Прощаване с последната българска подводница

Трогателна раздяла на подводничарите със "Слава"
Обновена: 1 ное 2011 18:06 | 1 ное 2011 18:06, Екип на Dnes.bg
260

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
2
 
3
 
! Отговори
spyro преди 12 години
Почит и уважение към момчетата от екипажа, включващ и моят съпруг. Само те могат да говорят за "Слава" и "Надежда". Само те си знаят какво са преживели на плаванията.много интересно кому са били необходими тези плавания????? предполагам че няма да защитавате тезата че екипажа от истински мъже би могъл да противодейства с голи ръце под водата ....може да са мн смели но напълно безполезни с амортизираната техника!!!!един гол ентусиазъм не стига, особенно под вода :)
242
2
 
18
 
! Отговори
83, 84 преди 12 години
Почит и уважение към момчетата от екипажа, включващ и моят съпруг. Само те могат да говорят за "Слава" и "Надежда". Само те си знаят какво са преживели на плаванията. На нито един кораб където и да е- Варна, Бургас- НЯМА и НЯМА да има такъв екипаж. Всички останали, които хулят и се присмиват- жалки подобия на мъже... Смешни лигльовци и драскачи, които като видят газово пистолетче, си сменят бельото. Засрамете се. Не е мъжко господа да се държат като дами и да се подиграват с труда на други хора.
241
0
 
0
 
! Отговори
do 234 преди 12 години
AMI VODI POLKOVNIK, KVO CHAKASH, SAMO VOENEN PREVRAT STE SLOJI RAZPASALITE SE POLITICI I "MAFIOZI" NA MESTO. DEMOKRACIA S TAPACI, KORUPCIAI POLIESTINA NE STAVA, KOLA VAV VRATA I VOENEN RED..AMA NA TVA VREME MAI E KASNO ZA TAKIVA V EVROPA, ISTINATA E, CHE NIAMA BALKANSKA DEMOKRACIA DETO DA NE E MINALA PREZ VOENEN PREVRAT
240
0
 
3
 
! Отговори
jiko преди 12 години
sled 20 godini ste se prostim i s poslednia bagarin
239
1
 
11
 
! Отговори
ДО Полковник Б.Дранг преди 12 години
АБСОЛЮТНО ПРАВ...... ЗА СЪЖАЛЕНИЕ И 238 Е ПРАВ ..... ВЪПРОСЪТ Е КАКВО МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ ЗА ДА СЕ СПРЕ ДА СЕ СЛУЧВА ТОВА ? ЗАЩО ВСИЧКИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ УНИЩОЖАВАТ ПОСЛЕДНИТЕ СИМВОЛИ НА НАШАТА ДЪРЖАВНОСТ ? КОЙ ГИ КАРА ДА ПРАВЯТ ТОВА ? ТОВА СА ВЪПРОСИТЕ НА КОИТО ТРЯБВА ДА СИ ОТГОВОРИМ ВСИЧКИ И ДА НАПРАВИМ НЕЩО А НЕ САМО ДА ПИШЕМ ВЪВ ФОРУМИТЕ И ДА СЕ ВАЙКАМЕ .... ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ТОВА КОЕТО СТАНА В КАТУНИЦА ЗА ДА ИМА ПРОМЯНА.
238
4
 
5
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Умнико papich, армия не се прави с картини за Първата световна война, а с техника, дисциплина и най-важното - с добри командири. За разлика от многознайковците като теб аз съм служил в прословутата българска армия и с очите си съм видял какво представлява въоръжението, подготовката и командния състав. Копаенето на окопи и атаката "на нож", на които ни учеха, са най-сигурният начин да загинеш за около секунда на бойното поле. А ти си гледай картината и и се възхищавай.
237
1
 
4
 
! Отговори
papich преди 12 години
*** 243 явно си от тези политици дето винаги са е.... майката на тази армия и на тази държава.Погледни картината " На нож" ,ако си я виждал разбира се.От когато сме имали армия сме побеждавали и са ни побеждавали ,но за разлика от други знаме българина не е предавал ***....Знам ,че да поддържаме с голият *** армия е глупост но се огледай наоколо,майната и на държавата,майната и на армията и на такива ***.... като теб.
236
18
 
13
 
! Отговори
Аз преди 12 години
Тука някои яко ги тресе комунизмът. Каква армия сме имали, бе, имахме стотици хиляди окъсани дрипльовци, въоръжени с противогази и калашници, които след 10-я изстрел почват да плюят куршумите на 30 метра, негодни и тотално остарели руски танкове и самолети, дето изобщо не могат да тръгнат, камо ли да водят бой, и най-важното - командирите бяха оядени, тлъсти, алкохолизирани шапкари! Единствената цел на българската армия беше да задържи турците 24 часа, колкото да дойдат руснаците.
235
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
237, като толкова ти харесва турската армия, *** в Турция и поискай турско гражданство.
234
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това, че има 60 000 полицаи, а 20 000 армия, показва, че правителството се страхува повече от вътрешна заплаха, а не от външна такава. ------------------Да, и какво от това? Не може ли да има момент, в който съседите са или по-слаби или съюзници? Срещу кого трябва да подържаме 100 000 армия в момента?
233
2
 
