Тръмп обжалва глобата си: Всичко това е лов на вещици!!

Той бе осъден да плати 355 млн. долара
17 фев 2024 15:32, Нели Христова
21
Тръмп обжалва глобата си: Всичко това е лов на вещици!!
Снимка: БГНЕС

Доналд Тръмп ще облажва наложеното му наказание от 355 млн. долара от съд в Ню Йорк. Той беше осъден по гражданско дело за измама. Магистратите постановиха политикът и неговата компания за недвижими имоти The Trump Organization да платят глоба в размер на 355 млн. долара. Освен това на Доналд Тръмп е забранено в продължение на три години да заема директорски или други ръководни длъжности в която и да е корпорация, регистрирана в Ню Йорк.

"Един съдия мошеник от щата Ню Йорк току що постанови, че трябва да платя глоба от 355 млн. долара за това, че съм създал перфектната компания. Това е Русия, Китай, всичко това идва от Байдън. Всичко това е лов на вещици срещу негов политически опонент, какъвто не е имало. Изградихме страхотна компания, нямаше измама, банките си получиха парите, свидетелстваха, че Тръмп е велик", заяви Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Бай Дрън : преди 2 месеца
"Вярно е! И Митеран така ми каза! И кралицата потвърди! Но няма друг начин да спрем Ейбрахам Линкълн... Така е демократично! И трансатлантическо! Слава Нигерия и да живеЙ Кисинджър!Отивам да спя..."
16
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тръмп е правил измами и иска да е президент
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нюйоркчани решили да се правят на интересни. Бъдещият президент като им спре парите от централния фонд ще ги насочи да се оплакват на Путин. И ние си имаме една гротеска на Байдън,която като падне ПуПу от власт ще ходи да мие чинии в някой ресторант. Доколкото си спомням, повечето жени не се отличават с голям ум, но Д.Атанасова стана КС, а тая се пише последовател на Киро и Кокорчо . Да ходи да се прегледа при психиатър!
14
1
 
4
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 месеца
Тръмп притежава около 6 милиарда. Може да плати 355 милиона. Но, разбира се, въпросът е принципен.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Горката Америка, стана за посмешище с тези старци. Както се казваше - старци разбойници.
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя хем го съдят, хем ще го избират за президент, егаси дивотия. Що за падение е в цял свят, човек остава с усещането, че във властта са само престъпници. Вече човек се отвращава, никъде няма елит и хора с достоен живот и поведение. Пари, пари, пари само алчност и низости.
11
8
 
15
 
! Отговори
АНГЕЛ преди 2 месеца
Още малко да вземе властта и хубаво ще ви опрай. Ще има печени фашисти по демократски !
10
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тръмп много иска съда в Сащ да е като в Русия и той да е недосегаем като Путин :)
9
6
 
11
 
! Отговори
Митак преди 2 месеца
Не знам какво да кажа ! Това е непонятна за мен нация. Само за година се случват толкова много масови убииства . По цял свят няма такова чудо от психопати . За наркоманите и бездомните да не говоря . И при толкова много вътрешни проблеми как намират време да си врът носа къде ли не и да следят наблюдават и какво ли не по цял свят .!!!!!
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Cъgeбeн npoизвoл, бeзnpeцegeнтни noлитичeckи penpecии, cвиpena цeнзypa и мacoви инфopмaциoнни мaниnyлaции, зa ga зagъpжи gиkтaтypaтa rлoбaлиcтkaтa xyнтa...
7
5
 
8
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Скоро ционистите ще отнемат парите, имуществото, та дори и живота на всеки, който има лукса да мисли и да говори обективната истина, в ярък контраст с техните долнопробни юдейски лъжи. "Демо(НО)крация"...
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Байдън имайки властта.Прави всичко възможно за да отстрани от пътя си Тръмп,за 2 мандат! Само че тази комисия която каза като заключение.Че Байдън е с деменция,би трябвало да му попречи,да се кандидатира пак! Ще видим!
5
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаха, лов на вещици е, когато няма доказателства. А тук доказателствата и документацията за една година човек не може да я изчете.
4
12
 
13
 
! Отговори
На тоя преди 2 месеца
като му слушам риториката имам чувството,че е завършил партийна школа в Москва.Едно към едно като на нашите комунисти-никога виновни.
3
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И САЩ май имат нужда от съдебна реформа, сигурно и те имат разни 'нотариуси'.
2
10
 
7
 
! Отговори
История преди 2 месеца
Така е Клоун...когато си имаш работа с вещер или вещица трябва да се ходи на лов...
1
7
 
7
 
! Отговори
Тръмп Велики преди 2 месеца
ЮдеюСемитските ти Ортаци те Хвърлиха на Вълците, а и Дъщеря си им даде, да я ПоЮдеичат!