"Мълчанието е злато". Цар Киро необичайно мълчалив

Група от Катуница го чакаше пред съда в Асеновград
Обновена: 30 сеп 2011 17:31 | 30 сеп 2011 17:31, Екип на Dnes.bg
335

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


335
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
0
 
! Отговори
riik преди 12 години
Нв знам дали някои обтфрня внимание, но ще трябва да палтим 17 милярда да спасим, Гърция< Испания, Итялия и др. държави от ЕС, защото сме много богати и живеем подобре от тях.
264
1
 
17
 
! Отговори
rumen221 преди 12 години
Приятели,ЕТО ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА БЪЛГАРСКИТЕ БУНТОВЕ!!!- Минималната заплата от 270лв. е ПОД ПОЛОВИНАТА ОТ МИНИМАЛНАТА СПРАВЕДЛИВА ЦЕНА НА ТРУДА Необходимо е не замразяване, а промяна в ЦЯЛАТА РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА И ДАНЪЧНА СИСТЕМА У НАС!!!Какви са минималните жизнени и социални изисквания:- Цената на живота ни (като на животни), се нарича - "Жизненен минимум" и днес е 248лв. С по-малки доходи ни умъртвяват чрез глад това е ФИЗИЧЕСКИ ГЕНОЦИД!- Минималната цена на труда ни, като на социални животни, се нарича - "Социалнен минимум" и е 686лв. При по-малка минимална работна заплата, над нас се извършва СОЦИАЛЕН ГЕНОЦИД!!!- "Издръжката на едно дете" е средно 370лв. При по-малко средства се извършва НАЦИОНАЧЕН ГЕНОЦИД...!!!ИЗВОД:- Минималната издръжка на четиричленно семейство с двама работещи, ТРЯБВА ДА е 2112лв!!! Днес средната заплата е само 640лв..., а семейният ни доход е 1280 леваОТ КЪДЕ ПАРИ ЛИ?- Средната ни работна заплата е 17% от средноевропейската, а произвадителността на труда ни е 27% от европейската!!! Следователно средната ни заплата БЕЗПРИКОСЛОВНО ТРЯБВА, да е със 63% по-висока или да е 1026 лева!!!- За по-високи доходи РАБОТОДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА, да модернизират производството си, а за да го направят Данък печалба за инвестираната и част в България, ТРЯБВА, да се намали на 5%, а за останалата и част, първо да платят ДДС, а после и колкото са удръжките на работещите граждани 37.5%...!!!Конституцията постановява:Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество- Къде е казано, че доходите на физическите лица (от труд, доходоносна собственост или социални помощи) СЕ РАЗЛИЧАВАТ по нещо- Къде е казано, че ТРЯБВА да има тавани в данъчното, социалното или другите видове осигурявания НапротивДнес ДВЕ ТРЕТИ от парите ни за НОРМАЛЕН ЖИВОТ, изработени от нас до стотинка, се присвояват от безмерно силната, спрямо отделния човек, ОЛИГАРХИЯ.Финансовата диващина на Дянков, наречена Пакт за ликвидация на българския народ и Държава, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРИЕТА, защото така се ограничават правата на Народното събрание и ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА БЪЛГАРИТЕА ДЯНКОВ ИСКА ДА УЗАКОНИ ТОЗИ ГРАБЕЖ В КОНСТИТУЦИЯТА!!!
263
0
 
8
 
! Отговори
F.O.Z преди 12 години
---YTRE I V DRYGI DEN,KOITO NE E NA PROTEST E *** ILI GERBER. ZASPALITE BULGARI,KOITO SI SEDQT V KU6TI I NEIM SE ZANIMAVA PREDPO4ITAT DA VIDQT DECATA SI V KOV4EZI DA V KOV4EZI 4ALGO-MI6OCI TOVA ZASLYJAVATE ZA PREDATELSTVOTO SI KAM RODINATA ;SI; ZASPALI BOKLYCI STAVAITEEEEEE ILI SE SAMOOBIITE,ZA6TOTO I BEZ TOVA VI NQMA VIE NESTE NYJNI NA RODINATA.VIE STE *** GEYRI. SABOTA I NEDELQ 6TE E SAMO NA4ALOTO,TAKA 6TE E VSEKI DEN DO OSVOBOJDAVANETO NA BULGARIQ OT ZAPADNO IGO. SVOBODA ILI SMART
262
0
 
10
 
! Отговори
Мирмилон преди 12 години
Мълчи Цар Киро щото онези дето го подпираха му дишат във врата и ... вероятно не са сигурни че ще продължава да мълчи ...
261
0
 
26
 
! Отговори
Ananke преди 12 години
Никоя нормална държава не ви пречупи мързела и гнусотията, която излъчвате няма и да има такава на тази земя мръсни долни ***. Забременявате деца на 11 години, които крадат, проституират, лъжат и убиват преди са им паднали млечните зъби кои са *** сега бе, ***? Майките и децата си продавате по парижките улици за 2 евро, защото ви мързи да работите, мързи ви дори да изживеете гадния си животец!!!! Това е истината.
260
1
 
