Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата
Обновена: 28 авг 2023 22:25 | 28 авг 2023 19:40, Йоана Цонева
196
Арестуваха 7 души заради убития шофьор, прегазил дете в Прилеп
Снимка: БГНЕС

Седем души са арестувани към момента заради тежкия инцидент в село Прилеп, при който при саморазправа бе убит шофьор на камион, прегазил 6-годишно дете. Арестуваните са роми от село Градец и са били част от роднините на починалото момченце, които скочили да се саморазправят с 57-годишния шофьор, научи "24 часа" от свои източници.

За момента основната версия за смъртта на шофьора е, че по време на саморазправата той е бил намушкан и е изгубил много кръв.

Инцидентът стана днес около 15:30 часа, когато 6-годишното момченце внезапно излязло на улицата. В този момент оттам минавал камион с варненска регистрация, който блъснал детето и то починало. Тумба роми, които празнували наблизо, веднага скочили да го бият, а неговият спътник от камиона успял да избяга и да сигнализира на телефон 112. Когато полицията пристигнала, шофьорът вече бил мъртъв. Към момента огледът на местопроизшествието продължава.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
*** са изгубили един източник на доходи, това е голяма мъка за тях. Би трябвало да се приеме програма за кастрацията на всички *** от най ранна възраст. И да им се осигурят лагери от затворен тип, и под охрана до работното място и обратно. Ето така може да се интегрират в обществото, а не като им се позволява да вършат престъпления безнаказано, и последно ... да се изгонят от България всички измислени неправителствени организации от рода на хелзинкски комитет и тема подобни.
126
0
 
4
 
! Отговори
Уви преди 7 месеца
Няма го Тошо, няма танкове.
125
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До malgiorno a tutti За една година онези от защитения вид успяват да ликвидират повече от 10 етнически българи. Много разумно ще се постъпи, ако бъде приложен напомненият от теб метод. При това, във всяко РПУ си знаят кои са проблемните в техния район.
124
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Рей Как мислиш, дали родителите на шофьора са живи? Или има значение само болката на онези от защитения вид? Така де, изтърваха помощите и детските надбавки.
123
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Грижата за децата особено по малките са от особената грижа най вече на родителите които в момента си пият пиенето и ги оставят без надзор ! ! !
122
4
 
3
 
! Отговори
Рей преди 7 месеца
Който няма деца, да не коментира! Няма как да разбере огромната болка.
121
4
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 7 месеца
Хората не се трогват дори когато са прегазили и убили дете. А когато това се случи, единствената им грижа е да избягат, да се скрият, да спасят кожата си и после да продължават да бъдат пак същите. Ако не успеят да избягат и да се скрият, единствената им грижа е да се оправдават, да лъжат и да си наемат опитен адвокат, който да ги оневини.
120
2
 
2
 
! Отговори
Член 116 от ЗДП преди 7 месеца
Член 116 от Закона за движение по пътищата гласи: Водачът на пътното превозно средство е длъжен да бъде внимателен и предпазлив към пешеходците, особено към децата !!!!!, към инвалидите, в частност към слепите, които се движат с бял *** и към престарелите хора.Законът изисква по-голямо внимание към децата дори отколкото към инвалидите, слепите и престарелите, които, благодарение на житейския си опит, са се научили да бъдат внимателни и предпазливи, а децата нямат този опит!!!!!!!
119
2
 
6
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 7 месеца
Трябва си колективно наказание и това е. Да припомня случая в Крагуевац от 1941, било е обещано и изпълнено - за убийството на 10 германски войници са екзекутирани показно 2300 цивилни, мъже от 16 до 60, без въпроси.
118
1
 
16
 
! Отговори
Ф преди 7 месеца
Градец е до Котел. Тамошните челнилки са известни от древността с престъпните си дела. Трябва да бъдат екзекутирани публично на площада абсолютно всички жихани с черен и кафяв, жълт и бял цвят.
117
1
 
22
 
! Отговори
Мнение преди 7 месеца
За "нашенците" от индийски произход е тотално чуждо всякакво подобие на родителска грижа. Докато дъртите мангалоиди пият, плюскат и се друсат, техните отрочета се скитат безпризорни, некъпани и оставени на самотек. Друг е въпроса, че след като влязохме в ЕС, голяма част от въпросните малцинства се изнесоха завинаги към западна Европа. Тези, които останаха, са пропуснали около 100 000 години еволюция и не са годни да живеят сред хора.
116
0
 
17
 
! Отговори
Някой си преди 7 месеца
Лично задължение за пряк надзорСъгласно чл. 125, ал. 3 от Семеен кодекс (СК) родителят осигурява: постоянен надзор по отношение на малолетното (до 14 годишна възраст) си дете; подходящ контрол на поведението на непълнолетното (от 14 до 18 годишна възраст) си дете.Сега да питам ,някой ще пита ли Павианите от индо-лилавия сектор ,как деца на 6-7 г. се разхождат по оживена улица !??? Хелзинско-*** вегани да се замислят и те !!!
115
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Се да беше жив, бай Тошо...
114
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Българи Градец - с кръв маркирайте праговте на домовете си, та да се знае ...
113
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 131 - Куршимити са ефтиниии ... Не са притисняяйй има кой да стреля.
112
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"За детето не коментирам." - На детети ... Майната му. Су убйците на шофъра кво правим? Трябва наказателна акция!!
111
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До 130 .. Аа аима има :)
110
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"Жалко за шофьорът - изживял е двоен стрес, един път като е бутнал дете " - Та па ено дете ...
109
0
 
8
 
! Отговори
До 122 преди 7 месеца
Кои са според теб "индийците"? Екзотичните, шумни, многодетни индивиди с много тен или хиперборейците, донесли цялата респектираща култура, която впоследствие се приписва на Древна Индия? Защото тези последните са бели и русокоси. На тях се дължи фактът, че в Северна Индия се срещат хора с много светла кожа. Някои предпочитат да обясняват това с европейските моми, отвлечени при военния поход на хиндите в помощ на маврите в Испания. Но всички знаем, че тези момичета са били само капка в морето.
108
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До до 121 Нещо да си чувал за резселението на народите от прародина, намирала се в земите на Балканския полуостров? Защото има и такава теория, за която също са намерени аргументи. Това, че прабългарите са БЕЛИ ХОРА отдавна е доказано, но от една голяма държава, намираща се източно от нас, обичат да твърдят небивалици и сънуват прабългари с дръпнати очички. Не коментирам въпроса колко процента прабългарски материал има в генома на днешните българи. Някой друг е с мръсен потник и се мотае тук.