, даваме им права, име , наричаме всички други *бинарни* /що за простотия/, задължаваме останалите да влизат в играта им .
197
0
 
10
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
Именно да, затова са го издигнали и избрали за "заместник-помощник-секретар по ОТРАБОТЕНОТО ГОРИВО и ОТПАДЪЦИТЕ",. най вече Второто ;-)
196
0
 
26
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Всяка една могъща империя рамо или късно се срутва от вътре, от само себе си, вид имплозия. Рим, Османската... И последните години от живота й са най-трудните и най-отблъскващите.
195
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тръмп сигурно е още в безсъзнание!
194
0
 
21
 
! Отговори
ToPhD преди 2 години
Повръщам!
193
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
АнтиТревор група няма ли? За насърчаване самоубийствата на гейове и трансформатори?
192
0
 
16
 
! Отговори
Samo minavam преди 2 години
И тоя нещастен съединител, се е родил от любовта, на мъж и жена. Демократи, сър
191
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Марсел Попов - Да и какво от това ?! Ела да ме напляскаш , да видим колко си "гъвкав" !
190
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този ще бие Руснаците и ще спасява света ?!
189
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, не мразете този нещастен човек. Той просто е играчка в ръцете на господарите си, които служат на техния си господар-един с рога и опашка дето мирише на сяра.
188
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е като от филм на ужасите.Гъвкав момък с гъвкав мозък.
187
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 192 "той извратен от малък, баща му виновен." Ами, да, точно така е. Баща му го е увредил психически, както е видно и, да, баща му е отговорен затова, че синът е с отклонения. Друг е въпросът, че тоя човек има нужда от терапия, а не да се афишират и популяризират извращ.енията като нещо нормално. Ако баща му не го беше малтретирал жестоко, защото като дете е казал, че харесва момчета, най-вероятно щеше да израстне като съвсем нормален човек с хо.мосек.суална ориентация.
186
2
 
3
 
! Отговори
Ovi преди 2 години
До анонимен 185Ти откъде си сигурен, че наистина е бил малтретиран? Не всичко,което четеш в нета е истина...те мое напишат статия каквато и да е, що вярваш? Не е ок това, полово гъвкаво нещо, звучи и изглежда като зле клониран *** сиамски близнак.
185
0
 
20
 
! Отговори
Ovi преди 2 години
Колкото по-гъвкав, толко по-самодостатъчен... . Да си стои там, да си амка бубата сам на себе си и да си се гъвкавее в сената. Дърти сенатори с фетиши колко щеш.
184
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там по високите етажи на властта са презадоволени от живота и почват да се развращаватДокато някои работят и се чудят откъде да изкарат някой лев
183
0
 
33
 
! Отговори
Здравейте полово преди 2 години
Гъвкави фенове на САЩ гълтате ли а?