7
 
! Отговори
М.К.Р. преди 12 години
Абе ние се разделихме с цялата армия та с един раждасалец ли няма да се разделим!!
232
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
NALI IMAME PRIZKI TO STE NI PAZI XA XA XA XA
231
3
 
33
 
! Отговори
даммм преди 12 години
Вече 22 години се погребва едно по едно в Бьлгария - земеделие,животновьдство.промишленост, и всичко сьздадено и работещо - носещо печалба на дьржавата се погребва - прокудиха се милиони млади и кадьрни бьлгари, измряха и продьлжават да измират маса хора - болни,стари,безработни Ужасен ГЕНОЦИД! БЬЛГАРИЯ Я НЯМА ВЕЧЕ - ТОВА НЕ Е ДЬРЖАВА А Е ЕДНА ЧАСТНА ГРУПИРОВКА - ДАНО ГОСПОД ВИ НАКАЖЕ И ДА ПЛАЩАТЕ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО ГЕНОЦИДА КОЙТО СПРЕТНАХТЕ НАД ЦЯЛ ЕДИН НАРОД!!!
230
9
 
13
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
В турската армия има дисциплина и ред. Оръжието може да е остаряло, но съчетано с числеността, дисциплината и доброто ръководство прави чудеса. Турската армия не се командва от дупедавци. За съжаление това е истината.
229
3
 
4
 
! Отговори
Усмивката преди 12 години
Аман от стратези /176 и 177/! Че напишете по някоя дисертация бе! Боко с една прочетена книга /Винету/ написа дисертация и сега е д-р инж. Боко! Не е *** като вас! :-))
228
2
 
16
 
! Отговори
Усмивката - до 214 преди 12 години
Това, че има 60 000 полицаи, а 20 000 армия, показва, че правителството се страхува повече от вътрешна заплаха, а не от външна такава. Голямата армия е потенциална заплаха за правителството /справка - Турция/. Дали сме полицейска държава? - Направи си сам извода.
227
7
 
33
 
! Отговори
Полковник Б.Дрангов преди 12 години
България е имала подводен флот през периода 1916-1918год. и 1954-2011год.Или с други думи казано за 133 години от Освобождението в България е имало подводен флот само някакви си 60(шестдесет)години!На 1 ноември 2011год. българският подводен флот бе погребан!Завинаги!!!Много скоро и това което е останало от флота и то ще бъде погребано по подобие на вече унищожените армия и авиация!В момента българската армия(ако може въобще да се говори за армия)може да се побере барабар с цялата си техника на селския стадион в село Мало Бучино,Софийско!Срам и позор!!!Армията един файтон хора а полицията(милицията) 60000-70000 човека!И това е заслуга на всичките БГ-политици от 1989год.насам!А сегашния министър на отбраната Аню Ангелов-гад на гадовете!!!!!!Затри и малкото което беше останало от армията и за десерт-подводният флот!Трагедията обаче не е Аню Ангелов.Трагедията е там,че 99.9% от българските военни от ефрейтора до генерала са едни нечувани ***!Подлеци,страхливци,предатели,нагаждачи,слагачи,натегачи!Готови за една годинка повече службичка или някоя командировчица в чужбинка или НАТО да продадат майка си и баща си!Каква отврат...!Аню Аневците днес не с лопата ами с багер да ги ринеш! Това не са доблестните български военни,герои от Шипка,Сливница,Гургулят,Одрин,Чаталджа,Калиманци,Кубадин,Дойран...Това не са доблестните българи от сорта на полковник Борис Дрангов!Това не са доблестните български офицери,които след Ньойският договор 1919г. по плевни,сайванти,по села и паланки крият оръжието от съюзническите англо-френски комисии по разоръжаването!Разглобяват самолети и ги крият по селата пак от тия англо-френци!Защото са патриоти и родолюбци!До свещената(за някои)дата 9.IX.1944г.думата офицер е било синоним на патриот и родолюбец!За 45-те години на комунизъм обаче БГ-военните станаха страхливци и подлеци!Затова днес България няма армия,няма индустрия,производтво и напредък.Няма държава!Но пък има бедност,мизерия,корупция,бандитизъм,престъпност и упадък на нравите!Спите ли спокойно всички вие?Които само мрънкате и хленчите и сте се свили страхливо по дупките си...!
226
2
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 12 години
До 229Верно е, нема такива неща тук (е, срещат се отвреме-навреме когато се сберат повече българи заедно), но пък добре, че ги има българските форуми, че да си припомняме злобата и черногледството българско. Да си припомняме, че вместо българина да направи нещо с живота си, той вечно се оплаква и винаги плюе по другите. В България на всеки все някой друг му е винивен за положението в което се намира... Ахххххх, нрави български!!!
225
1
 
4
 
! Отговори
za 228 преди 12 години
Как е в Обеля 2? От кога е чужбина ?! :))
224
1
 
2
 
! Отговори
до Емигрант преди 12 години
да, ама немаш шоу - такава простотия и малоумие като в бг немаш и затва си прикован към българския интернет - признай, че цирка е неповторим!