Десетилетия наред САЩ крили, че имат НЛО кораби?

Днес се състоя изслушването на новата комисия в Конгреса
27 юли 2023 22:00, Нели Христова
298
Десетилетия наред САЩ крили, че имат НЛО кораби?
Снимка: Pixabay/Peter-Lomas

Трима висши ветерани от военновъздушните сили и разузнаването ще свидетелстват под клетва за своите знания от първа ръка за НЛО в първото по рода си изслушване във Вашингтон.

Подполковник Райън Грейвс, бивш пилот на F-18 с повече от десетилетие служба във ВМС на САЩ, ще свидетелства, че неговата ескадрила редовно е откривала неидентифицирани летящи обекти, докато е била разположена край бреговете на Вирджиния през 2014 г.

Във встъпителното си изказване Грейвс ще каже, че повечето от обектите са били засечени на радара, но пилотите "от време на време" са ги виждали със собствените си очи. Подполковник Грейвс ще даде информация, че те са станали толкова чести, че „с течение на времето наблюденията на НЛО са станали публична тайна сред пилотите“.

При една близка среща два реактивни обекта са били принудени да се отклонят, за да избегнат удара в обект, който изглеждал като „тъмносив куб в ясна сфера“.

Заедно със свидетелските показания на Грейвс, Конгресът ще изслуша разкази от първа ръка от ветеран пилот на американския флот командир Дейвид Фраейвър, свидетел на НЛО през 2004 г.

Ветеранът от военновъздушните сили и разузнаването Дейвид Груш, който направи стряскащи твърдения за незаконна програма за НЛО, стартирана през юни тази година, също ще свидетелства под клетва.

Членът на комисията Тим Бърчет каза: „Бюрократите от Пентагона и Вашингтон са крили тази информация от десетилетия и ние най-накрая ще хвърлим малко светлина върху нея. Ние ще изслушаме надеждни свидетели, които могат да свидетелстват публично, защото американският народ заслужава истината“.

Конгресменът каза в подкаста „Event Horizon“ този месец: „Имаме работа с правителствено прикриване от 1947 г., може би от 1897 г.“

„Извънземните могат да пътуват със светлинни години или скорости, които сме виждали да противоречат на физиката, каквато я познаваме“, каза Бърчет по време на подкаста. „Те могат да летят под вода и да не оставят топлинна следа.“

Според него, ако тези извънземни същества разполагат с технология, различна от всичко, което познаваме на Земята, тогава „те“ биха могли „да ни превърнат в пепел“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
2
 
0
 
! Отговори
Извънземно преди 9 месеца
Дойдох, видях, направих си хубаво с една женска и си заминах. Сега ме разследват на моята планета за интергалактическо изнасилване в утежняващи условия и обстоятелства. Цялата Ви цивилизация е следствие на престъпление на едни тинейджъри от съседна галактика. Из доклад на Панталона.
197
1
 
4
 
! Отговори
Могат го преди 9 месеца
Над 60 години САЩ крият, че не са стъпвали на Луната.
196
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Вчера контактувах с тях. Казаха, че са наточени да го *** на всички каращи БМВ-та, мерчовци, поршета и особено тесли. И нишо не може да се направи!
195
0
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
те сигурно ходиха на луната с тези кораби на извън земните,лъжливи коп...елета,светът им обръща гръб изхвърлят балона долар зад борда и сега търсят сензация за да им обърнат внимание внимание,отиват си като всяка бивша империя процесът е не обратим,скоро можете да чуете че дъртака и той е е извън земен
194
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
САЩ се излагат.
193
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Амида не се случи се съберат хора и да по абият малко лрезидента за отговори?!
192
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Както каза един американец: каквото и да става, ако се повят с цел сплашване и нов световен ред, да знаете че са фалшиви извънземни.
191
2
 
4
 
! Отговори
От Кравефермата преди 9 месеца
Имат...имат... колко да имат ? На приказки и аз съм плющял Памела Андерсън кога бяхме млади и много... ама много се засягах когато никой не ми вярваше. Все се намираха разни комунистически синчета дето искаха доказателства и разпитваха кога ще ме видят заедно с Памела .... Че и тия американчета сега. Имат НЛО кораби... имат бе .Ама не искайте да ви ги покажат. Все някакво оправдание си намират.... Ама иначе ги ИМАТ и това е. А кой не вярва е комунист и ***.
190
0
 
5
 
! Отговори
Снимката е преди 9 месеца
От Бузлуджа
189
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"реактивни обекти""НЛО кораби"
188
2
 
3
 
! Отговори
Повърньов преди 9 месеца
До Анонимен --- Кажи го на другарката Нинова и на останалите от БКП/БСП, дека дяцата им са у Америчко. :D
187
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сащ е една голяма манджа с грозде, направо да повърнеш с кеф
186
0
 
3
 
! Отговори
Mulder преди 9 месеца
The Truth is out there.
185
2
 
7
 
! Отговори
Контактьор преди 9 месеца
И аз ги виждам и контактувам чрез телепатия след третата дом. ракия (52* прев.)
184
8
 
4
 
! Отговори
... преди 9 месеца
В България е пълно с извънземни малаумни хора, начело с радеф, копейкин, нинова и не на последно мут..рофанова..
183
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бати глупостите, теоретично други цивилизации не може да няма, но следващите поне 1000 г е невъзможно да имаме контакт с тях, камо ли да си прехвърчат дотук когато си пожелаят.
182
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дойде ли им реда и на тях в цирковата програма?
181
0
 
8
 
! Отговори
НЛО (UFO) преди 9 месеца
До Извод : Точно тук е проблемът. Мислим си, че знаем всичко, а всъщност - нищо не знаем.
180
2
 
19
 
! Отговори
456 преди 9 месеца
" сащ имат нло кораби.!"""? Какво са пили журналистите?!
179
1
 
4
 
! Отговори
Онбашията преди 9 месеца
Даммм АЛФ е истински.