Седмицата започва със студ и снеговалеж

Минималните температури утре между минус 9° и минус 4°
5 фев 2023 15:10, Елка Василева
11
Седмицата започва със студ и снеговалеж
Снимка: архив, БГНЕС

През следващото денонощие времето ще бъде предимно облачно, на много места с валежи от слаб сняг.

През деня преваляванията в Западна България ще спрат, а на места и облачността ще се разкъса и намалее. Ще продължи да духа до умерен северозападен, в Източна България силен северен вятър. Остават условията за виелици и навявания.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 9° и минус 4°, а максималните - между минус 4°и 1°. В София минимална - около минус 8°, максимална - минус 3° - минус 4°, сочи прогнозата на НИМХ.

По Черноморието ще бъде облачно с превалявания от сняг. Ще духа силен северен вятър и ще има виелици. Максимални температури: между 0° и 2°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 4-5 бала.

В планините ще бъде предимно облачно с превалявания от сняг. Ще духа умерен и силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около минус 8°, на 2000 метра - около минус 15°.

Във вторник и сряда над Западна и Централна България облачността ще намалява, временно и до предимно слънчево. Минималните температури ще се понижат още, на места във високите полета до минус 14° - минус 15°, а дневните ще останат почти без промяна. В източните райони ще остане ветровито и предимно облачно, но почти без валежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: прогноза за времето
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРИ БАЙ ТОШО нямаше дълг а имаше 500 млд резерва !!!! и ги откраднаха тези които дойдоха на власт (а Русия имаше 400 млд преди воината ) макр и от ромка но баща Фединант мислише най вече за народа ! Зимата е също сезон !!!! и периодически идва и си отива - всичкото време е хубаво и не повторимо
6
4
 
9
 
! Отговори
Незнайко преди 1 година
Ще има ли лято?
5
2
 
14
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Стига сте ревали отдолу бе, днеска сте тука утре ви нема. Кви дългове сънувате, или сте на тежка дpoгa и aмфeти
4
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 6,,,,,При бай тошо 11 а сега са 45 милиарда. Кой и как ще ги връща? Да му мислят тези които сега са на 20 30 и 40 годишни. Ще бачкат за жълти стотинки за да връщат на мутрите дълговете.
3
5
 
6
 
! Отговори
До 2 и 5 преди 1 година
Ями, пили и се веселили, ама накрая дошъл кръчмарят със сметката и.........се охълцали. Бай ти Тошо ни остави 11 млрд. долара външен дълг, ако не се сещаш. Нататък едно юпи яко ни надупи, като го върза с еврото.С една дума - безплатен обяд няма и всеки си плаща за простотията.
2
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не сме за студове. Това нее бай Тошовото време когато плащах за парно с пара по 12 лв на месец при пълна мощност. Сега след като Киро Парапето ни намали газта четири пъти от 150 лв на месец сега ми пращат фактура за 500 лв а това ми е цялата пенсия. Нито лекарства нито ядеене ще си купувам за да плащам порно.
1
4
 
18
 
! Отговори
Хах преди 1 година
От "големия" снеговалеж почти не отстана сняг навън.