8
 
! Отговори
toleranten преди 12 години
До следващия концерт на Веско Маринов е редно да го пуснат, за да може да се включи с уникалния си тембър в припева на \"Моята полиция ме пази\". Ще взриви залата(образно казано) и ще събере овациите на Ц.Ц., който ще си потроши китикте да ръкопляска от ВИП ложата.
259
0
 
8
 
! Отговори
до 262 преди 12 години
Абе *** , ти преди да влезеш във форумът защо не се изкъпа бе , че омириса интернет на превтасало зеле,айде изчезвай че и тук в Испания ще ме питат откъде познавам такива миризливи животни които осмърдяват всичко в радиус 3 хил.км.
258
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сън не ви хваща, громите ли , громите врага
257
0
 
3
 
! Отговори
boza преди 12 години
Orce ,Orce nisto ne si razbral ,no njama i kak da razberesh ,ponezhe ti lipsvat purvite sedem godini ot vuzpitanieto,kakto pri nashite ***,izglezhda *** navsjakade ste edna i sushta sgan
256
0
 
4
 
! Отговори
riikртен преди 12 години
Ситуацията е като по-времето на Ивайло, някъкъв етнос (татари) които създава проблеми, политици, които са продажни и коромпирани, липсваща армия, не ми се мисли какво би станало, ако човека се появи (Ивайло).
255
0
 
23
 
! Отговори
Луцифер преди 12 години
*** паразитират върху телата на народите , които са един вид гостоприемници на това малцинство!Какво ще стане , ако гостоприемника загине ?*** не могат да имат своя държава, защото нама да има кой да работи и от кого да се краде!По тази елементарна причина бъдещето на *** е единствено свързано с наличието на потенциален обект за кражби!
254
3
 
0
 
! Отговори
ORCE преди 12 години
Od edna krajnost vo druga se pravat greski.Kako moze da go stavat vo traen zatvor bez sud.Vie kako izgleda ste se epten pozdravili so pavoto i demokratijata.Uostalom sto mu naodite maana na CAR KIRO koga poveceto ste isti ako ne i pogolemi lopovi od nego.GADOVI BUGARSKI.
253
28
 
0
 
! Отговори
Бъдещето е в Ромите преди 12 години
*** са невинни!Оставете хората!УУУУ.Расисти,хулигани,вандали,***.*** са бъдещето в тази държава,българите вашата песен е изпята
252
1
 
16
 
! Отговори
До 257 преди 12 години
Как им пречи Той по-точно, след като акцията в спиртоварната му е била още ноември 2009. И тогава не е управлявала т. нар. тройна коалиция , а Той. И как проверките срещу Цар Киро са почнали преди 10 дни. От ноември 2009 до септември 2011 са близо 2 години. Начело на Бюджетната комисия в НС е Менда Стоянова, която когато Киро не е плащал данъци е била шеф в Данъчното в Пловдив. Така ли се борите
251
2
 
22
 
! Отговори
Чудак преди 12 години
Абе стига с този Цар Киро- верно , че си призна, че е фен на ГЕРБ. Ама Мешерето му е издало смъртна присъда, днес излезе и новината, че вече и като Цар е разжалван от ***. Така че стига
250
0
 
26
 
! Отговори
ля ля преди 12 години
*** не ни обичат ей! никога не са ни обичали - страшни актьори сааааа! ***!
249
0
 
33
 
! Отговори
F*ck off преди 12 години
Не мога да ви разбера вас "журналистите" как може да наричате тоя *** "ЦАР" още.Тоя си е *** Кирил Рашков.Същите *** сте като него.
248
7
 
5
 
! Отговори
ЦАР КИРО...... преди 12 години
.....МОЖЕ ДА ПРАВИ "МЕНТЕТА"---НО, НЕ Е ПРАВЕН У ШИШЕ,..*** ТАКИВА!ДОКАТО ВДИГАХТЕ СТАЧКИ И РЕВОЛЮЦИИ-НА 10.11.89г.......ХОРАТА ПРАВЕХА ПАЧКИ!ТАКАВА , БЕШЕ ЦЕЛТА НА ДС И БКП---ВИЕ ДА ВДИГАТЕ ПУШИЛКАТА, ЗА ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА --ТЕ!СЕГА Е СЪЩОТО----БОЙКО ИМ ПРЕЧИ НА ДАЛАВЕРИТЕ, ЗАТОВА ВИ ПОЛЗВАТ ВАС....ДА ДИГАТЕ ДЖАНГЪР....!
247
1
 
1
 
! Отговори
boza преди 12 години
Kogato igrajat mnogo pari ---situaciata e nepredvidima----v sluchaja stom se kasae za Bulgaria ,ste vidite che Rashkov njama dori da bude osuden----zalagam na tova .
246
0
 
4
 
! Отговори
22g. преди 12 години
ахахах сетиха се кога да го питат вие ли поръчахте убийството :ДДДД